homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 22-156

#2946 2013-04-07 16:58:45

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 22

n_loredana2008 a scris:

gata am si eu un moment de liniste lol

bubu, noi avem un copil la bloc care e mai mare ca ianni, cred ca are 4 ani, si de felul lui asa e ca...disperat, in sensul ca daca ii ia iannis masinuta sa se uite la ea, vine repede i-o smulge din mana si ii spune ca e a lui. Insa treaba asta s-a tot repetat pana aseara cand m-am luat de el. Numai bunicul lui iese cu el afara si sincera sa fiu mi-e mila de bietul om, ca aseara ii spunea da-te ca iti dau si una, si ii da dea cu palmele peste picioare.Nu sunt adepta bataii dar copilu` chiar merita vre-o doua la fund. In fine, aseara iesise cu bicicleta, a lasat-o langa un gard si iannis a vrut sa se urce pe ea, bunica-su il ruga sa lase si alti copii si el nu si nu. Pana  la impins pe iannis, si i am spus atunci : daca te mai comporti asa cu ceilalati copii, ai sa ajungi sa te joci singur! Nu e frumos ceea ce faci, daca nu vreo sa imparti ceea ce ai cu ceilalti le poti spune frumos, fara sa impingi si sa smulgi. Dupa vre-o 10 min vine la mine si imi spune " poate sa se joaca cu ea, daca vrea sa se plimbe, dar sa nu mearga cu viteza" atunci i-am spus ca e foarte frumos gestul lui si ca ii multumim.

mai, de acord cu impinsul. dar in rest... sunt jucariile lui, deci are dreptu sa decida daca le imparte sau nu...

la ce spune pass e altceva. acolo as sari si eu, nu-i ok sa incaseze nimeni bataie

pass, da' pe sebi nu-l duci la bis? janis, poi ce, e varsta minima pt impartasit? doar si la botez ii impartaseste. pe g il duc saptamanal de la 1 luna (botez)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2947 2013-04-07 17:24:21

n_loredana2008
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-07-20

katami a scris:

n_loredana2008 a scris:

gata am si eu un moment de liniste lol

bubu, noi avem un copil la bloc care e mai mare ca ianni, cred ca are 4 ani, si de felul lui asa e ca...disperat, in sensul ca daca ii ia iannis masinuta sa se uite la ea, vine repede i-o smulge din mana si ii spune ca e a lui. Insa treaba asta s-a tot repetat pana aseara cand m-am luat de el. Numai bunicul lui iese cu el afara si sincera sa fiu mi-e mila de bietul om, ca aseara ii spunea da-te ca iti dau si una, si ii da dea cu palmele peste picioare.Nu sunt adepta bataii dar copilu` chiar merita vre-o doua la fund. In fine, aseara iesise cu bicicleta, a lasat-o langa un gard si iannis a vrut sa se urce pe ea, bunica-su il ruga sa lase si alti copii si el nu si nu. Pana  la impins pe iannis, si i am spus atunci : daca te mai comporti asa cu ceilalati copii, ai sa ajungi sa te joci singur! Nu e frumos ceea ce faci, daca nu vreo sa imparti ceea ce ai cu ceilalti le poti spune frumos, fara sa impingi si sa smulgi. Dupa vre-o 10 min vine la mine si imi spune " poate sa se joaca cu ea, daca vrea sa se plimbe, dar sa nu mearga cu viteza" atunci i-am spus ca e foarte frumos gestul lui si ca ii multumim.

mai, de acord cu impinsul. dar in rest... sunt jucariile lui, deci are dreptu sa decida daca le imparte sau nu...

la ce spune pass e altceva. acolo as sari si eu, nu-i ok sa incaseze nimeni bataie

pass, da' pe sebi nu-l duci la bis? janis, poi ce, e varsta minima pt impartasit? doar si la botez ii impartaseste. pe g il duc saptamanal de la 1 luna (botez)

kata eu i am si spus ca daca nu vrea sa imparta ok, tocmai ptr ca sunt jucariile lui si el e singurul care decide daca se joaca si alt copil cu ele, dar fara sa se manifeste asa

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017
Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!

#2948 2013-04-07 19:06:58

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Va salut mamici,

am citit tot dar am retinut ca Sebica este un super-domn  hjarta  - mare succes o sa aiba la fete!

Pass nu prea am intalnit copii asa de violenti deocamdata dar cred ca innebuneam.
[b]
Andreea[/b] spor sa terminati cu zugravitul! sper sa zugraveasca sotul cat suntem noi plecate  chicot altfel o iau "la vale".

Kate
hjarta  hjarta

Lore  bang Unde sunt parintii acelui copil? Nu stiu cum sa va puteti abtine dar eu numai din ce povestiti voi simt cum imi vine sa iau la palme pe toti rotfl.

am fost si noi la nunta!
a fost frumos, am intalnit cel mai cool preot catolic ever!!!! Arata si demential de l-am innebunit pe sotzi: uite ce misto este; uite cum se misca (v-am zis ca am un sotz  hjarta  hjarta  hjarta cu care barfesc tot ce se poate; el tace si asculta (??) si cam atat).  Nunta a fost intr-un club de golf, o chestie exclusivista...o sa pun si poze cand pot. Mancarea a fost hm-hm; mie mi-e fost ft rau, am avut febra mare, am fost obosita dupa conferinta de vineri si nu mi-a cam placut. Cel mai rau este ca, Carol a facut febra ft mare, tot in jur de 40 si am fugit acasa in jur de 10 seara (nunta incepuse de la 3). Si m-am cam "ofilit" ca a trebuit sa plecam caci venise si popa la nunta, imbracat in costum. Arata absolut...divin! Toate fetele de la masa noastra si cred ca si din jur erau in extaz. In drum spre casa mi-a zis sotzi ca stie de la mireasa (parintii ei au fondat acea biserica catolica-iezuita) ca popa este un "gagicar de renume".

Acum suntem bolnavi, cu febra mare toti trei. Mam saturat de cat de bolnava mai sunt de cand sunt parinte rotfl

Si am de munca mult tare; i-am trimis email profei sa ii spun sa imi mai dea o zi de extensie si mi-a raspuns: nici macar o ora rotfl. Deci, vai de capul meu!

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#2949 2013-04-07 19:14:21

n_loredana2008
Hero member
Inregistrat: 2009-07-20

flow o sg data l-am vazut pe tatal lui si atunci mirosea a bere lol

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017
Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!

#2950 2013-04-07 19:18:43

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

flow rotfl
sanatate multa!

Publicitate

loading...

#2951 2013-04-07 21:02:22

gargarita
Moderator

smart, lucky  trombon  trombon  trombon

#2952 2013-04-07 22:24:36

honney_bunny
Full member
Inregistrat: 2012-03-13

Fetelor  puss

rugaciune hjarta     Mamica de pufulet mic si scump
God, grant me the serenity to accept the things I cannot change,/ courage to change the things I can,/ and wisdom to know the difference.

#2953 2013-04-07 22:35:59

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

Buna seara mamici si puiuti. am incercat si eu sa citesc cat de cat din urma dar mult prea putin  sad va pup si imi e tare dor de voi..

si noi suntem bolnavioare... de o sapt mergem la gradi din nou. (mai mare uimirea ca e de=a dreptul incantata) - in prima zi a marait putin cand am lasat-o dar de a 2-a zi merge singura in clasa, ne pupa, ne spune ciao.. relax ce mai!.. insa a trebuit 5 zile sa luam raceala. nu stiu inca ce e.. de ieri s-a trezit infundata.. ieri peste zi si noapte a avut febra dar nu f mare in rest nimic iesit din comun. doar muci la greu - maine o sa stau acasa cu ea ca nu am cu cine sa o las insa o sa trebuiasca sa lucrez... sper sa si pot..

pup si eu toti puiutii bolnaviori! si mamicile!  puss

Daria Ioana - 06.08.2010

#2954 2013-04-07 22:40:47

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

floricel, multA sanatate!  puss

fete. e un film f bun pe protv, Taking Lives ( cu A. Jolie hjarta )

Kata, eu ii duc pe amandoi la impartasit, mergem toti 4  big_smile imbracati la tzol festiv duminca la biserica. Nu saptamanal, asa mi-as dori, insa cat de des putem, mergem. Acum se face cald si va fi si mai bine, asta vara mergeam pe jos in plimbare in fiece duminica la 8, era racoare si perfect de plimbat, si luam sandwichuri pe drum si ii dadeam lui S micul dejun in carut la intoarcere ca la 1 an si jumatate cat avea nu ne mai impartasea decat nemancati big_smile Iar eu eram cu Bogdan la purtator.
De obicei se trezesc baietii si ne pregatim ( fara sa ii dau lui S micul dejun) si la 8 fix suntem primii la impartasit.
Insa azi am mers la alta biserica si la ora 11 jumatate l-am impartasit pe B.,  Sebi nu statea atata fara mic dejun asa ca azi S a ramas neimpartasit dar a stat in biserica si el. Nu-i nimic, data viitoare.

Janis, da. de ce?  cesafac   Pe S am inceput sa il duc la impartasit la 6 luni, dupa botez ( l-am botezat tarziu), iar pe Bogdan tot dupa botez ( de la vreo 4 luni)

Are Sebi o imaginatie lol  era o pata de la sapun pe cada: mami, ce e aici? Ii spun ca e o pata si intreaba mirat: "mami, ce zici?"  ( nu stia ce este o pata), ma apuc si ii explic ce inseamna o pata, o studiaza, asculta atent si imi zice "e ca si coada de strutz, asa, indoita pe spate" ( arata ciudat pata dar ca si ce a descris el, nu m-as fi gandit veci)  rotfl

nici eu nu insist sa-si dea jucariile daca el nu doreste. e treaba lor, si le impart cum le place.  probabil pt ca nu l-am batut la cap cu "da-i si fetitei galetusa ta" Sebi e ATAT de darnic, ofera tot ce are si e fericit cand o face. smile si am observat si eu, cu cat insista bunica mai tare sa dea jucaria, copilul ala parca mai inversunat e sa n-o dea.

Ultima oara a fost editat de passenger (2013-04-07 22:43:31)

#2955 2013-04-07 22:52:50

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

hello

Am avut iarasi o zi cumplita grater . I-a scazut aseara,ii pregatisem novocalminul si ma spalasem pe maini si i-am luat temp sa vad cat are. Pe la 2 deja scazuse sub 37, a adormit dragul de el pana la 8 dimi,cu pauza pt antibiotic. Si cand incepusem sa rad si eu si sa cred ca se arata luminita, de pe la 12 a inceput iarasi azi. La fel,nimic nu functiona,copilul efectiv urla su impachetari si la 16 a trecut de 39. Eram si singura. Copilul deja era epuizat,zacea efectiv si i-am pus novocalmin. A scazut cam greu,dar a mers. Acu 2 h jumate avea 36.6 si la mana il simt normal. Sa dea dumnezeu sa nu mai faca. Am mers la doc nr 3, l-a chinuit si ala sa-l asculte si sa se uite in gura. Acelasi diagnostic. Nu stiu de unde a luat copilul meu virusul asta sau microbul,ne spalam f des pe mqini,pe el la fel,plange sufletul in mine cum l-am adus in 2 zile, e terorizat sa nu-i mai du siropuri,tine gura inclestata efectiv mereu, cum vin spre el avand orice in mana plange isteric, daca il ating pe sosetute urla de la cele cu otet crezand ca i le pun, daca ii schimb pampersul urla de frica supozitorului,daca il schimb de pantaloni urla de frica impachetarilor grater . Mi-as dori din tot sufletul meu sa nu-mi fi chinuit si adus copilul in starea in care l-am adus, sa stiu ce sa fac sa-i scada febra asta nenorocita odata pt totdeauna si sa nu-l mai chinui. Nu stiu ce voi face la noapte daca ii creste iarasi...
Nu mai stiu nici cum sa fac cu siropurile si antibioticul ca nu le ia si le scuipa imediat. Daca incerc sa le pun in lapte or mai avea efect?

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#2956 2013-04-07 22:59:20

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Flower sanatate!

Pass dar de ce il duci pe S nemincat? Eu o duc pe Maria la impartasit dupa Liturghie dar cu burtica plina...

Sanca, sanatate Dariei, ma bucur ca ai mai intrat pe la noi. Chiar ma gandeam la voi zilele trecute.

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2957 2013-04-07 23:00:39

gargarita
Moderator

Smart sad toata ziua m-am gandit la voi....  eu asa ii dadeam lui Stef, in lapte (pe vremea cand accepta). doc zice ca se absorb intr-o mai mica masura, eu n-am inteles logica dar asa o fi...

#2958 2013-04-07 23:01:56

honney_bunny
Full member
Inregistrat: 2012-03-13

Smart, sanatate multa si rabdare maxima sa depasiti momentul asta cumplit de greu!  rugaciune

rugaciune hjarta     Mamica de pufulet mic si scump
God, grant me the serenity to accept the things I cannot change,/ courage to change the things I can,/ and wisdom to know the difference.

#2959 2013-04-07 23:06:30

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Of, Smartuc, bietul Alex! sad

Stiu ca o sa "mi-o iau" pt asta, dar si mie mi se par prea mici pt dus la impartasit. Pe mine, acum mare, lingurita aia de vin pe stomacul gol ma lesina de numa. Pana ajung acasa sa mananc ma arde stomacul si ma gandesc la stomacelul lor de efect o fi avand? Adica pe de-o parte nu-i dau suculete, piureuri, ceaiuri si nici macar apa pana la 6 luni, dar il duc saptamanal sa-i dea un pic de alcool?!

Sper sa nu mi-o luati in nume de rau, dar asta e parerea mea.

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#2960 2013-04-07 23:06:59

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

Sfanta Impartasanie se ia pe stomacul gol, sau daca copilul a mancat dimineata, dupa ce doarme o repriza de somn. Asa mi s-a spus, mai multi preoti au spus asa, nu doar unul. Nu stiu, [e tine nu te-a intrebat niciodata preotul daca a mancat copilul ceva?
Si la 8 e cel mai convenabil pt noi, ne trezim oricum f devreme, e si aproape biserica...
La 12 nu as prea avea timp, sunt cu supele copiilor, cu gatit pt noi adultii, cu fugarit copii pe afara in parc sau prin casa.. asa dimi la prima ora e ok.

smartuc, stiu ca e oribil sa iti vezi copilul chinuindu-se, dar decat sa nu-si faca efectul deloc sau sa-si faca doar partial si sa prelungesti inutil chinul lui si al tau, mai bine i le dai corect. eu i le dadeam cu forta cand nu le accepta ( acum ar lua absolut orice sirop, oricat de amar ar fi el deci procedura aia nu mi l-a traumatizat smile ) "cu forta" - adica pus pe spate copilul si bagata rapid seringa cat mai mult pe gat si aia e! se impotrivea dar deja siropul era in stomac. sad Bine, 2-3 zile de cateva astfel de seringi am avut. Apoi ne-a ferit Dumnezeu si nu a mai luat nimic, niciun sirop.

kate, de ce sa "ti-o iei"? lol nici vorba. cati suntem, atatea pareri.  puss

va pup, fug la o ora de sport si apoi la dush si somn/  par

Ultima oara a fost editat de passenger (2013-04-07 23:11:41)

#2961 2013-04-07 23:17:04

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

multumim. Sanatate tuturor

Pass am facut si asa azi, sotul l-a tinut. S-a innecat, a fost cumplit momentul. El probabil nici nu poate inghiti de durerea basicutelor si a gatului, tine resturi in gura cu zecile de minute. Daca reusesc sa i le bag in gura,le scuipa imediat sau sta cu ele asa la infinit. Nu cred ca mai exista cineva sa-l fi chinuit mai mult ca mine

Voi dati 3 zile siropuri pt febra? Asa mi-au zis, sa continui cu ele pana implinesc 3 zile.

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#2962 2013-04-07 23:24:31

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

vai smart ce citesc, inima mi se rupe grater

asa e si yannick cu aspiratul mucilor, ii e frica de mine deja grater

pass, destept Sebiiii hjarta

am pus niste poze la topic cu nicky big_smile

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#2963 2013-04-07 23:55:34

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

hello.
de ce sa ii dai sirop de febra 3 zile ? ii dai daca face, nu preventiv.

katey, la copiii mici nu le da o lingurita ci o picatura cu niste firimituri de paine.
la cei mici nu ar trebui sa conteze dc au mancat sau n la fel cum nu conteaza daca au postit sau nu (la bebei si toddleri nici nu se pune problema..)

flower, dar parca popii catolici erau celibatari..

#2964 2013-04-08 00:01:49

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Albi, de cate ori a impartasit-o (3 pana acum, la botez, la o saptamana dupa botez si de hramul bisericii), i-a dat lingurita aproape plina ca dovada ca de fiecare data i-a curs si pe langa gurita.

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.