|
Nu esti logat.
Durere la penetrare#1 2013-03-17 23:22:00
durere la penetrareBuna seara, eu si iubita mea ne-am inceput viata sexuala in urma cu o luna si ea are disconfort la penetrare, o durere mai suportabila ca sa ii spun asa(nu simte nicio placere dar nici o durere prea mare ci doar un disconfort).Precizez ca eu am un penis cu dimensiuni normale si nici ea nu este stramta si se "umezeste" corespunzator.Precizez ca la orgasm a ajuns ieri pt prima data(ca am pus-o sa foloseasca dusul ca ma gandeam ca poate are o problema fizica, dar a ajuns), nu simte nicio placere daca incearca sa se masturbeze, dar daca ma joc eu cu ea sare pe pereti dar tot nu ajunge la orgasm, as dori niste informatii utile si va rog nu radeti.Eu am 19 ani iar ea are 18. Suntem impreuna de 1 an si ne iubim mult si as vrea sa rezolvam aceasta problema, va multumesc. Ultima oara a fost editat de blondutzu93 (2013-03-17 23:28:39) Offline #2 2013-03-20 02:01:06
Re: durere la penetrarema ajuta si pe mine cineva cu un sfat, din 250 de oameni care au citit nu vrea nimeni sa imi dea un sfat?ma ajuta cineva?multumesc anticipat! Offline #3 2013-03-20 11:49:46
Re: durere la penetrarepoate sa-si faca la gine niste analize, o secretie ceva sa vada ca totul in ordine, indicat ar fi sa faca vizite periodice ginecologului daca si-a inceput viata sexuala. partea cu orgasmul se va rezolva in timp cu iubire si rabdare. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #4 2013-03-20 12:49:07
Re: durere la penetrare mie mi a luat vreun an sa ajung la orgasm si nu am suferit de problema asta .... ptr ca pur si simplu lucrul asta necesita timp .. stiu fete care nici dupa 3 ani nu simt orgasmul ... nu te descuraja. e f important ca tu sa vrei sa ii aduci ei placere si continua sa muncesti la capitolul asta dar nu dispera daca nu se intampla prea curand.incet , incet va ajunge si acolo. tu fa de toate si ajut o si pe ea sa se cunoasca in timp ce o cunosti tu. nu vreau sa fiu citata! m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui. Offline #5 2013-03-20 17:05:46
Re: durere la penetrare@darkmelania Ultima oara a fost editat de blondutzu93 (2013-03-20 17:06:13) Offline Publicitateloading...
#6 2013-03-20 18:16:31
Re: durere la penetrarecel mai bine ar fi sa incerce ea singura sa aiba orgasm si apoi te invata si pe tine cum sa procedezi Offline #7 2013-03-20 18:31:20
Re: durere la penetrarepai am invatat-o tot eu, am citit pe forum ca cica daca pune "dusul" pe clitoris ajunge la orgasm si deja a reusit de 3 ori (acum 4 zile a incercat prima data, eram cu ea in baie ) Offline #8 2013-03-21 20:23:25
Re: durere la penetraree funny asta si mi se pare mai greu de realizat decat partea cu degetul .... si n am auzit pe nimeni sa zica ca nu poate sa si produca orgasm clitoridian cu degetul .... nu vreau sa fiu citata! m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui. Offline #9 2013-03-22 13:56:13
Re: durere la penetrareaha, darkmelania nu stiu ce sa zic, ii place doar daca e degetu meu pe clitorisul ei dar nu ajunge la orgasm clitoridoan. Daca incearca ea sa se masturbeze nu simte nicio placere, nicio excitare deci ramane uscata. Mersi de sfaturi!! Offline #10 2013-03-22 20:00:49
Re: durere la penetrarepai e mai complicat sa te uzi tu asa de una singura si sa te gandesti ca nu poti avea orgasm . sa fol un lubrifiant si las o sa se joace singura pana gaseste punctul sensibil . eu zic ca si tu pui multa presiune pe ea. las o ... va avea curiozitati si dorinte de a incerca singura in timpul ei ....daca nu e interesata de asta nu o mai presa atata ... nu vreau sa fiu citata! m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|