homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durere san

#1 2013-04-08 13:04:33

Sheri
Full member
Inregistrat: 2010-03-02

Durere san

Buna fetelor! Saptamana trecuta am facut o ecografie mamara bilaterala. Aveam niste dureri de cateva saptamani la sanul stang. Curios e ca sanul stang nu avea nici o problema, in schimb la sanul drept mi s-a descoperit 2 fibroadenoame pe care va trebui sa le tin sub observatie si sa fac ecografie din 3 in 3 luni.

Problema e ca in continuare ma doare sanul stang (cel sanatos, ca sa ma exprim asa) si nu stiu ce sa fac. Este posibil sa am ceva si sa nu fi aparut la ecografie? Sau sa fie de la anticonceptionale? Ma gandesc ca s-ar putea sa fie ceva hormonal din moment ce la ecografie a iesit clean. Am luat desorelle inainte si m-au dat de tot peste cap (aveau o concentratie prea mare pt mn), intre timp (inainte sa aflu de fibroadenom) am fost la planning si mi le-a schimbat la loc cu artizia. Chiar nu stiu ce sa mai fac, imi provoaca un discomfort, pana acum dormeam pe burta, dar am evitat sa mai fac asta ca sa protejez sanul. La fel, nu mai port sutien de cateva zile pt ca ma deranjeaza. Parca a mai scazut din intensitatea durerii, dar nu imi trece definitiv. Aveti ceva idei despre ce ar putea sa fie sau ce ar trebui sa fac ca sa imi treaca?

#2 2013-04-09 16:00:41

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: Durere san

multe femei se confrunta cu dureri de sani pentru care nu exista vreo cauza patologica, nici tratament. poti incerca sa vezi cum te simti intr-o pauza de AC, sau sa tot incerci diverse tipuri de AC, poate gasesti unele cu care te simti bine.

#3 2013-04-10 18:15:44

Sheri
Full member
Inregistrat: 2010-03-02

Re: Durere san

Multumesc pt sugestii!

Asta cu schimbatul AC tocmai am facut-o si nu a functionat. Intre timp am aflat ca am fibroadenomul respectiv si trb sa ajung sa vad daca imi mai este permis sa le iau avand in vedere ca se vechiculeaza ca ac ar fi implicate in cresterea fibroadenoamelor
.
Nu stiu, sper ca nu e vreo cauza patologica, deja nu mai stiu unde ma doare, in principiu durerea ar fi localizata in cadranul infero-lateral, in zona pe unde trece si sarma aia de la sutien, dar o simt si in cadranul supero-medial si supero-lateral urcand catre axila asa. Apoi am si niste arsuri in zona areolei mamare. Si vad ca ma dor si coastele pe lateral, tot pe unde ar veni sutienul. Nu port sutiene stranse, nu nimic, deci chiar nu inteleg ce cauza ar putea sa aiba. ma simt de parca ma tine, de parca as fi suferit un traumatism ceva in zona aia. Deja ma gandesc daca nu cumva e legat de oase, inima, eu stiu. Si cand stau in pat pe partea opusa sanului care ma dernajeaza, simt ca ma doare prin simplul fapt ca imi tin mana pe langa corp.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.