|
Nu esti logat.
BUNA ZIUA#1 2013-03-16 09:04:54
BUNA ZIUABuna ziua, am facut testul papanicolau si as avea rugamintea , daca vrea cineva, sa-mi interpreteze rezultatul, nu am ajuns inca la medic cu ele doarece le-am primit in acest week.: EVALUAREA CALIT FROTIULUI-satisfacatoare,CARACT.GEN.-modif. celulare benigne(vezi dg. descriptiv),CITODIAGNOSTIC-clasall,CITODIAG.SECRETIE VAG- flora saprofita-bacili doderlein moderat, bacterii-coci moderat,protozoare-trichomonas vaginalis redus, modif. reactive asociate cu inflamatii,anomalii ale celulelor epiteliale-nu.DIAGNOSTIC CITOPATOLOGIC- frotiu cu val. diferentierii VD70 S[40],mai este o val.[60], dar nu inteleg ce litera este(scrisul fiind de mana)R sau n,h,nu-mi dau seama, iar mai departe, +PB[0], fara leziuni scuamoase atipice,cronica vaginita mixta cu asociere de trichomonas vaginalis(redus),coci(moderat). Cll BP. VA MULTUMESC! Offline #2 2013-03-16 11:10:21
Re: BUNA ZIUAva rog mult, poate cineva sa-mi raspunda! Offline #3 2013-03-16 14:53:44
Re: BUNA ZIUAnu e nimic grav, ai o infectie cu trichomonas + niste coci (ar trebui sa ceri culturi din col ca sa vezi exact ce sunt), deci vei primi tratament (sa faca si partenerul tratament, fiindca trichomonas e BTS) Offline #4 2013-03-16 17:21:01
Re: BUNA ZIUAmultumesc pt. raspuns! referitor la coci,am facut si un ex.bact. secretie uretrala, vaginala, col-rezultatul este;culturi in conditii aerobe:nu s-au dezvoltat colonii bacteriene. cultura fungi-negativa. asta ce inseamna? eu am dureri si o secretie zilnica,dureri la contact, nu inteleg de ce? este posibil sa am o rana pe col? Offline #5 2013-03-16 17:36:32
Re: BUNA ZIUAnu stiu de ce la culturi nu au aparut cocii Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|