homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Hepatita C

#1 2013-03-11 01:05:43

blonda 22
Membru
Inregistrat: 2013-03-11

Hepatita C

Buna. In urma cu jumatate de an am intretinut raporturi sexuale de doua ori cu un barbat care avea Hepatita C. Am aflat in urma cu putin timp de faptul ca are virusul acesta. Raporturile au fost normale fara ca acesta sa ejaculeze. Ce sanse sunt ca eu sa fi contactat acest virus?

#2 2013-03-11 01:54:05

darkmelania
Sr. member
De la: iasi
Inregistrat: 2007-08-24

Re: Hepatita C

hepatita c nu este o boala cu transmitere sexuala. astea fiind spuse nu ai cum sa o iei asa(procentul de transmitere astfel este ffff mic , undeva la 5%. eu stiu un cuplu in care el este infectat si intre timp au facut 2 copii f frumosi si ei sanatosi). in principiu hepatita c se transmite prin sange deci daca nu ati impartit ace si mai stiu ce alte de astea nu ai nimic.

Ultima oara a fost editat de darkmelania (2013-03-11 01:56:28)

nu vreau sa fiu citata!

m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui.

#3 2013-03-11 11:02:36

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Daca a trecut atata timp mergi si fa testul decat sa stai sa te intrebi daca ai luat-o sau nu

#4 2013-03-11 23:28:50

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

blonda 22 a scris:

Buna. In urma cu jumatate de an am intretinut raporturi sexuale de doua ori cu un barbat care avea Hepatita C. Am aflat in urma cu putin timp de faptul ca are virusul acesta. Raporturile au fost normale fara ca acesta sa ejaculeze. Ce sanse sunt ca eu sa fi contactat acest virus?

sansele sunt undeva intre 3-5 %. calea sexuala este un mod foarte rar de transmitere a infectiei cu virusul hep c.
totusi, eu zic sa mergi sa iti faci un test, sa stii exact cum stai, independent de partenerul infectat. Romanie e o tara endemica pentru hepatita C deja, deci un test nu strica.
sanatate!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.