homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Babes-Papanicolau

#1 2013-03-21 22:23:00

angelr
New member
Inregistrat: 2009-03-18

Babes-Papanicolau

Buna seara si ma scuzati daca nu postez bine, azi am primit rezultatele de la testul Babes-Papanicolau dar nu stiu ce sa inteleg din ceea ce e scris acolo pentru ca anul trecut mi-a fost interpretat de doamna doctor. Va rog sa ma ajutati! Va pup!

Frotiu citologic recoltat la pacientă sub pilule contraceptive, fără antecedente cunoscute de patologie cervicală. Analiză efectuată ?n cadrul unui screening de rutină. Calitatea frotiului este satisfăcătoare pentru interpretare.
Frotiul comportă celule malpighiene superficiale şi intermediare fără anomalii nucleare. Sunt prezente celule cilindrice endocervicale normale. Notăm prezenţa de scuame keratinizate cu nucleu picnotic.
CONCLUZIE Frotiu negativ pentru o leziune intraepitelială sau malignă. Modificări celulare reactive non-neoplazice de tip parakeratozic

hjartahjartahjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.