|
Nu esti logat.
Micoza/ciuperca piciorului#1 2013-03-25 17:06:49
micoza/ciuperca picioruluibuna.am observat ca incepe sa mi se crape pielea dintre doua degete de la picioare si ma si mananca putin.din ce stiu eu este vorba de o micoza a piciorului.cu ce o pot trata? e prima oara cand mi se intampla,stiu ca sunt tot felul de unguente sau poate chiar tratamente mai naturiste.ma poate ajuta cineva? •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #2 2013-03-25 17:34:03
Re: micoza/ciuperca picioruluioff...e foarte aiurea chestia asta. si eu sufar de ea, cati doctori atatea pareri, micoza, ciuperca, alergie, etc. Viata mea, desprinsa din povesti Offline #3 2013-03-25 18:02:51
Re: micoza/ciuperca picioruluiauzitsem ca pot incerca clotrimazol,miconazol,tinctura castelani ,etc •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #4 2013-03-25 18:19:59
Re: micoza/ciuperca picioruluida, da...cu cat incerci mai multe cu atat ciuperca creste mai mare. Viata mea, desprinsa din povesti Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|