|
Nu esti logat.
Imi doresc un copil foarte mult dar se lasa asteptat-3#39 2013-07-02 10:58:34
Re: imi doresc un copil foarte mult dar se lasa asteptatiulia, din pacate sentimentele astea le incearca orice femeie ce isi doreste sa devina mama si copilul ei se lasa asteptat, in timp ce femeile din jur fie au deja copii, fie sunt insarcinate. desi tu te invinovatesti pt aceste ganduri, ele sunt normale si nu stiu cum le-ai putea evita sau inaltura odata ce s-au instalat. poate sa discuti cu un psiholog, daca nu respingi ideea. eu cred ca ar fi un lucru bun; te-ar ajuta sa fii mai impacata cu situatia si sa ai mai multa incredere si rabdare. la tine s-a instalat cam devreme disperarea... sunt numai 4-5 luni de cand incerci, nu ar trebui sa te curpinda deznadejdea atat de devreme. imi dau seama ca varsta ta si femeile insarcinate din jur te fac sa nu mai ai rabdare, sa te intrebi oare cat mai ai de asteptat, insa nu e o cale buna. faptul ca te gandesti la astfel de lucruri, e el insusi o piedica in a ramane insarcinata. inconstient te stresezi si stresul inhiba buna functionare a organismului. asta ar trebui sa fie o motivatie buna pt a incerca sa te detasezi si sa lasi lucrurile sa se intample. crede-ma ca sunt mult mai multe sanse atunci cand uiti complet de ovulatie si calendar si te bucuri de viata, de sotul tau; va iubiti fara un plan prestabilit, ci atunci cand simtiti nevoia. Offline #40 2013-07-02 11:29:05
Re: imi doresc un copil foarte mult dar se lasa asteptatmultumesc anca, ajuta sa imi vad raspunsul scris de altcineva ... spun asta pentru ca acelasi raspuns imi dau si eu la framantari, doar ca uneori sunt depasita de situatie ceea ce nu mi se intampla prea des... sunt genul control-freak si atunci cand nu iese cum vreau eu, mama-mama... pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre! Offline #41 2013-07-02 11:59:03
Re: imi doresc un copil foarte mult dar se lasa asteptatiulia, e perfect in regula sa vorbesti despre framantarile astea, sa nu le tii in tine. mai ales cu persoane care trec sau au trecut prin aceleasi stari si astfel te inteleg. Offline #42 2013-07-02 14:18:55
Re: imi doresc un copil foarte mult dar se lasa asteptatmultumesc. da! este intr-adevar o perioada frumoasa... suntem impreuna de 11 ani si locuim impreuna de vreo 5, deci nu e chiar valul, valurilor, iar logodna a fost mai mult o constientizare a faptului ca trebuie sa facem ceva si oficial... ma simt oricum precum o femeie maritata, doar fara acte... dar, da ... e ceva frumos ceea ce mi se intampla... pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre! Offline #43 2013-07-02 15:55:54
Re: imi doresc un copil foarte mult dar se lasa asteptatiulia, oricum e frumoasa perioada de dinainte de nunta, in care te pregatesti, iti alegi totul pe gustul tau. emotii vor fi pt evenimentul in sine, chiar daca voi va cunoasteti de mult. ai sa vezi, o sa fie frumos . Offline Publicitateloading...
#44 2013-07-02 16:05:28
Re: imi doresc un copil foarte mult dar se lasa asteptatsper sa ma conving si eu ca este ceva frumos la o nunta in ziua e azi ... suna pesimist, dar tot mai mult nunta seamana cu o afacere... ba chiar am avut asa un gust amar dupa anuntarea logodnei... cei la care nu ma asteptam, in loc de felicitari m-au anuntat ca nu au bani anul asta... in fine... sper sa imi schimb parerea curand... altfel ne rezumam la o cununie la sfat si gata... pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre! Offline #45 2013-07-02 16:29:10
Re: imi doresc un copil foarte mult dar se lasa asteptatnu mai sunt vremurile alea in care sa judeci asa. poate vreo mamaita la colt de strada sa vorbeasca, dar ce-ti pasa tie? Offline #46 2013-07-02 16:38:28
Re: imi doresc un copil foarte mult dar se lasa asteptatiuliabebe, Casa de Piatra si sa va dea Dumnezeu un copil cat mai repede! Mami fericita de bebe Victor, 22 mar 2014 Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune! Cum a aparut minunea din burtica Offline #47 2013-07-02 17:49:37
Re: imi doresc un copil foarte mult dar se lasa asteptat
In conditiile in care sunteti impreuna de atatia ani, chiar nu vad de ce sa te judece cineva pt asta...ca sa nu mai zic ca in primul rand nimeni pe lumea asta nu are dreptul sa judece pe nimeni. Cel mai usor lucru e sa il judeci pe altul si romanii mai ales se pricep de minune la asta...dar nu trebuie sa conteze. O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #48 2013-07-03 15:52:32
Re: imi doresc un copil foarte mult dar se lasa asteptatfetelor, cata dreptate aveti! nici nu stiti ce bine mi-au facut mesajele voastre pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre! Offline #49 2013-07-03 16:18:12
Re: imi doresc un copil foarte mult dar se lasa asteptatIulia si Anorien, Casa de piatra si sa nu aveti de asteptat mult bebicii Offline #50 2013-07-03 16:52:38
Re: imi doresc un copil foarte mult dar se lasa asteptatbafta, iulia! sa nu mai vina nimic maine si inca 9 luni de acum incolo! Offline #51 2013-07-03 17:27:03
Re: imi doresc un copil foarte mult dar se lasa asteptatsa fie! dar daca nu e, tot inainte... vine concediul si sa vezi atunci chef de facut bebei pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre! Offline #52 2013-07-05 16:12:30
Re: imi doresc un copil foarte mult dar se lasa asteptatstiu ca o sa imi spuneti sa am rabdare, sa nu ma stresez, sa incerc un test dupa 7 zile sau mai stiu eu cand... si mai stiu ca m-am tot dat "cocos" ca luna asta nu ma agit... dar nu pot sa va spun de cate ori verific.. am facut carare catre toaleta .... si simt ca vine, simt ... sunt balonata, e ceva activitate pe jos, ma dor sanii, e umezeala... ieri ar fi trebuit sa vina dupa 26 zile care este media... pana acum nimic... desi luna trecuta a intarziat vreo 4 zile.... acum iar o iau razna.... si tot caut sa asociez simptomele cu altceva, dar sigur vine ma omoara zilele astea inainte de data pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre! Offline #53 2013-07-05 16:30:17
Re: imi doresc un copil foarte mult dar se lasa asteptatiulia fa un test, daca te ajuta sa te linistesti. Offline #54 2013-07-05 16:35:26
Re: imi doresc un copil foarte mult dar se lasa asteptatmai astept putin, anca... parca m-as demoraliza de tot daca as vedea si un test negativ... ce mi-as dori ca toate simptomele astea sa fie de fapt de la o posibila sarcina am tot citit si uneori se condunda PMS cu sarcina... mai nou am si crampe de la balonare... nu mai stiu ce sa inteleg... m-am si enervat putin pe la birou... poate e si asta... pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre! Offline #55 2013-07-05 16:54:51
Re: imi doresc un copil foarte mult dar se lasa asteptatiulia, incearca sa te linistesti. Da, uneori simptomele sunt similare, ceva legat de implantarea ovului in uter care da simptome ca la PMS. Dar trebuie sa te linistesti, stiu ca e greu si eu fac la fel, pre ovulatie sunt numa miere si rabdare, post ovulatie o iau razna. Eu sunt in DPO 3 si am avut o durere puternica de cap toata ziua si deja cautam pe FF charturi care au avut pregnancy si headache in ziua 3 DPO. O tampenie sa caut doar asta, mai ales ca headache poate fi din atatea motive, dar macar m-a mai linistit de moment. Apoi un coleg m-a intrebat daca am dormit cu usile deschise si da, aseara, am dormit si cu balcon si cu usa deschisa si a fost curent si eu am probleme cu sinusurile si instant mi-am dat seama ca astea sunt durerile mele uzuale de sinusuri, dar na...daca eu cautam sa ma identific cu simptome de sarcina Mami fericita de bebe Victor, 22 mar 2014 Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune! Cum a aparut minunea din burtica Offline #56 2013-07-05 17:14:06
Re: imi doresc un copil foarte mult dar se lasa asteptattrebuie, trebuie! si mai trebuie sa ma obisnuiesc cu trairile astea dinainte de cm... pana acum eram pe dos, stateam stresata ca poate e o sarcina nedorita... cum sa fie o sarcina nedorita? ma descurcam si cu o sarcina nedorita la un anumit moment... cat m-am inselat.. citeam pe undeva pe forum despre dorinta noastra de a avea un rost inainte de a avea un bebe... ce desarte sunt toate fara un bebe pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre! Offline #57 2013-07-05 17:25:02
Re: imi doresc un copil foarte mult dar se lasa asteptatasa e, iulia. Si eu tot asa am sta tu cu frica de acel mai putin de 1 % sanse sa raman gravida cand mi s-a rupt prezervativul in Z27 (deci cu o zi inainte de CM) astfel incat m-am dus si am luat pastila de a doua zi Ce prostie, pe atunci 1% mi se parea risc f mare, acum 30% sanse lunar la o femeie sanatoasa si fara mutatii mi se pare prea putin. Darmite daca cine stie ce mutatii oi mai avea Mami fericita de bebe Victor, 22 mar 2014 Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune! Cum a aparut minunea din burtica Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|