homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am nevoie de un sfat, va rog!!-2

#20 2013-03-23 21:30:30

eva_an
Full member
Inregistrat: 2012-01-08

Re: am nevoie de un sfat, va rog!!

multumesc fetelor pt elamuriri
o sa mai astept cateva zile
desi a trecut cam mult..

You came to see the mobscene
I know it isn't your scene
It's better than a sex scene and it's
So fucking obscene, obscene, yeah

#21 2013-04-10 16:47:42

alila
New member
Inregistrat: 2013-03-15

Re: am nevoie de un sfat, va rog!!

buna
in primul rand trebuie sa spun ca iau ac de 1 an si 4 luni, am facut o pauza de 2 luni, acum sunt din nou pe pastile, a doua luna...am luat yaz in primele 7 luni, apoi am avut o sangerare neobisnuita si m'a schimbat doctorita pe karissa si a fost totul bine...insa de vreo 3 luni ies foarte des cu scaunul(min 1/zi ies tot timpul, dar in ultima vreme de 2-3 ori, chiar si 4 cateodata) si nu e diaree, doar moale din cand in cand... la ultimele cicluri, la sfarsit, aveam o scurgere maronie inchisa, in rest nicio pb...am luat in noiembrie cervugid ca mi-a zis doctorita ca aveam nu stiu ce si ca era bine sa iau...
dar de cateva zile incoace am crampe ca la ciclu (ultimul a fost pe 30 martie), nu am dureri, nici usturimi,dar am spotting maro mai deschis de 2 zile...nu am ratat nicio pastila, le'am luat la orele fixe...ce ar trebui sa fac?
multumesc mult

madness is genius albert

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.