|
Nu esti logat.
Candida, infectie urinara, gardnerella?#1 2013-02-28 19:03:02
Candida, infectie urinara, gardnerella?Buna ziua.. AM si eu o problema.. de ceva vreme ma comfrunt cu situatia asta.. am o secretie alba, abundenta, cu un miros neplacut, branzoasa,usturimi la urinat, usturimi si fara sa urinez, am perioade knd aveam senzatia de urinat dar nu puteam urina, am luat anticonceptionale, dar le.am oprit am luat mycroginon,si ma spalam foarte des in vagin dupa fiekre contact sexual. ca tratament am luat lomexin ovule,flucovim si nistatin si tot am secretia abundenta, doar ca nu mai are mirosul urat.. avea un miros zici k era peste si aqm nu mai miroase..doar ca e abundenta si mai am usturim. imi puteti da si mie niste sfaturi. momentan nu ma pot duce la doctor astept sa. mi iasa adeverinta de la casa de sanatate. care este diferenta dintre candida si gardenella in simptome. prietenul meu mi.a spus k are usoare usturimi la mictiune dekt in momentul in kre urineaza mai puternic. multumesc Ultima oara a fost editat de Alexandraaa09 (2013-02-28 19:05:42) Offline #2 2013-02-28 19:10:06
Re: Candida, infectie urinara, gardnerella?din ce spui tu cred ca ai exagerat cu spalaturile si din candida te-ai ales cu gardnerella Offline #3 2013-02-28 20:12:22
Re: Candida, infectie urinara, gardnerella?si ce simptome are una si ce simptome are cealalta? Offline #4 2013-03-01 09:18:29
Re: Candida, infectie urinara, gardnerella?candida are secretie alba branzoasa si mancarimi / usturimi, gardnerella secretie foarte abundenta si cu miros urat Offline #5 2013-03-05 17:17:03
Re: Candida, infectie urinara, gardnerella?Buna ziua tuturor!..am nevoie de un sfat...partenera mea urmeaza un tratament pentru gardnerela si i a venit menstruatia!..Trebuie sa opreasca administrarea ovulelor sau sa continue?...daca trebuie sa opreasca administrarea ovulelor cand trebuie sa reia tratamentul?!..multumesc anticipat! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|