homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Un sfat despre escapelle si anticonceptionale

#1 2012-10-20 09:15:06

ale_eu
Full member
Inregistrat: 2007-09-18

un sfat despre escapelle si anticonceptionale

Buna ziua.Am luat escapelle in data de 15 iar menstruatia trebuia sa imi vina astazi,in 21(stiu ca sansele de sarcina erau destul de mici dar n`am vrut sa risc).Menstruatia(sau ce o fi asta) mi`a venit ieri.Eu trebuia sa ma apuc de anticonceptionale,la sfatul medicului.N`am mai luat escapelle pana acum si tot ce stiu despre e ce am citit pe forum.Intrebarea mea este:ma apuc sau nu de anticonceptionale acum?Sau mai astept o luna?Multumesc.O zi buna.

#2 2012-10-20 10:09:03

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: un sfat despre escapelle si anticonceptionale

sangerarea pe care o ai acum a fost indusa de escapelle, nu o poti numi menstruatie.
eu zic sa astepti o luna, sa vina menstruatia reala si abia atunci sa incepi ac

#3 2012-10-20 13:06:57

ale_eu
Full member
Inregistrat: 2007-09-18

Asa m-am gandit si eu,dar am zis sa intreb.Sangerarea a coincis exact cu data la care trebuia sa vina menstruatia si deaia m-am derutat.Acum menstruatia o sa imi vina normal?Sau se poate sa aiba intarzieri?Mersi.

#4 2012-10-20 13:20:15

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

sangerarea de dupa pastila de a 2-a zi apare cam la 5 zile de la administrare, ceea ce la tine a coincis cu data de aparitie a menstruatiei, de aici confuzia.
e posibil ca menstruatia reala sa apara cu intarziere, e specificat si in prospect ca poate produce dereglari.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.