homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 91-25

#457 2013-04-10 17:28:06

pufa_darling
New member
Inregistrat: 2013-02-22

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 91

Buna la toata lumea!
Iulya sunt de acord cu tine in ceea ce ai scris despre forum.Asa vad si eu situatia..dar asta e
Iar ca sfat din partea mea,cred ca ar fi bine sa traim in prezent si sa nu mai cautam in trecut ca sa ne fie bine...vremea trece si e pacat sa ne amagim ca poate cineva din trecut ne face sa fim altfel...mai trebuie gandit ca numai atunci cand ne-am iubit numai pe noi am pierdut persoanele din jur!

#458 2013-04-10 17:30:31

andreea06
New member
De la: Onesti
Inregistrat: 2013-03-31

Am inteles Iulya merci bine ca mi-ai spus smile

#459 2013-04-10 17:49:00

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

BAU!

Andreea06, bun venit și ședere scurtă pe post de aspirantă

Mda...taină-n coceni, cum spuneam ieri...subiectele se deschid și deschise răm?n forgetit...sincer, așa m-am săturat de păreri care n-au ce căuta aici.

De exemplu, pufa, fără supărare, dar știi despre ce se vorbește c?nd ne referim la trecut sau doar ?ți dai cu părerea ?n necunoștiință de cauză? Tu ai apărut ?n prezent, ok, lasă-ne să fim așa cum suntem, nu ne vom schimba

Iulia, vis-a-vis de ce părere ai tu...știi bine care ți-aiu fost reacțiile și sincer tu ai fost persoana la care ?nd?rjirea mea pentru informarea vis-a-vis de fertilitate a luat sf?rșit

Soni par știu că treci printr-o perioadă foarte grea, dar, sincer, nu mai am nici eu, nici fetele, argumente să te ajutăm...E momentul să te ajuți și TU..și să-ți construiești podul...noi suntem aici, suntem și pe privat, ?nsă nu uita că toate ducem lupta atsa, chiar dacă ?n alte moduri...și nu uita să fii mai indulgentă: cu tine ?n primul r?nd, apoi cu C și apoi cu cei ce-ți sunt aproape. Doar așa vei reuși să te regăsești. Și, astăzi, am citi ceva foarte frumos. O prietenă adevărată spunea așa. Deși ?mi doresc din tot sufletul un copil, aș putea să-mi mai trăiesc odată viața fără el, dar n-aș putea fără soțul meu. ?nainte de a căuta ce face C greșit, g?ndește-te la tot ce face bine. La fel și pentru propia persoană. Readu viață ?n tine și ?n căsnicia voastră și vei putea lupta mai departe. Am scris intenționat aici și nu pe privat. Știi tu de ce.

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#460 2013-04-10 17:49:38

iulya333
Full member
Inregistrat: 2012-08-16

Andreea, pt putin.
Pufa par
Fetelor ati vazut care este motivul despartirii dintre Gabriela Cristea si Marcel Toader? Faptul ca nu au reusit sa aiba un copil si el nu vrea sa faca FIV dupa ce au cheltuit zeci de mii de euro pe tratamente de fertilitate... declaratia Gabrielei este asta, eu una sunt ff surprinsa.

Te rog Doamne, binecuvinteaza-ne si pe noi cu un copilas...

#461 2013-04-10 17:52:53

andreea06
New member

Multumesc Loth

Publicitate

loading...

#462 2013-04-10 18:04:04

pufa_darling
New member

Lothraine esti chiar sub orice critica,te simti din orice...pana la urma vreti sa ramaneti doar bisericute?nu vezi ca fetele de treaba nu mai intra!te-ai intrebat ca poate din cauza unui clan? sincer cu tine nu am ce discuta...Si daca te-ai saturat de pareri care nu au ce cauta aici nu mai citi sau nu mai baga in seama!
Adevarul este ca numai despre subiectul forumului nu se discuta aici,in rest despre orice...sa fim seriosi!
Vad ca bantuie mai mult depresia, decat comunicarea!

#463 2013-04-10 18:05:02

Lothraine
Insomniac member

Cu plăcere Andree. De c?t timp ?ncercați, dacă nu sunt prea indiscretă? Ați făcut analizele de preconcepție?

Pup și restul fetelor, cer scuze că-s succintă dar sunt pe viteză. Voi știți că teiubesc

Pufa, te-ai adresat la adresa trecutului, din care invariabil fac și eu parte și ai grijă cu jignirile, că eu ?ncă n-am ajuns acolo, pe c?nd la tine se ascund cam des printre r?nduri. ȘI, trust me, știu cu siguranță mult mai bine dec?t tine de ce nu intră multe din fete. Și o știu, nu o presupun, dar asta nu contează. Și nu se discută pe subiect tot din cauza faptului că suntem ?atotștiutoare? c?nd vorbim despre asta.

Acum pe bune dacă eu mai știu cum e bine, măi? Poi dacă dăm sfaturi suntem atotștiutoarele, dacă glumim/c?rnățărim suntem niște țațe, dacă nu mai scriem suntem niște insensibile care nu se mai g?ndesc la cele lăsate aici? Dar la cum ne simțim noi se g?ndește cineva? Că nu se plimbă niemeni print-al nouălea cer, iar atunci c?nd după o săptăm?nă/lună de absență (nu-i cazul meu) unele fete se ?ntorc și zic salut, nu se ?ntreabă niemeni dacă le e bine....oare de ce n-au scris, ci doar, mda, ele s-0au bisericit și ne-au lăsat aici baltă. Dar dacă ne spunem părerea suntem imediat barate de cine știe ce jignire sau catalogare. Eu una, m-am săturat.

Și comunicarea e cu totul altceva dec?t pup și pa...și aici pe fprum s-a putut comunica, p?nă am ajuns să fim judecate pentru asta. Eu asta simt, asta am simțit și asta e.

Avem loc toate, dar dacă e nevoie să ne cenzurăm simțiirile și cunoștiințele e logic că nu ne mai atrage.

Ultima oara a fost editat de Lothraine (2013-04-10 18:14:48)

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#464 2013-04-10 18:17:48

andreea06
New member

De 4 ani dar au intervenit multe chestii adica anexita apoi chisturi ovariene , o operatie la ochi .... si nu an ajuns inca sa fac analize hormonale ..... am facut papa acum un an si a iesit ok dupa cum a zis doctorita problema e ca nu am  un ciclu regulat si nu  m-ia dat nimic sa ma regleze scuze daca mai scriu gresit tastez de pe telefon ...hhh ma enerveaza tastagura asta

#465 2013-04-10 18:24:59

Lothraine
Insomniac member

Andreea, nu contează că tastezi și greșit. Toate o mai facem, e omenește smile...
Eu recoamnd să faceți toate analizele pentru cupluri cu probleme de fertilitate, 4 ani e multișor. Sper totuși să găsiți repede tare rezolvare. Pe prima pagină a acestui topic, ?n primul post sunt 3 ink-uri cu analizele recomandate. E foarte bine că v-ați hotăr?t să ?ncepeți cu spermograma.

#466 2013-04-10 18:37:15

andreea06
New member

Luna trecuta am inceput si monitorizarea tep bazale am avut ovulatie in ziua a 14-a si temp mea a crescut si a ramas crescuta chiar daca menstra a venit a variat intre 36, 8 si 37, 0 la fel ca in perioada luteala .... in ultima zi de menstra adica ieri a scazut la 36, 6 si azi a inceput sa creasca iar...... e normal???? Ma bucur enorm ca acum a  cu cine vb despre  problemele de infertilitate....

#467 2013-04-10 18:38:41

mihaD
Full member
De la: de pe tarlaua mea
Inregistrat: 2012-04-12

Andree  puss e ok ca ai uterul si ovarele in forma buna acum cat despre endometru, depinde cand ai fost la control pt ca endometrul in perioada de pana in ovulatie este subtirel,in primele zile de cm si as tb sa si fie cam toate mici.Abia dupa ovulatie, endometrul se ingroasa,se captuseste realizand astfel mediul propice pentru ca outzul sa se poata implanta.In momentul in care se produce sangerarea (menstruatia),endometrul se curata, practic asta inseamna menstruatie,curatarea endometrului revenind astfel la forma initiala,subtire. Deci este foarte important momentul in care faci ecografia.
In alta ordine de idei, ar tb sa faci macar cateva analize preliminare,asa,pt tine,cele uzuale,hormonalele,FSH, LH,Estradiolul, Testosteron liber si total (astea se fac in z 2-4 de cm).Progesteronul se face de obicei in ziua 7 de la ovulatie.
Ai pe prima pagina ,aici in  topic,un link analizele acestea. Eu le-am facut la Laboratorul Clinica Sante de pe Postei,la parterul blocului,chiar spre strada.

Este bine sa faca si sotul spermograma pt ca aproape 50% din cauzele de infertilitate se datoreaza barbatilor. Pt reglarea ciclului tau,tot un dr ar tb sa-ti spuna ce sa iei, cel mai uzual este duphastonul dar,repet,dr ar tb sa te vada si sa-ti dea in functie de ciclul tau.

Eu am mers la un dr aici in oras dar am avut ceva dubii si acum merg la Moinesti la o dr ( la sefa maternitatii).

fetele, daca am spus ceva gresit,corectati-ma , va rog  puss

LE: Lothis  puss  puss  puss am scris apr in acelasi timp

Ultima oara a fost editat de mihaD (2013-04-10 18:39:55)

#468 2013-04-10 18:39:59

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

buna fetelor puss
intru si eu din an in paste si gasesc iar discutii...

andreea sedere scurta la aspirante, sper sa gasiti repede problema si sa vina bebe cat mai curand!

loth bine spus. eu in ultimele 2 luni n-am intrat deloc, si nu pt ca sunt bisericute, lipsa de comunicare sau stiu eu. intr-adevar e destul de neplacut sa asisti la niste discutii inutile, sau sa pici ca musca in lapte cum fac eu ocazional si atunci sa simt ca pur si simplu locul meu nu e aici... am stat aproape 2 ani la aspirante, pana sa nasc am facut-o zilnic si stiti ca nu mint, dar in tot timpul asta nu stiu daca au fost discutii din astea de atatea ori de cate am citit in 2013... pe mine nu tre sa ma intrebe nimeni daca mi-e bine, cine stie, stie. si cine nu poate sa ma judece daca vrea, am atatea pe cap ca asta e ultima mea grija

mi-e dor de fetele pe care le-am lasat aici si la care ma gandesc, chiar daca nu intru sa le salut. n-am timp, ma credeti sau nu, si mie mi-e greu dar dau inainte...

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#469 2013-04-10 18:45:01

mihaD
Full member
De la: de pe tarlaua mea
Inregistrat: 2012-04-12

onutz&Anto puss  puss  hjarta  hjarta eu stiu iubita hjarta

Lothis  puss  puss  hjarta  te  teiubesc

si pe voi,acadicile mele va  teiubesc stiti asta kram

#470 2013-04-10 18:46:18

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Va pupa ramo,cu chiu cu vai,v-am citit. Eu cam fac parte din categoria "buna-pa" si imi cer iertare dar abia am timp sa respir,am avut si inca am o saptamana infernala,de luni "i'll be back".

Soniut par eu chiar nu stiu cum sa te mai ajut,ti-am mai zis,mi se rupe sufletul ca treci prin asta,nu meriti sad tot ce pot sa fac e sa ma rog pt tine,sa sper ca va fi bine,sa iti ofer un umar pentru cand ai nevoie! Multe persoane dragi mi-au spus "esti mult mai puternica decat crezi!",asta iti zic si eu la randu-mi.eu ti-am mai zis si iti repet,exista un Dumnezeu care ne vede si mai devreme sau mai tarziu isi indreapta privirea catre noi!

Va pup cu drag pe toate! puss

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#471 2013-04-10 18:49:27

andreea06
New member

Am inteles Miha  eu sunt azi in a 4 zi de menstra si mai curge doar o picatura sa na enerveze... deci analizele abea luna care vine daca mai vine menstra:) progesteronul o sa il fac in ziua a 7-a de la ovulatie luna asta  . Dar pot merge sa fac analizele si fara trimitere de la medic?
Miha am facut o monitorizare dupa ce am scapat de chist ..... si atunci am avut ovlatie in ziua

a 18-a endometrul era de 11, 10 mm .  .. atunci a zis doctorita ca am endometrul cam subtire

Ultima oara a fost editat de andreea06 (2013-04-10 19:11:17)

#472 2013-04-10 19:06:39

iulya333
Full member
Inregistrat: 2012-08-16

Da Andreea poti face orice analiza vrei la orice cabinet privat care face acea analiza, fara trimitere de la medic.
Sa stii ca sunt niste reguli cand face sotul spermograma, sa nu ia antibiotice cateva zile inainte, sa nu fi mancat iute, abstinenta 2-5 zile inainte de recoltarea probei...

Ultima oara a fost editat de iulya333 (2013-04-10 19:12:39)

Te rog Doamne, binecuvinteaza-ne si pe noi cu un copilas...

#473 2013-04-10 19:12:21

Lothraine
Insomniac member

Andreea, este indicat să faci analizele ?n același ciclu mestrual, deci, m?ine ai mai putea face cele de ziua 2-5, dar dacă din varii motive nu ajungi, fă-le toate ciclul viitor. E mai bine așa

Onuța puss eu știu sigur că ești cu sufletul aici wink puss pe Anto și un pic de energie ți-aș trimite. Cred că ți-e greu, nu e uor să fii mamă, dar merită, așa-i?

Rami puss haio că nu la astam-am referit cu bună-pa ci la quasicenzurare.

#474 2013-04-10 19:21:29

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

loth cu siguranta merita! niste energie nu mi-ar strica, zau asa chicot

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#475 2013-04-10 19:21:38

pufa_darling
New member

Mda..vb si nu mai stim ce..asa deschidem gura cand nu trebuie apoi suntem nevinovate

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.