homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tratament cu Tavanic

#1 2013-03-17 19:30:33

georgianap
Membru
Inregistrat: 2013-03-17

Tratament cu Tavanic

Buna seara.Acum o luna mi-am facut analizele pentru secretie vaginala si testul Papanicolau.La analiza secretiilor mi-a iesit celule exocervicale in plcarde, frecvente granulocite neutrofile integre si distruse.Microbiota vaginala reprezentata de bacili gramnegativi si grampozitivi, prezente filamente miceliene.Medicul mi-a zis ca am o anexita si o ciuperca.Mi s-a dat tratament cu tavanic pentru 5 zile, iar pentru ciuperca, Canesten ovule, Gynofort, Canesten crema si pastile in doza unica pentru mine si partener.Am luat Tavanic si pastila in doza unica(ambii parteneri), numai ca nu am mai luat ovulele, iar la o zi dupa ce am introdus Gynofort-ul mi-a venit menstruatia, nu si-a putut face efectul.La o luna dupa incercarea de a face tratamentul am reusit sa racesc iar si sa am durere de ovar si usturimi.As vrea sa fac tratamentul de la capat, asa cum trebuie.E vreo problema daca repet cu Tavanic la interval de o luna?Nu as vrea sa inrautatesc situatia.Multumesc

#2 2013-03-17 19:48:22

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Tratament cu Tavanic

De ce sa repeti antibioticul? Pe el l-ai luat corect... nu inteleg de ce ti-a dat si Canesten si Gynofort pentru candida, dar poti face acum tratamentul cu Canesten, daca zici ca ai usturimi inca nu ai scapat de candida
Ar fi trebuit sa faci si culturi din col ca sa vezi exact ce sunt bacilii aceia si la ce antibiotic sunt sensibili, poate nu ai luat antibioticul potrivit
Eu as merge sa fac niste culturi din col (si pentru bacterii si pentru fungi) si in functie de ce iese vezi ce tratament e cazul sa faci / sa repeti

#3 2013-03-17 19:57:08

georgianap
Membru

Ms mult pentru sfat.Mi-am cumparat in seara asta antibioticul dar nu cred ca o sa il mai iau.Cu toate ca durerile de ovar au revenit.Si o sa schimb si medicul.Mi-a zis ca nu am candida, dar nici nu a mentionat tipul de ciuperca pe care a pretins ca il am.

#4 2013-03-17 20:00:33

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Filamente miceliene inseamna candida, iar Canestenul, Gynofortul (nu stiu de ce ambele) si probabil pastila in doza unica sunt tratament pentru candida

#5 2013-03-17 20:06:04

georgianap
Membru

Din propria documentatie si eu am zis ca am candida.Nu stiu de ce medicul a afirmat ca nu.O sa merg sa fac alt consult pentru a fi mai sigura.Dar ar trebui sa luam din nou acea pastila in doza unica si eu si partenerul?Multumesc, o seara frumoasa!

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.