homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Polipii endometriali si contraceptivele

#1 2013-04-01 13:30:19

aryanna24
Membru
Inregistrat: 2008-05-03

Polipii endometriali si contraceptivele

In urma cu un an am fost diagnosticata cu polipi endometriali, am urmat tratament cu Duphaston iar la echo dr. mea a zis ca nu stie sigur daca au disparut. Recunosc ca de atunci nu am mai fost la control dar intentionez sa merg in vara acestui an, momentan nu dispun de resurse materiale pt a-mi face tot setul de analize.
Stiu ca polipii sunt asociati cu cresteri de estrogeni asa ca intrebarea mea este daca pot sa iau pilule atat timp cat am/am avut acesti polipi. Stiu ca exista sanse mari sa-i fac inapoi. Anul trecut nu am intrebat dr pt ca ma lasasem de pilule de ceva timp si nu doream sa mai iau o perioada. Eu am probleme si cu tenul si am intrebat daca exista o legatura intre cresterea de estrogeni care a cauzat polipii si acneea, dar dr a zis ca nu vede alta disfunctie legata de organele genitale care poate sa fie legata direct de acnee.
Pe langa functia contraceptiva am utilizat pilulele si pt acnee, dupa ce am fost pe la n dermatologi si nu am reusit sa-i dau de capat. Am renuntat sa le mai iau pt ca am colecistul marit, libidoul mi-a scazut considerabil si nici acneea nu am rezolvat-o. Acum as dori sa iau din nou contraceptive dar nu stiu daca nu fac mai rau in ceea ce priveste polipii.
Puteti sa-mi dati niste sfaturi?

Ultima oara a fost editat de aryanna24 (2013-04-01 13:31:17)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.