|
Nu esti logat.
Cum determini un om sa-ti spuna adevarul?#1 2013-04-07 01:48:02
cum determini un om sa-ti spuna adevarul?fetelor,nu mai stiu ce sa mai fac.am fost mintita de multe ori si mi-a recunoscut niste chestii pentru ca l-am prins cu minciuna.stiu insa ca mai sunt lucruri nespuse si nu stiu cum sa-l determin sa-mi recunoasca...ma enerveaza crunt ca nu imi dau seama cum sa aflu adevarul My Tears Dry On Their Own Offline #2 2013-04-07 10:14:25
Re: cum determini un om sa-ti spuna adevarul?pai daca te-a mintit inseamna ca nu te respecta, nu are incredere in tine. un asemenea om nu merita respectul tau.eu zic sa nu-ti bati capul sa afli alte adevaruri dureroase de la el mai bine lipsa "Victory belongs to the most persevering." Napoleon Bonaparte Offline #3 2013-04-07 13:33:47
Re: cum determini un om sa-ti spuna adevarul?da... nici eu nu as face pe politistul , viata e mai frumoasa decat sa mi bat capul cu ceea ce zice el si sa duc o viata de detectiv care la sfarsit descopera ca e nefericit , ori iau de buna ce imi zice(stiind ca probabil nu tot ce zice e adevarat) sau pun punct relatiei .... nu vreau sa fiu citata! m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui. Offline #4 2013-04-07 15:35:23
Re: cum determini un om sa-ti spuna adevarul?ii spui ca daca iti spune adevarul ii faci cadou o milka cu lapte Offline #5 2013-04-07 20:05:13
Re: cum determini un om sa-ti spuna adevarul?
Pai, asta ar merge doar daca ar fi vorba de mine. Si cum eu-s unica si irepetibila, slabe sanse sa mearga si-n cazul lui old_soul. Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline Publicitateloading...
#6 2013-04-07 22:35:06
Re: cum determini un om sa-ti spuna adevarul?Diana eu am spus in sens de gluma nu pot sa cred ca tu ai vorbit serios si esti asa de usor de influentat sau de cumparat ? Offline #7 2013-04-07 22:40:42
Re: cum determini un om sa-ti spuna adevarul?Acidulass, am pastrat registrul de gluma. Intelege mesajul meu ca atare. Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline #8 2013-04-07 22:45:06
Re: cum determini un om sa-ti spuna adevarul?dar am zis ca nu cred .... dar totusi o milka de lapte ? ce zici ? Offline #9 2013-04-08 20:33:07
Re: cum determini un om sa-ti spuna adevarul?vai,Diana.ai descris perfect ce simt.esti absolut geniala My Tears Dry On Their Own Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|