homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Perioada pauza anticonceptionale

#1 2013-03-25 20:59:14

mikkidutza
New member
Inregistrat: 2009-05-29

perioada pauza anticonceptionale

Buna

Iau anticonceptionale de 5 ani si nu am facut pauza deloc. As vrea sa stiu cu cat timp inainte de pauza trebuie sa aiba loc ultimul contact sexual si care este perioada minima de pauza care se recomanda(in mod normal in aceasta seara ar trebui sa iau prima pastila din noul blister).

Multumesc!

#2 2013-03-25 21:54:55

darkmelania
Sr. member
De la: iasi
Inregistrat: 2007-08-24

Re: perioada pauza anticonceptionale

pai daca nu o iei cam gata s a dus cu protectia lor nu prea e mai bine sa faci nimic . acum cum ti e norocul . ciclul nu ai de unde sti cat va dura si cand va veni , perioada fertila nici atat , nu poti sti cand si daac vei ovula lunile astea sad pare rau ... mai degraba iti pot spune ca vreo 18 de zile de acu incolo nu prea ai voie sa faci neprotejat....

perioada e de minim vreo 3 luni

Ultima oara a fost editat de darkmelania (2013-03-25 21:55:28)

nu vreau sa fiu citata!

m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui.

#3 2013-03-26 14:56:57

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: perioada pauza anticonceptionale

sunt protejate contactele de dinaintea menstruatiei din pauza, asa ca daca ai avut contacte si mai tarziu incepe folia noua
nu ai de ce face pauza daca nu vrei sa faci un copil acum, mai bine fa-ti niste analize de rutina si daca totul e ok le poti lua in continuare

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.