homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Picioare frumoase

#1 2012-10-24 21:18:20

eva_an
Full member
Inregistrat: 2012-01-08

picioare frumoase

Girls ,am o mare problema disperat ,,,am o circulatie foarte proasta,plus mai nou o gramada de venectazii si vene destul d pronuntate,,,,,
ce sa fac cu ce sa ma dau?Liotonul mi se pare o porcarie...am vrut sa merg sa imi fac un Doppler vascular dar nu am timp si am pierdut si trimiterea
ce este de facut?Am citit pe net diverse lucruri si metode de prevenire...insa vreau ceva concret........ cascat

You came to see the mobscene
I know it isn't your scene
It's better than a sex scene and it's
So fucking obscene, obscene, yeah

#2 2012-10-25 10:28:07

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

Re: picioare frumoase

pai nu prea ai ce face. venectaziile nu dispar singure, iar venele alea, daca e sa fie, sa transforma in varice fie ca vrei, fie ca nu vrei neutral problemele astea sunt ereditare de cele mai multe ori. si eu am cateva venectazii si deocamdata le-am lasat asa, varice (inca) n-am si nici venele nu sunt vizibile.
ce ai citit pe net sunt banalitatile de rigoare: sa nu porti tocuri, sa nu stai mult in picioare dar nici prea mult pe scaun fara sa te ridici, etc. poti folosi unguent, ciorapi speciali...
venectaziile se pot elimina cu laser, e evident insa ca se vor reface la un moment dat. la fel, varicele pot fi indepartate, asta insa nu-ti garanteaza ca nu-ti mai apar altele. daca te deranjeaza e bine sa mergi totusi la un medic.

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#3 2012-10-25 11:26:23

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

care e diferenta dintre "venectazii" si "varice"? cum iti dai seama cand ai dat dintr-una in alta?

#4 2012-10-25 11:48:50

alinda
Diamond member

varicele sunt vasele de sange ingrosate. venectazii sunt niste vase de sange subtiri, sparte ca o retea.
dar gasesti poze pe net, e chiar greu de explicat.

#5 2012-10-25 13:41:29

eva_an
Full member

eram curioasa dc una din voi se confrunta cu asta si dc a incercat o metoda anume care sa dea rezultate...in familie nu am pe nimeni cu asemenea probleme...

Publicitate

loading...

#6 2012-10-25 13:46:02

alinda
Diamond member

din pacate nu exista nicio metoda care sa te scape definitiv de problemele astea.
ai putea incerca hepathrombin in loc de lioton, am insa impresia ca e mai putin concentrat. ca sa fiu dreapta, nici eu n-am vazut vreun efect al liotonului.
problema e generata de proasta circulatie, ori asta e un factor asupra caruia nu prea ai influenta. ajuta un pic de sport, evitarea factorilor favorizanti (ac, fumat)...

Ultima oara a fost editat de alinda (2012-10-25 13:49:38)

#7 2012-10-25 14:22:34

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

Am o prietena care are venectazii,medicul de familie i-a recomandat Ginko Biloba,pentru a-si intari circulatia venoasa(nu stiu daca a dat rezultate sau nu).Si sportul cica ar ajuta.Si mama mea are cateva,foloseste uleiul din samburi de struguri de vreo 2 ani si nu i-au mai aparut altele decat cele pe care le avea deja.Nu stiu daca o fi de la ulei sau sport sau pur si simplu nu au mai aparut de la sine,insa e bine sa fie facut ceva decat deloc smile

Ultima oara a fost editat de Miss_B (2012-10-25 14:23:08)

#8 2012-10-25 14:39:23

eva_an
Full member

multumesc girls.......
eu nu prea am timp de sport.....
insa nici o persoana sedentara nu snt
cat despre fumat sau ac, nu se pune problema nustiu
nu sh cum m-am procopsit eu tocmai cu ele:)) grater
ei da .si eu am zis ca dc se agraveaza merg si fac ceva chirurgical,dc la 25 de ani am problema asta.nu vreau sa ma gandesc ce o sa se intample peste ani sau cand o sa fiu insarcinata partydance

Ultima oara a fost editat de eva_an (2012-10-25 14:41:22)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.