homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Posibila sarcina?

#1 2013-03-01 22:20:58

lanaaa
New member
Inregistrat: 2013-03-01

Posibila sarcina?

Acum 3 luni am avut ultimul contact sexual. Saptamana trecuta am facut un test de sange beta hcg si mi-a iesit valoare 0.1. Exista posibilitatea sa fi fost fals negativ? Am facut si 8 teste de sarcina din farmacie de-a lungul acestor 3 luni toate fiind negative. Daca au fost eronate?

#2 2013-03-01 22:23:53

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

Re: Posibila sarcina?

Si ciclul ti-a venit?

Cred ca iti faci griji inutile dupa atatea teste negative.

Mamica de 2 pui scumpi

#3 2013-03-01 22:31:08

lanaaa
New member

Da, mi-a venit de 4 ori de atunci, urmeaza al 5-lea in 9 luna asta

#4 2013-03-01 23:49:31

darkmelania
Sr. member
De la: iasi
Inregistrat: 2007-08-24

nu. testul ala la sange nu da fals pozitiv.
dar nu ti inteleg problema? vrei sa ramai insarcinata si nu stii cum? numai cand mentionezi ca ti a venit ciclu in fiecare luna si e clar ca nu esti insarcinata , mai pui si testele de sarcina pe deasupra care nu au cum sa fie toate fals pozitive , mai ales dupa o luna de la nidatie(adica 2 sap dupa contactul sexual cu pricina) si acuma vii si ne intrebi daca testul de sange e fals negativ???si chiar de ziceai ca nu ti a venit ciclu si tot iasta iti ziceam: nu. nu esti insarcinata ... mai incearca.

Ultima oara a fost editat de darkmelania (2013-03-01 23:50:45)

nu vreau sa fiu citata!

m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui.

#5 2013-03-02 00:02:33

lanaaa
New member

darkmelania a scris:

nu. testul ala la sange nu da fals pozitiv.
dar nu ti inteleg problema? vrei sa ramai insarcinata si nu stii cum? numai cand mentionezi ca ti a venit ciclu in fiecare luna si e clar ca nu esti insarcinata , mai pui si testele de sarcina pe deasupra care nu au cum sa fie toate fals pozitive , mai ales dupa o luna de la nidatie(adica 2 sap dupa contactul sexual cu pricina) si acuma vii si ne intrebi daca testul de sange e fals negativ???si chiar de ziceai ca nu ti a venit ciclu si tot iasta iti ziceam: nu. nu esti insarcinata ... mai incearca.

Nu,nu incerc sa raman gravida, dar a fost primul contact sexual si de atunci traiesc cu frica..sad

Publicitate

loading...

#6 2013-03-02 00:17:04

darkmelania
Sr. member
De la: iasi
Inregistrat: 2007-08-24

ok ... ca sa stii pe viitor : cand iti vine ciclu inseamna ca nu trebuie sa incepi sa te alarmezi , dar daca el e cumva mai scurt sau ti se pare tie ca nu e ok poti face un test de sarcina la 2 saptamani de la contactul care crezi tu ca a fost in peroadea ta fertila. daca iese neg te linistesti si mai astepti ... poate ti se pare ca ala nu a fost bun si dupa o sap mai faci unul , daca iese neg te opresti aici cu paranoia. gata , inseamna ca nu esti . iar urmatorul ciclu chiar trebuie sa te linisteasca ....

daca mai ai intrebari despre conceptie si contraceptie te asteptam cu drag inainte sa o iei asa pe aratura ( sa stai stresata cate 3 luni aiurea).

nu vreau sa fiu citata!

m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui.

#7 2013-03-02 00:18:45

lanaaa
New member

Multumesc pentru sfaturi:)

#8 2013-03-02 21:34:15

analu21
New member
Inregistrat: 2011-07-09

Buna fetelor,
Iau anticonceptionale mercilon, ultima pastila a fost pe 18 februarie iar menstruatia mi-a venit pe 22 februarie (vine intotdeauna in a 4-a zi de pauza). Pe 20 si pe 21 februarie am avut contact neprotejat (fara ejaculare in interior, daca are totusi vreo importanta). Urmatoarea folie teoretic ar fi trebuit sa o incep pe 26 februarie, insa o voi incepe abia astazi, 2 martie, intrucat am vrut sa aman urmatoarea menstruatie (desi am aflat intre timp ca nu e o ok sa prelungesc pauza mai mult de 7 zile). Intrebarea mea este daca respectivele contacte din 20 si 21 febr (dinainte menstruatiei) au fost cu risc sau eram protejata? De atunci nu mai am avut contact si intentionez sa ma protejez suplimentar 7 zile de la inceperea foliei.
Multumesc

#9 2013-03-04 17:48:19

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

ai fost protejata, au fost inainte de menstruatie.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.