|
Nu esti logat.
Ce purtam primavara asta ?!#1 2013-03-21 14:32:14
Ce purtam primavara asta ?!Heeei , sper ca nu exista alt topic de genu . Voi ce purtati primavara asta ? Am o problema, in materie de papuci, m-am mai interesat eu pe net, dar rezultatele nu sunt chiar multumitoare. In mare parte port camasi dar din astea casual, nu elegante, tricouri si cardigane, stilul meu se orienteaza mai mult pe asta, sport si elegant mai putin. Ma gandeam ca poate aveti ceva recomandari, chiar poze , ar fi super . Iar ca geaca , inca nu vreau sa ma despart de cele din imitatie de piele. Ma gandeam eu la un fel de trenci cam asa, doar ca eu sunt mica de statura si nu cred ca m-ar ajuta, mai ales ca nu prea port tocuri Offline #2 2013-03-21 15:20:46
Re: Ce purtam primavara asta ?!Eu zic ca poti purta un trenci chiar daca esti mica de statura, cu conditia sa nu fie prea lung (sa fie pana deasupra genunchiului) si, din ce am vazut prin jur, as zice sa nu-l porti totusi cu skinny + balerini macar niste botine sau platforme Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|