|
Nu esti logat.
Sangerare#1 2013-03-18 22:04:58
sangerareBuna..Am luat anticonceptionale pentru prima data de aprox. 3 saptamani, adica in prima zi de ciclu..dupa ce trece perioada normala a menstruatiei, stiu ca e normal sa sangerezi cateva zile, o saptamana dar nu mi se mai opreste..e normal sau nu? Offline #2 2013-03-19 01:41:19
Re: sangerarepai tu cate zile ai ? ai inceput noua folie? nu vreau sa fiu citata! m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui. Offline #4 2013-03-19 21:22:15
Re: sangeraredeci nu ai terminat blisterul. pai tie ti a venit ciclu ? nu prea am inteles de asta intreb. daca ai avut pana acuma scurgeri acelea pot fi spotting si e un efect secundar normal in primele luni. Ultima oara a fost editat de darkmelania (2013-03-19 21:24:08) nu vreau sa fiu citata! m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|