homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Schimbarea menstruatiei

#1 2013-02-24 19:59:03

babydolldeea
New member
Inregistrat: 2012-03-02

schimbarea menstruatiei

cred ca v-ati dat seama despre ce e vorba lol nu am multe intrebari si nu stiu daca am postat asta unde trebuia, deci daca am gresit imi cer scuze  angel , nu am cine stie ce intrebari vreau asta sa fie gen un girl talk si poate le va fi de folos si altor fete care trec prin asta si sunt mai nedumerite.
asa, sa incep, de 3 luni incoace mensruatia mea se schimba si nu stiu daca asta e ok. nu am multe prietene fete si asa ca m-am gandit sa fac aici un mic girl talk despre asta fiindca poate si alte fete trec prin situatia asta tongue.
prin decembrie am avut o intarziere de 9 zile ( in mod normal imi vine la 28 de zile dar imi vinese la 35 de zile) si cand mi-a venit menstruatia a tinut 8 zile, DA 8 zile lol era ajun de an nou si eu aveam un spotting maroniu tongue dar pentru mie nu e mare chestie avand in vedere ca de obicei ma tine 6-7 zile ( mentionez ca in a6a si a7a zi am numai pete maronii) si am facut o mica "petrecere in zapada" din cae am iesit uda leoarca si am zis ca poate acesta e motivul
in ianuarie mi-a venit la 31 de zile in loc e 28 si de data aceasca nu am mai avut "petreceri in zapada" lol si ce a fost ciudat este ca m-a tinut mai putin, cred ca 5 zile sau 6 si cantitatea a fost mai mica in a4a si a5a zi fata de cum era in mod normal
acum in februarie mi-a venit la 29 de zile ( hai sa zic ca e ok ) in prima si a2a zi cantitatea a fost abundenta, ca de obicei, dar sunt in a4a zi si mi-a curs foarte putin doar un spotting sa zic dar rosu neutral
vroiam sa stiu daca chestii de genul acesta se mai intampla si la alte fete smile . insarcinata nu cred ca sunt........ ultimul contact a fost pe la inceputul lui decembrie dar acesta a fost........ sa spunem "speciORal" lol nu cred ca s-ar fi putut intampla ceva in dus in timp ce ma curatam de.... stiti voi. iar acela a fost ultimul contact inainte de el am mai avut cateva la fel de speciale lol. plus ca menstra mea in primele doua zile este normala si abundenta si dureroasa ca de obicei tongue deci eu am exclus sarcina.
mai trece si altcineva prin faze de genul acesta?
si am mai vorbit cu niste fete si imi spuneau ca este normal ca menstra sa se schimbe daca nu ai contact sexual o vreme lunga, si la mine a cam trecut aproape 3 luni tongue

scuze pentru postul asta lung

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.