homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 91-84

#1578 2013-05-02 12:57:40

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 91

Raluk sunt biine.. dar mor de cald.. lol nu vreau caldura asa devremeeeee...
Trebuie sa mergi mai departe si o sa reusesti... e foarte bine ca faci investigatii pentru ca daca e ceva acolo.. sa se poata rezolva si sa vina bebe

baby Dragos hjarta rugaciune

#1579 2013-05-02 13:09:33

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Soniuc imi place cum ai inceput sa vezi lucrurile, imi place rock

Rya eu am mai zis si altadata nu Dumnezeu face chestiile astea, exista si o forta a raului.

Cristina imi place semnatura ta kram

Eu zic ca e mai bine sa ne bucuram de ziua de azi, nu stim niciodata ce aduce ziua de maine. Chiar nu cred ca viata voastra nu are rost fara un copil. Refuz sa cred asta.
Priviti lucrurile din alta perspectiva. Ganditi-va la ce aveti. kram

Madle, Detzy, Ralu  par

Ultima oara a fost editat de timean86 (2013-05-02 13:11:14)

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#1580 2013-05-02 13:16:38

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

Detzy asa e. Si asistenta m-a incurajat si mi-a zis ca ei fac tot posibilul sa ma ajute sa am un bebe dar eu trebuiesa cred sa sper si...sa ma dezbrac rotfl
Time viata mea are sens ca am un barbat cum putini sunt,o familie care ma iubeste si prieteni care ma sustin smile so....I live my life smile

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#1581 2013-05-02 13:18:42

Madlena06
Hero member
Inregistrat: 2012-02-13

Raluk_ a scris:

Madle pusspuss azi am avut intalnire de gradul 0 cu asistenta lol
Rad ca proasta azi si n-am citit nici un banc dar dupa discutia de ieri  m-am intarit si VREAU SI POT sa merg mai departe smile

Raluk   applause  asta e atitudine de invingator.

Sonia mi-au placut cateva postari de-ale tale ieri, dar una sincer o ador  tummenupp
Doamne ajuta, sa te vad bine si aud numai de bine de la tine.

Time  puss asa e, ai dreptate.

Detz  kram bulticos drag

Doamne rugaciune iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra bebe
Visul nostru s-a implinit, in august 2014 am devenit mama  hjarta

#1582 2013-05-02 13:23:26

timean86
Addicted member

Ralu super applause

Madle kram

Publicitate

loading...

#1583 2013-05-02 13:34:00

Raluk_
Hero member

timean86 a scris:

Ralu super applause

Madle kram

Multumesc fetele dar nu mai vreau sa plang si sa sufar atat pt ca,la un moment dat cand am inceput "lucrul"si eu gandeam ca rya si nu mai vreau pt ca asa ii indepartasem pe cei dragi langa mine si al meu sot scump drag si iubit a ajuns sa imi spuna ca el nu e aparat de facut copii,m-a "zguduit" bine si mi-am revenit dupa aia. Si eu am simtit dezamagire,mahnire si neputinta dar am sters lacrimile si am mers mai departe.Si mie imi e greu cand sora mea ma inteaba daca o sa fie matusica tinerica(are18 ani) si mami bunica dar nu e nimic,toate se intampla cu un scop si Dumnezeu stie mai bine cand sa ne de-a copilasul nostru. Pana atunci fac tot ce imi sta in putinta si vreau sa ma bucur de viata,sa rad cum faceam inainte chiar de si la noi e greu cu banii si cu mai multe. Fetele mele dragi eu va iubesc tare mult si multumesc lui Dumnezeu ca v-am intalnit

#1584 2013-05-02 13:45:22

timean86
Addicted member

Ralu kram

#1585 2013-05-02 14:02:25

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Buna fetelor,

Raluk, tine-o tot asa, imi place mult atitudinea ta, eu sunt sigura ca vei reusi! Bafta multa!

Ryana, nu stiu daca te va ajuta sau nu ce-ti voi scrie mai jos, dar eu sper sa intelegi mesajul
Mi-am dorit sa fiu mamica de la 26 de ani dar Dumnezeu mi-a trimis puiul mult dorit la 33 de ani. In tot acest timp, am primit diagnostic de trompe infundate, practic imposibilitate de a ramane vreodata natural, am plans pana nu am mai avut lacrimi, apoi m-am ridicat si am zis: eu nu cred ca am trompele infundate, am facut laparoscopie ca sa fiu sigura si intr-adevar erau perfect permeabile. Am inceput sa sper din nou. In ziua in care am implinit 30 de ani am primit diagnosticul spermogramei sotului:astenoteratospermie severa, mobilitate A 0%!!! A fost cea mai urata aniversare din viata mea. Din nou am plans pana am ramas fara lacrimi, apoi m-am ridicat si am inceput tratamentele sotului, s-a mai imbunatatit spermograma, au urmat 2 inseminari pline de sperante dar terminate cu esec, de fiecare data mi s-au uscat ochii de plans... Dupa asta am cazut rau, dar nu mi-a folosit la nimic. Nu mai credeam in Dumnezeu si imi mergea tot mai rau...nu am spus pana acum, dar am fost la un pas sa imi pierd sotul din vina mea si atunci am inteles ca se poate si mai rau decat fara copil...se poate sa raman singura! sa pierd omul pe care il iubeam atat...asta era un cosmar! Mi-am impus sa imi revin si am inceput sa ma bucur din nou de viata, imi amintesc ca ma plimbam cu sotul meu prin parc si ma bucuram de momentele alea...atunci am decis sa fac FIV si nu stiu daca va amintiti, dar cand a venit menstra in luna cu FIV-ul am scris aici: declar azi prima zi a lunii in care voi ramane insarcinata! si asa a fost...
Nu te afunda in amaraciune ca nu iti foloseste la nimic...si nu inteleg de ce te gandesti la FIV, ca nu esti caz de fiv..sotul tau nu are probleme, nici tu nu cred ca ai, ca ovulatie exista, trompe ok zici ca ai...ai avut nesansa unei sarcini extrauterine dar mi se pare absurd sa spui ca SIGUR urmatoarea va fi la fel...Sonia ti-a dat niste sfaturi bune, urmeaza-le! Din cate imi amintesc tu incerci cam de 1 an parca...si nu stiu ce investigatii ai facut...dar te grabesti enorm cu gandul la FIV. Nici nu iti imaginezi cat de solicitant psihic e sa faci asa ceva, eu am evitat FIV-ul atat cat s-a putut..
Nu mai cauta povesti triste ca nu asta ai nevoie, fetele TOATE au vrut doar sa te trezeasca, si au mare dreptate...daca vrei sa reusesti mobilizeaza-te si fa ceva, lupta pt ce iti doresti, nu intotdeauna primim totul usor...asta este, eu acum privind in urma stiu ca am invatat multe din tot ce am trait, am invatat sa apreciez ce am, si in primul rand pe sotul meu...

Fetelor va doresc tuturor un Paste fericit, si sa stiti ca ma rog mereu pt voi sa reusiti cat mai curand sa deveniti mamici!
Va pup pe toate!

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#1586 2013-05-02 15:37:51

ryanajenny
Full member
Inregistrat: 2012-05-12

cris> multumesc frumos pentru cuvintele tale... Stiu ca fetele au vrut sa ma ajute (majoritatea) si stiu ca nu sunt obligate sa faca asta, dar au facut-o gandindu-se ca-mi fac un bine... pentru asta le multumesc... Am spus si ma repet pt ultima oara, nu m-a  deranjat faptul ca au fost aspre, ca m-au criticat... din contra..., dar ceea ce m-a deranjat si consider ca nu-si are rostul este sa fim ironice in asemenea momente (am mai spus, poate ca nu asta a vrut sa transmita, poate am inteles eu gresit, dar mi se pare normal ca atunci cand cineva imi atrage atentia asupra a ceva sa-i raspund si cred ca am facut-o intr-un mod civilizat si nu am instigat pe nimeni la cearta, nu am vrut sa supar pe nimeni, cu atat mai putin o graviduta ce poarta in pancece o minune si careia ii doresc sa se bucure de bebe... (asa cum mi s-a reprosat) Apoi, iarasi nu mi se pare corect sa sari si sa dai in sufletul unei persoane care deja e la pamant... sper sa nu mai ajunga nimeni sa treaca prin asa ceva, insa nu noi alegem, iar uneori trebuie sa cadem pentru a gasi puterea de a ne ridica...  Sincer, ma bucur ca s-a intamplat asa, am vazut cine este cu adevarat onest si cine e langa mine...
       Stiu ca sunt persoane care trec prin momente muuult mai dificile, dar am simtit nevoia sa-mi descarc sufletul, nu vroiam sa ma incurajeze nimeni, puteam fi criticata, insa imi doream sa fiu ascultata, dar am ales locul gresit... Ce sa fac, am uitat ca aici daca-ti expui suferinta se zice ca dramatizezi, ca te lamentezi... si ca deranjezi... 
       As vrea si eu un copy paste cu randul/ randurile in care am spus ca sunt sigura ca eu nu voi avea niciodata copil sau ca sunt 100% sigura ca urmatoarea va fi extrauterina... Din cate imi amintesc am spus ca ma tem de acest fapt si ca posibilitatea e mult mai mare acum... Lupta mea nu s-a terminat, a trecut 1 an jumate de cand incercam cu adevarat... dar in anul ce urmeaza, daca pana atunci nu se intampla ce-mi doresc, vreau sa fac tot ce-mi sta in putinta... pentru ca asa simt... Nu vreau sa ajung sa regret mai tarziu ca am stat si am asteptat si cand ma voi decide va fi prea tarziu...
       Am inteles mesajul tau, iti multumesc ca ti-ai facut timp sa-l postezi pentru mine, crede-ma ca nici eu nu-mi doresc sa fac FIV, mi-e ff teama, dar dorinta e mult mai mare, incat restul nu mai conteaza... In ce priveste ceea ce ai spus in legatura cu faptul ca era sa-ti pierzi sotul... te inteleg perfect, de asta am si spus ca am postat aici, deoarece vroiam sa-mi eliberez sufletul, fiindca in viata de zi cu zi, rar, f. rar are cineva prilejul sa vada o lacrima curgand din ochii mei, suferinta mea ramane in interiorul meu...
       Din respect pentru tine am raspuns postarii, deoarece am zis ca am incheiat subiectul...
       Ma bucur enorm pentru tine, ma bucur ca ai reusit sa invingi aceasta lupta grea si-ti urez din suflet sa fii
fericita... sa fie printesa ta sanatoasa si sa aveti parte de clipe minunate impreuna... Si poate intr-o zi toate vom avea parte de asemenea clipe...
        Ai grija de tine, te pupic...

raluk> m-am regasit perfect in postarea ta, poate intr-o zi voi putea sa-ti urmez si eu exemplul si sa fiu mai optimista, dar deocamdata asta simt...  puss

7.11.2014 - visul meu a devenit realitate hjarta  rugaciune

#1587 2013-05-02 15:53:24

Madlena06
Hero member

Cris8    par
Fete va anunt ca mi-au venit cateva rezultate la analize si sunt toate in valorile de referinta  smile

Doamne rugaciune iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra bebe

#1588 2013-05-02 15:56:09

ryanajenny
Full member

madle> ma bucur pentru tine, at. nu pot sa-ti urez decat sa nu se mai lase mult asteptat puisorul!

#1589 2013-05-02 16:20:46

cris8
Insomniac member

ryana, puss multumesc mult pt urari...eu tot ce vreau sa iti spun este ca NU TREBUIE  sa te lasi daramata...eu chiar cred ca voi puteti concepe natural, situatia nu este una chiar atat de grava, crede-ma...si pui mult prea mult raul in fata, iar asta nu te va ajuta deloc, asta au vrut si fetele sa iti spuna. Sa stii ca diagnosticul de infertilitate nu se mai pune dupa 1 an de incercari esuate, ci dupa 2 ani.
Si inca ceva: nu iti mai ascunde durerea de sotul tau, trebuie sa treceti impreuna prin asta, amandoi trebuie sa stiti ce simte celalalt pentru a va ajuta...eu asta am invatat.

Madle puss ma bucur pt tine, bafta mai departe!!!

Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune

#1590 2013-05-02 16:23:15

ryanajenny
Full member

cris> multumesc, atat mai pot sa spun! sper ca va fi bine, cum nu mai conteaza, insa sper sa gasesc puterea sa nu ma opresc din lupta decat atunci cand voi reusi! puss

#1591 2013-05-02 16:37:21

cris8
Insomniac member

ryana, o vei gasi...trebuie doar sa mai alungi din gandurile negative, atat...si iti va fi mult mai bine, crede-ma...iti spun din proprie experienta..

#1592 2013-05-02 16:45:14

ryanajenny
Full member

cris> puss  kram

#1593 2013-05-02 18:19:09

Raluk_
Hero member

Fetele pusspuss
Rya daca te regasesti asculta-ma ce zic iubita...Ai vz ce a zis si cris dupa 2ani de incercari se pune diahnostic de infertilitate. Eu am 3 ani si jumate aproape si tot nu ma dau batuta tu-i mama ei de viata ca pot sa fac un copil si il voi avea dar deocamdata al meu nu vrea sa vina ca e incapatanat ca ma'sa lol
Cris a zis bine sa vb cu al tau. Stati aman2 la o cafea si spune-i ca vrei sa iti descarci sufletil,plangi,urla fa ce vrei dar el te poate ajuta cel mai mult. Nu te inchide in tine cum am facut eu si dupa aia am rabufnit si s-a crucit  saracu'. Noi aici iti intelegem sau incercam sa iti intelegem suferinta dar numai barbatul pe care l-ai ales sa fiti impreuna LA BINE SI LA GREU te poate lua in brate sa-ti mangaie fruntea si sa o luati de la capat. Nu ma bag in casnicia ta dar vorbeste cu el si fa-l sa inteleaga prin ce treci. Al meu habar nu avea ce e aia ovulatie(vb vine) si l-am invatat si i-am aratat pana a priceput. Daca tu nu vb cu el acum cand nu aveti copii dar cand or veni ce faci iubita,nu-i zici sotului ca are febra/colici sa nu il superi sau ca a venit obosit de la munca? Ati ales a formati o familie dar mai intai tre sa va cunoasteti voi2 f bine sa va descoperiti unul altuia toate laturile plangaciose,bucuroase etc.
Time puss
Scuze ca nu am raspuns mai devreme dar eram cu un amic in oras la o cafea...Stau la noapte si fac pastile lol
Crisule si eu eram pe punctul de a-mi pierde sotul din cauza asta dar mi-am dat seama la timp
Am zis ca nu mai scriu romane dar asta-s eu..vb/scriu intr-una rotfl
Sper sa nu ma fugareasca S cu matura prin curte cand ajung acasa rotfl rotfl

#1594 2013-05-02 23:54:07

Madlena06
Hero member

Uite ca dupa analizele bune am primit si un rezultat in dupa-amiaza asta ce nu se incadreaza in valorile de referinta ...
Am fost trista, m-am panicat, am avut o gramada de stari ... dar am stat de vorba cu sotul si am decis ca dupa Paste sa incerc sa-mi fac cat mai curand programare la spital sa vedem dr ce parerea va avea.
Incerc sa ma gandesc ca pt toate exista o rezolvare si poate voi primi tratament. Desi eu cred ca ma va pune pe baza la rezultatul rau sa mai fac si alte analize ...  Vom vedea ce va fi.
Deocamdata vine Pastele, mergem la biserica si ne bucuram ca suntem impreuna si sanatosi.
Va  wave

#1595 2013-05-03 10:15:58

Raveca
Hero member
De la: land of hope...
Inregistrat: 2009-01-03

Buna dimineata, dragelor! par
Am intrat sa va pup si sa va doresc Sarbatori Pascale linistite, cu lumina in suflet si in gand!

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"
Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata!

Port mereu o parte din tine in sufletul meu ...

#1596 2013-05-03 15:56:13

Raluk_
Hero member

Buna ziua fetele!
Rave multumesc iubita asemenea si voua!
De Sfanta Inviere sa nu uitam fetelor ca El de Sus ne vegheaza mereu si are grija de noi! Eu va doresc Sarbatori in liniste si credinta!
Va pup

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.