|
Nu esti logat.
Noduli la sani#1 2013-03-06 18:35:03
noduli la sanisalut, tuturor! va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi. In ianuarie am fost racita rau, stres mult cu interviuri in cautarea unui job, uitam sa mananc, n-am prea avut grija de mine iar pe 2 feb am cedat pur si simplu, am ajuns la urgenta cu batai de inima super rapide, ma durea capul si gatul rau si tremuram. Mi-au bagat perfuzii cu glucoza si vitamine si mi-au dat drumul acasa, pe 11 feb mi-au luat analize de sange si urina si mi-au iesit toate bune, doctorul mi-a spus sa iau artrocalcium si fier timp de o saptamana iar apoi sa iau magne b6 pentru ca totul a fost de la o viroza in corp si aveam sistemul imunitar dat peste cap. Tot de atunci, de pe 2 feb am observat o umflatura la subrat si simteam k ma dor sanii foarte rau, pe 18 feb am mers la ecografie mamara iar doctorita mi-a spus ca am noduli la ambii sani, probabil de la o dereglare hormonala si ca nu e nimic grav momentan, mi-a spus sa ma ung cu mameldin si sa revin peste 3 luni la control. Crema m-a ajutat intr-o oarecare masura, imi dispar durerile dupa ce ma ung, insa nu prea suport sutienul, simt k imi ard sanii uneori si simt nodulii de fiercare data cand ma ung cu crema, sanii sunt plini de mingiute, eram speriata pana sa merg la doctorita dar din moment ce mi0a spus ca nu e nik ingrijorator momentan. Stiu k sunt abia 3 saptamani de cand ma dau cu crema la sani dar va intreb daca vreuna din voi aveti noduli si ce ati facut ca sa scapati de ei? sau daca dispar vreodata nodulii. Eu iau stodette de 2 ani si acum vreau sa renunt la ele pentru ca poate imi fac rau la noduli, stiti cumva daca ac fac rau la noduli? doctorita nu mi-a spus sa le las ci din contra mi-a dat artizia ( care au acelasi continut de hormoni ca si stodette) doar pt k mi le poate procura gratis dar sincer nu mai vreau sa iau deloc . Ceva solutii pentru durerile astea aveti? va rog frumos, ma ung de 2 ori pe zi cu mameldin dar e mica crema si abia imi ajunge o saptamana jumatate, sunt deja la al doilea tub de crema Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|