homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Picaturi

#1 2013-03-07 11:17:10

martisor123
Membru
Inregistrat: 2013-03-07

picaturi

Buna ziua
In primul rand am mai abordat luna trecuta subiectul dar nu stiu ce s-a intamplat cu contul meu ca nu a mai mers sa ma loghez si nici nu am gasit subiectul prin forum.
Deci:
Eu sunt o persoana care a avut ciclu normal de vreo 10 ani fara dereglari samd. In februarie mi-a venit mai devreme cu 8 zile, si a fost mai mult hemoragie decat menstruatie. am fost la medic, m-a suspectat de sarcina pierduta, a constatat pana la urma in urma controlului ca a fost doar o raceala, mi-a dat tratament cu antibiotic si clorocalcin  5 zile. sangerarea m-a tinut vreo 9 zile dintre care 7 cu flux extrem de abundent. Cum am inceput sa iau medicamentele, cum mi-a trecut; cum mi-a trecut, cum am facut dragoste (neprotejat, la fel ca pana atunci - metoda coitului intrerupt). Fiind weekend s-a intamplat cam pe parcursul celor doua zile cu mici pauze (de bagat o masina de rufe, de luat pranzul etc), dar nu intru prea mult in detalii.
Ciclul mi-a venit pe 14 feb si mi-a trecut pe 22 mai exact. Pe 23 si 24 am facut dragoste (si in urmatoarele zile).
Pe data de 5 am avut cateva picaturi de sange, doar cat m-am sters. Mi-am pus tampon si au mai curs vreo 2 picaturi rozalii. In rest pana seara nimic absolut. Pe 6 seara am facut dragoste iar. Numai ca nu am terminat, pt ca ma udasem prea tare si imi era teama sa nu imi fi venit ciclul. M-am dus la toaleta si din nou... m-am sters, era sange un pic rozaliu mai mult spre rosu si mi-am pus tampon care pana dimineata nu s-a murdarit deloc.
Azi am avut de dimineata o stare de rau si inca am putin dar mi-a mai trecut. Mentionez ca am mancat niste rosii cu castraveti si cu niste branzica, adica plecata de acasa nemancata nu am fost.
Eu imi doresc f mult un bebe, dar problema mea este ca pe 5 mi-am facut un test care a iesit negativ.
am facut eu testul prea devreme sau ar fi trebuit sa iasa ceva? (5 a fost prima zi din asa zisa nidatie, din cate am citit pe internet).
Cand ma sfatuiti sa fac urmatorul test? Nici nu stiu cand ar trebui sa-mi vina. Daca ma iau dupa dereglare, ar trebui sa imi vina azi. Daca ma iau dupa istorie, ar trebui sa imi vina peste o saptamana.
Voi ce parere aveti? O fi sarcina sau e doar dereglare hormonala/raceala samd?
Am auzit ca antibioticul imbunatateste flora, ca sa zic asa.
Va rog mult, ajutati-ma cu niste raspunsuri pt ca azi noapte am visat numai bebei si sarcini si fericire si bucurii pe capul meu. Adica sun t foarte stresata din cauza asta, si mi-e teama ca urmatorul test sa nu cumva sa-l fac prea devreme si sa iasa negativ. Sau sa nu fiu deloc insarcinata si sa fie doar o iluzie de-a mea.
Va multumesc.

#2 2013-03-07 12:03:26

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: picaturi

Ai facut testul prea devreme, cam la 3 saptamani de la contact ar trebui facut
Incearca pe viitor sa-ti monitorizezi ovulatia, poti face teste de ovulatie ca sa vezi aproximativ cand ar fi perioada cea mai potrivita perioada pentru a ramane insarcinata

#3 2013-03-07 15:45:41

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

inteleg eu gresit sau practicati coitul intrerupt?

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#4 2013-03-07 15:56:33

martisor123
Membru

Nu intelegi gresit. Exact asta practicam. Si zic ca imi doresc bebe, pt ca eu imi doresc din tot sufletul, iar lui nu i-ar parea rau daca ar aparea. Dar ne ferim, totusi, pana ne casatorim. Mai mult de gura lumii.
Asta cred ca nu se potrivea in capul tau. Adica de ce imi doresc bebe, daca practicam coitul intrerupt. Nu?

#5 2013-03-07 16:00:35

heimdall
Diamond member

Da, dar daca tot va doriti... e mai dificil sa ramai insarcinata prin metoda asta, ca sa nu zic aproape imposibil, ca doar de asta e metoda contraceptiva. Tu iti faci sperante pentru o sarcina si esti dezamagita, dar totusi nu mergi pana la a face sex neprotejat ca sa o obtii... e putin absurd. Gura lumii stie prin ce metoda a fost facut copilul, e mai ingaduitoare daca a fost un accident ?
A nu se intelege ca te judec, dar mie asa mi se pare logic, detaliile le stii tu mai bine.

Publicitate

loading...

#6 2013-03-07 16:32:25

martisor123
Membru

Nu e, dar lucrul asta s-a intamplat fix de data aceasta si atat, neprogramata, nenimic. Si daca tot am avut aceste dereglari de la normalitate, ma gandeam ca poate...

#7 2013-03-07 16:34:51

heimdall
Diamond member

Atunci fa testul la 3 saptamani de la contact (test beta-hcg din sange se poate si putin mai devreme de atat) ca sa fii sigura de rezultat si daca nu e sa fie de luna viitoare poti programa mai bine "accidentele" smile ... ziceam doar sa nu fii dezamagita. Bafta !

Ultima oara a fost editat de heimdall (2013-03-07 16:35:25)

#8 2013-04-05 11:23:23

martisor123
Membru

Bună din nou!
Nu a fost să fie, dar de data asta cred că am comis-o!
Mi-a venit pe 22 p?nă la urmă, toate bune şi frumoase, iar pe 31 am facut neprotejat si a ejaculat ?năuntru.
Eu am citit aşa:
?n cazul unui ciclu neregulat (cum am avut eu ?n ultimele două luni) se ia ?n considerare ciclul cel mai scurt şi cel mai lung. După calculele acelea, perioada fertilă a ?nceput fix pe 31.
Din ce am mai citit despre semnele ovulaţiei, durerea abdominală a fost pe 3 (+balonare).
Este posibil ca spermatozoizii ejaculaţi pe 31 să trăiască p?nă pe 3?
adică este posibil să fiu ?nsărcinată?
Al meu deja se g?ndea ieri la nume de băieţei... ?i cam sur?de ideea smile

#9 2013-04-05 12:04:25

heimdall
Diamond member

Exista sanse, da

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.