|
Nu esti logat.
Pata rosie ciudata#1 2013-03-10 19:12:32
pata rosie ciudataBuna fetelor...am o problema...de fapt prietenul meu are are una:D Timp de o luna eu am avut o cistita cronica..si evident am luat antibiotice si ovule(impotriva candidozei) Dupa ce am terminat tratamentul si alte 2 saptamani in care nu a avut loc nici un act sexual neprotejat ( in prima saptamana dupa tratament mi-a venit menstruatia, iar in a 2 a saptamana am inceput sa iau anticoncenptionale si am folosit si prezervativ -pentru ca vroiam sa fiu sigura ca nu ma trezesc cu vreo surpriza) Insa, dupa a 2 a saptamana, cand am crezut ca nu mai este nici un risc de a ramane insarcinata, nu am mai folosit prezervativul. Dupa noaptea cu pricina prietenului meu i-a aparut o pata mica, rosie..stiti voi unde..pe instrument:D De la ce ar putea fi? Sa am eu candidoza...dar pe mine nu ma mananca si nici nu ma ustura..voi ce parere aveti? De la ce ar putea fi? Offline #2 2013-03-10 19:58:05
Re: pata rosie ciudatae posibil sa ai tu vreo candidoza in stadiu incipient... poate pentru inceput sa dea cu Lomexin sau Clotrimazol crema si daca nu trece sa mearga la medic si sa faci si tu un examen de secretie Offline #3 2013-03-10 20:03:55
Re: pata rosie ciudataheim, nu ar putea sa ia si flucovim 150 mg? ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #4 2013-03-10 20:12:50
Re: pata rosie ciudataasa fara sa stie ce are ? nu cred ca e cazul, noi doar ne dam cu presupusul ca e candida si antimicoticele astea sunt foarte toxice pentru ficat Offline #5 2013-03-10 21:58:31
Re: pata rosie ciudatava multumesc mult fetelor! si mie mi-a prescris doctorita ovulele clotrimazol..asa ca maine, cred ca o sa dau o fuga pana la ea sa prescrie si unguentul/pastilele pentru partener! Ma gandeam eu ca e de la candidoza mea..stiti cam in cate zile i-ar trece? sau asta depinde de stadiul candidozei? Ultima oara a fost editat de manu (2013-03-10 21:59:28) Offline Publicitateloading...
#6 2013-03-10 21:59:14
Re: pata rosie ciudataare atat o pata si nimic altceva? mai bine mergeti amandoi de manuta la doctor si vedeti ce aveti aman2. pe el nu l lua cu tine la gineco ca nu cred ca o sa i faca ceva, du l la dermato. nu vreau sa fiu citata! m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui. Offline #7 2013-03-10 23:06:28
Re: pata rosie ciudataacum s-a uitat mai bine si sunt 2 sa speram ca pana maine nu se umple de ele Ultima oara a fost editat de manu (2013-03-10 23:13:06) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|