|
Nu esti logat.
Ovulatia,durerile ovulatorii,anovulatia...-2#20 2013-08-08 19:16:27
Re: Ovulatia,durerile ovulatorii,anovulatia...Provera ti-a fost prescris pentru reglarea CM-ului, iar Clomidul pentru stimulare...sfatul meu este sa nu iei Clomid fara monitorizare, risti sa dezvolti mai multi foliculi iar acestia sa nu se sparga (clomidul se foloseste in stimularile ovariene, dar cu monitorizare ecografica) ...iar daca este folosit mai multe luni, poate afecta si endometrul . . Offline #21 2013-08-08 20:35:04
Re: Ovulatia,durerile ovulatorii,anovulatia...
Buna! Te rog Doamne, binecuvinteaza-ne si pe noi cu un copilas... Offline #22 2013-09-15 22:59:25
Re: Ovulatia,durerile ovulatorii,anovulatia...Buna,multumesc mult pentru raspuns,nu am reusit sa il va mai repede ..am luat in prima luna adica in august,numai provera si m-a ajutat sa imi vina cCM,si din ziua 16 am luat iar luna acesta pana in ziua 25(ma simt mult mai bine decat inainte,eu aveam si dureri la ovare si CM foare dereglat),,acum am luat Clomid,azi sunt in ziua 4 ,mai am maine si peste cateva zile merg la ecograf sa vad daca ovulez si daca totul o sa fie bine,sper sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa vina si la noi soarele ...as dori sa stiu mai mult despre aceste probleme daca se poate.,sanatate mult si fericire Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|