|
Nu esti logat.
La cat timp de relatie, virgini/virgine fiind, ati facut-o prima data?Pagini: 1
#1 2013-03-18 21:49:59
La cat timp de relatie, virgini/virgine fiind, ati facut-o prima data?Eu mi-s curioasa tare la cat timp de relatie ati facut-o pentru prima data, virgine/virgini fiind? [ori unul din voi, ori ambii] Offline #2 2013-03-18 22:15:41
Re: La cat timp de relatie, virgini/virgine fiind, ati facut-o prima data?Dupa un an si aproape jumate de relatie Two souls don't find each other by simple accident Offline #3 2013-03-19 01:56:34
Re: La cat timp de relatie, virgini/virgine fiind, ati facut-o prima data?de ce ne intrebi? tu ti ai inceput viata sexuala? nu fa comparatii de genul asta , fiecare e diferit in felul sau de a gandi. nu vreau sa fiu citata! m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui. Offline #4 2013-03-19 16:08:17
Re: La cat timp de relatie, virgini/virgine fiind, ati facut-o prima data?mai era un topic similar, as sugera o cautare inainte Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #5 2013-03-20 17:44:52
Re: La cat timp de relatie, virgini/virgine fiind, ati facut-o prima data?am facut-o amandoi pt prima data pe 14 februarie(ziua iubirii ) eram amandoi virigini si avem 1 an e relatie. Daca tii la virginitate eu zic sa il cunosti ff bine . Offline Publicitateloading...
#6 2013-04-18 12:54:19
Re: La cat timp de relatie, virgini/virgine fiind, ati facut-o prima data?Lol, asta nu are nici o legatura cu tine sau cu altcineva. Nu exista "termen limita" pentru asa ceva. Daca partenerul te preseaza ( caci la baieti nu cred ca este vreo problema daca fata doreste mai repede ) ) atunci lasa-l si gata. Atunci cand vei simti ca vei fi pregatita, atunci sa iti incepi viata sexuala nu dupa un an sau doi, cand crezi, vrei si iti doresti tu. ~ I`m A Fast Learner !!! ~ Offline #7 2013-06-22 12:53:34
Re: La cat timp de relatie, virgini/virgine fiind, ati facut-o prima data?Da, dragă, trebuie să dau c?teva pastile pentru prietena ta, pentru a evita sarcina la starea altfel va deveni ?n cur?nd un Tată Ultima oara a fost editat de xh0Na (2013-06-22 12:56:55) Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|