|
Nu esti logat.
Ce sa fac daca iubitul meu se poarta ciudat?-2#20 2012-10-27 18:37:55
Re: Ce sa fac daca iubitul meu se poarta ciudat?si in craiova sunt destul de multi "golani" nu ai auzit niciodata de vestitul covei? Offline #21 2012-10-27 18:43:20
Re: Ce sa fac daca iubitul meu se poarta ciudat?sincer nu am auzit dar deviem de la topic Offline #22 2012-10-27 19:17:22
Re: Ce sa fac daca iubitul meu se poarta ciudat?Multumesc mult pt sfaturi.Este adevarat pasiunea asta o are cam de doi ani....dar marea mea problema este ca e fff rece cu mine si nu stiu ce sa fac.Acum 10 min am stat de vb cu el,si a spus ca nu stie de ce e asa...evita sa vb cu mine.Nu ma mai pupa,nu imi mai cere parerea,nu mai converseaza cu mine.Nu inteleg de unde asa schimbare brusca?!!!!e ceva ff ciudat!!Nu stiu cum sa reactionez!Parca nu este el! Offline #23 2012-10-27 20:34:48
Re: Ce sa fac daca iubitul meu se poarta ciudat?de cand este asa rece cu tine? de cand v-ati mutat impreuna? sau e mai recenta aceasta problema? Offline #24 2012-10-27 20:52:40
Re: Ce sa fac daca iubitul meu se poarta ciudat?este mai recenta problema.cand ne-am mutat impreuna era f atent cu mine. Offline Publicitateloading...
#25 2012-10-27 20:55:54
Re: Ce sa fac daca iubitul meu se poarta ciudat?voi inainte nu ati stat impreuna nu? e prima oara cand locuiti impreuna? poate nu s-a obisnuit sa stea cu tine, i se pare ciudat si nu stie cum sa reactioneze, preferand sa se joace decat sa discute cu tine. poate nu stie cum sa se poarte cu tine acum ca locuiti impreuna... iar la inceput a fost apropiat ca ii era drag, era la inceput si era ceva nou.. Offline #26 2012-10-27 21:04:37
Re: Ce sa fac daca iubitul meu se poarta ciudat?poate nu s`a obisnuit cu tine sa te vada dezbracata sau ceva ) ) Offline #27 2012-10-28 12:14:36
Re: Ce sa fac daca iubitul meu se poarta ciudat?Draga Iony,cam ciudat prietenul asta al tau asa o schimbare radicala te duce cu gandul la multe interpretari.Acum din experienta iti zic nu e bine nici sa te grabesti in a lua o decizie radicala ,sa -i mai dai un ragaz.In primul rand pune porcariile alea de jocuri inainte ta deci trebuie sa accepti sa fi in plan secund sau refuza constant sa faceti dragoste ceea ce pentru o femeie este foarte neplacut .Dezinteresul asta al lui ori provine dintr-o serie de discutii divergente,pe care le-ati avut si pe el l-au deranjat ori e atras de vreo alta persoana, in orice caz numai prin comunicare vei reusii sa intelegi daca relatia ta va merge mai departe.Nu te invat sa faci pe detectiva sau sa i umblii in telefon dar e prea dubios sa fie captivat de niste jocuri mereu iar pe tine sa te refuze constant ,in primul rand te raneste iar in al doilea rand nu esti vreo urata desi sa stii ca unele femei urate chiar au noroc in dragoste.Sfatul meu ,foarte bine ca te aranjezi ,tine-o tot asa imbraca-te elegant in limita bunului simt daca el este atat de indiferent iesi cu prietenele in oras ,in club lasa-l sa se joace pe calculator in casa iar timpul va decide ceea ce ai de facut pentru ca un barbat care refuza constant o femeie fara motive aparente ori si-a schimbat orientarea ori e interesat total de altcineva ,acele jocuri fiind un pretext.Asta e parerea mea.Numai bine. Offline #28 2012-10-28 12:41:28
Re: Ce sa fac daca iubitul meu se poarta ciudat?bluynnna eu nu cred ca are pe altcineva deaorece nu ar avea timp ... citeste ce a spus Iony22 ... cand vine de la munca , sare direct la calculator ... poate are pe altcineva la jocul respectiv adica se intalneste cu ea/el in joc sau poate are pe altcineva la munca Ultima oara a fost editat de AciDulaSs (2012-10-28 12:43:38) Offline #29 2012-10-29 13:02:41
Re: Ce sa fac daca iubitul meu se poarta ciudat?
asta numesti tu "fff rar"? aveti 8 ani totusi, e firesc sa se domoleasca focul pasiunii. si-a gasit omul o atractie noua. gaseste-ti si tu una, nu-l cicali. o sa vina el la tine daca mai e interesat. Offline #30 2012-10-29 16:18:16
Re: Ce sa fac daca iubitul meu se poarta ciudat?
si daca nu mai e interesat, ea ce face, il asteapta ca desteapta? Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #31 2012-10-29 22:33:30
Re: Ce sa fac daca iubitul meu se poarta ciudat?Nu cred ca ai citit bine mesajul meu.A FOST PRIMUL MEU PRIETEN NE-AM DESPARTIT SI NE-AM REGASIT PESTE 7 ANI SI JUMATATE!SUNTEM IMPREUNA DE UN AN SI....CAND SA SE PLICTISEASCA ???? Offline #32 2012-10-29 22:43:59
Re: Ce sa fac daca iubitul meu se poarta ciudat?Nu stiu ce sa mai cred...!Cred ca ''AciDulaSs'' are dreptate.cred ca are pe cineva in joc,cu care converseaza in fiecare seara.Daca nu intra o zi pe calculator e foarte nerabdator sa intre neaparat a doua zi iar daca eu ii spun sa aibe timp pt noi doi spune ca mereu suntem impreuna.Dar nu e adevarat!!!Fiecare munceste si nu suntem mereu unul langa altul....Si acum este la calculator si l-am intrebat cat mai sta si a spus ca nu stie.......habar nu am cum sa reactionez si ma simnt foarte debusolata!Si da,cred ca este adevarat ca femeile urate sunt norocoase!Totusi,oare ar fi in stare sa ma insele avand in vedere ca in trecut a avut o intamplare de a fi inselat...ar face el acelasi lucru?Chiar atat de pervers sa fie... sunt trista si stau si ma tot gandesc ce sa fac?de ce el sta mereu si abia asteapta sa intre pe calculator.Tin sa mentionez ca el sta la calculator in alta camera,nu in aceeasi unde stau eu.Adica eu ma uit la tv intr-o camera el sta in alta la calculator,cand ma duc la el imi raspunde scurt si la subiect. Offline #33 2012-10-30 08:51:36
Re: Ce sa fac daca iubitul meu se poarta ciudat?pai si tu nu vezi ce face pe calculator? cand intri in camera unde e el incepe sa se agite si baga in bara toate aplicatiile deschise pe calculator? adica nu inteleg de unde si pana unde gandul ca vorbeste cu alta... Offline #34 2012-10-30 09:32:44
Re: Ce sa fac daca iubitul meu se poarta ciudat?de ce nu-l lasi? Offline #35 2012-10-30 11:48:10
Re: Ce sa fac daca iubitul meu se poarta ciudat?De ce nu il iei la o discutie ??? Ce relatie aveti voi daca nici macar nu poti sa-i spui supararile/ temerile tale ??? Spune-i tot ce ne-ai spus noua si explica-i ca daca nu o sa-si rezolve problema/ schimbe relatia voastra nu prea va mai exista si nici tu in viata lui. Daca nu se trezeste nici atunci inseamna ca nu prea-i mai pasa daca mai esti acolo sau nu Offline #36 2012-10-30 11:54:57
Re: Ce sa fac daca iubitul meu se poarta ciudat?Karina_ ce buna detectiva esti Offline #37 2012-10-30 12:03:40
Re: Ce sa fac daca iubitul meu se poarta ciudat?de ce nu stai intr-o zi langa el, ii spui ca vrei sa vezi si tu ce se joaca sau cu ce isi ocupa timpul la calculator... Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #38 2012-10-30 12:28:14
Re: Ce sa fac daca iubitul meu se poarta ciudat?Eu nu stiu exact cat de grava e situatia, stiu insa din proprie experienta ca noi femeile avem tendinta sa exageram in privinta asta, multi barbati petrec mult timp in fata calculatorului, fie ca e vorba de munca sau de divertisment, la fel de bine ar putea fi alte activitati de la care sa ne simtim excluse, gen fotbal, bricolaj, stiu si eu e ca si cum prietenii nostri s-ar plange ca se simt neglijati ca noi petrecem ore facandu-ne manichiura in loc sa le dam atentie Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|