|
Nu esti logat.
Sarcina vizibila la ecograf dupa cat timp de la ovulatie-2#20 2013-03-24 10:16:29
Re: Sarcina vizibila la ecograf dupa cat timp de la ovulatieBuna cred ca am o veste bunicica zic eu .... Mi s-a oprit sangerarea acum e doar asa maro sters foarte putin pe hartie. Asta de ieri s-a intamplat dar am vrut sa ma conving si azi...eu zic cat de cat ca e un semn bun nu? Maine merg la medicul meu care el o sa aiba ultimul cuvant. Offline #21 2013-03-24 11:12:59
Re: Sarcina vizibila la ecograf dupa cat timp de la ovulatiepoate fi un semn bun. Doamne ajuta! Offline #22 2013-03-25 19:30:15
Re: Sarcina vizibila la ecograf dupa cat timp de la ovulatieBuna seara...am ajuns si acasa, Azi a fot o zi grea, Doctorita mi-a zis ca sarcina s-a oprit din evolutie la 6 saptamani, iar eu aveam acum 6 saptamni si 3 zile, e cam aiurea zic. Ba chiar am impresia ca daca luam ceva pentru sangerari totul era ok. Mi-a facut chiuretaj si cam atat vroiam sa zic. Sunt demoralizata, Am dat la analiza sa vedem ce zice.... oare rezultatul analizei o sa ma ajute cu urmatoarea sarcina? Multumesc Offline #23 2013-03-25 20:37:50
Re: Sarcina vizibila la ecograf dupa cat timp de la ovulatiee probabil as ai incontinuare sarcini cu risc crescut de asta o sa trebuiasca ca in primele luni as nu faci eforturi deloc si sa fii tot timpul supravegheta . acuma nu stiu ce sa ti zic , exista posibilitatea sa l fi salvat daca luai ceva progesteron dar asta ccumva inainte de a incepe sangerarile sau chiar atunci urgent ... dupa acteva zile deja e cam tarziu ... exista riscuri mai mari pe parcurs si ... nu fi necajita , daca nu a mers prima oara .... cumnata mea a facut in vitro si prima oara tot asa s a oprit din crestere si a 3-a oara la fel ... doar a 2-a oara a fost cu noroc. nu vreau sa fiu citata! m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui. Offline #24 2013-03-25 20:55:05
Re: Sarcina vizibila la ecograf dupa cat timp de la ovulatieAcum e tarziu pt tot dar posibil cum zici cu efortul, pt ca in saptamana cand m-au apucat sangerarile am stat 2 zile cu nepotelul carea are 9 kg iar eu 42kg si l-am tot purtat in brate ca era racit si l-am tot alintat, si 2 nopti si 2 zile am fost foarte obosita si ma durea spatele rau si deja a doua zi seara au inceput sangerarile..... Sper sa am noroc pe viitor o sa incerc pana o sa fie bine . Offline Publicitateloading...
#25 2013-03-25 21:59:00
Re: Sarcina vizibila la ecograf dupa cat timp de la ovulatieMaria imi pare rau. Offline #26 2013-03-25 22:01:16
Re: Sarcina vizibila la ecograf dupa cat timp de la ovulatiecumnata mea nici macar astea nu le a facut ... s a miscat cat se misca in mod normal si ... .... nu vreau sa fiu citata! m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui. Offline #27 2013-08-26 17:43:44
Re: Sarcina vizibila la ecograf dupa cat timp de la ovulatieBuna ziua . Sunt noua pe acest chat si nu stiu daca scriu unde trebuie... Incep prin a va spune ca ieri am facut un test de sarcina care a dat pizitiv azi am avut programare la medic si dupa ce mi sa facut ecografia inteavaginala pentru a confirma sarcina mi sa spus ca in uter nu se vede nimic... Dar se vede o masa suspecta in trompa stanga.... Mi sa luat sange si acum astept rezultatul... Medicul mia spus casunt 2 optiuni ori sarcina e prea mica si nu se vede ori e sarcina extauterina.... Sunt destul de speriata... Intrebarea mea este de cand este vizibila sarcina la ecograf? Si se poate confunda o sarcina exteauterina de una normala care nu este inca vizibila? Dupa calculele mele ar trebui sa am 2 sapt... Va multumesc... Offline #28 2013-08-26 17:59:32
Re: Sarcina vizibila la ecograf dupa cat timp de la ovulatieai facut mult prea devreme ecografia. e normal sa nu se vada inca sarcina in uter. pacat ca medicul care te-a vazut a omis sa-ti spuna asta si te-a speriat. e ft probabil si sa fi confundat "masa suspecta" din "trompa" cu altceva, interiorul trompelor nu poate fi vizualizat ecografic. Ultima oara a fost editat de anca90 (2013-08-26 18:00:16) Offline #29 2013-08-26 18:01:52
Re: Sarcina vizibila la ecograf dupa cat timp de la ovulatie2 saptamani de cand?! Offline #30 2013-08-26 18:20:40
Re: Sarcina vizibila la ecograf dupa cat timp de la ovulatieUltima mea menstruatie a fost pe 17 iulie dar ovulatia am avuto pe 11 august deci ar fii 2 sapt de sarcina dupa calculele mele dar dupa calculele medicului in functie de ultima menstruatie ar fii ca am 5 sapt... Multumesc frumos pt raspuns... Sunt destul de speriata ne dorim foarte mult un bebelus iar raspunsul de azi ma dat la pamant ... Joi am programare la medic pt a vedea rezultatul analizelor si am sa va spun si voua ce se va intampla... Offline #31 2013-08-26 18:46:02
Re: Sarcina vizibila la ecograf dupa cat timp de la ovulatieAzi mia luat sange si imi mai ia iar sange miercuri ... Joi am programare cu medicul si voi afla rezultatele... Am sa va scriu si voua ce se va intampla.... Multumesc frumos pentru raspunsuri Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|