homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Micoza/ciuperca piciorului

#1 2013-03-25 17:06:49

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

micoza/ciuperca piciorului

buna.am observat ca incepe sa mi se crape pielea dintre doua degete de la picioare si ma si mananca putin.din ce stiu eu este vorba de o micoza a piciorului.cu ce o pot trata? e prima oara cand mi se intampla,stiu ca sunt tot felul de unguente sau poate chiar tratamente mai naturiste.ma poate ajuta cineva?

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#2 2013-03-25 17:34:03

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Re: micoza/ciuperca piciorului

off...e foarte aiurea chestia asta. si eu sufar de ea, cati doctori atatea pareri, micoza, ciuperca, alergie, etc.
cert este ca la mine a trecut dupa vreo 3 ani de chin cu cortizon, crema+prednison.

am fost bine 1 an si a revenit acum de cand alaptez. evident nu pot lua nimic si se extinde pe zi ce trece sad

eu zic sa consulti un dr totusi, pt ca si eu m-am tot tratat naturist si pe cand s-a agravat si-am mers la dr m-a trecut direct pe cortizon.

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#3 2013-03-25 18:02:51

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

auzitsem ca pot incerca clotrimazol,miconazol,tinctura castelani ,etc

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#4 2013-03-25 18:19:59

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

da, da...cu cat incerci mai multe cu atat ciuperca creste mai mare.
asa am pus si eu de toate, chiar si unguente cu cortizon. dar pana nu mi-a facut o schema de tratament, nu a trecut.

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.