homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme cu menstruatia

#1 2013-03-23 17:24:07

dyndy
New member
Inregistrat: 2011-03-20

Probleme cu menstruatia

Buna fetelor! Am o problema...

Anul trecut am avut vreo 3 luni consecutive menstruatie inchisa la culoare si groasa, timp in care luam logest. Am fost la un control ginecologic in urma caruia nu s-a depistat nici o problema. Mi s-a recomandat o pauza de 3 luni si reinceperea cu un alt contraceptiv. Am facut acea pauza, timp in care culoarea si consistenta menstruatiei a revenit la normal.
Apoi am inceput sa iau Yaz si vad ca dupa 2 folii am aceeasi menstruatie inchisa la culoare si groasa.
Precizez ca in rest nu am alte simptome, decat o durere foarte usoara de burta, lucru perfect normal.
Care ar putea fi cauza? e un efect normal al AC? Precizez ca am luat ani de zile si nu am avut aceste probleme. Doar ca tind sa cred ca este de la ele pentru ca in perioada de pauza totul a fost ok.

#2 2013-03-23 17:28:04

darkmelania
Sr. member
De la: iasi
Inregistrat: 2007-08-24

Re: Probleme cu menstruatia

asa schimba pastilele menstruatia(toate).

nu vreau sa fiu citata!

m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui.

#3 2013-03-23 17:47:18

dyndy
New member
Inregistrat: 2011-03-20

Eu m-am ingrijorat pentru ca am luat o perioada lunga fara nici o schimbare. Si apoi dintr-o data, problemele astea...

#4 2013-03-23 18:31:22

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Da, e ceva normal... le-ai schimbat degeaba

#5 2013-03-25 13:40:37

simona23
New member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2006-09-29

Buna,
De aproape un an nu mai iau AC, de atunci am menstruatie foarte putina in comparatie cu ce aveam cand luam AC,  am fost si la un dr.ginecolog la consultatie, mi-a spus ca e normal (asta acum 6 luni), trebuie sa merg din nou la control sad, aveti idee de la ce poate fi? AC le luam de aproape 5 ani.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.