homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu inteleg de ce ma deranjeaza...

#1 2013-04-10 20:55:03

Andreea89
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2007-11-01

Nu inteleg de ce ma deranjeaza...

Fetelor,ceea ce am sa va povestesc probabil pt unele dintre voi va fi f.plictisitor,dar de atatia ani caut raspunsuri,dar nu le gasesc.
De primul meu prieten m-am despartit acum 3 ani jumatate,intr-un mod f.urat ceva gen : eu eram cu el la mare,ne-am certat,"ne-am despartit"(de multe ori ne "desparteam" cand ne certam)si el in fatza mea de fata cu mine a incercat sa se combine cu A.(o amica din gashca)ea initial nu a vrut a zis ca na,ce zic eu,nu prea a fost de acord.La insistentele lui dupa numai o zi s-au combinat si eu plangeam ca fraiera pe plaja cand il vedeam ca se tine de mana de fata cu ea. Ei au ramas impreuna,eu am trecut cu greu peste dar am o relatie de 2 ani jumatate. O relatie serioasa,frumoasa,ca in povesti.

Problema mea este ca my ex. este in grupa cu mine,adica ne vedem in feicare zi la facultate si practic "impartim" aceeasi colegi. Eu m-am retras,in sensul ca am evitat sa mai ies cu ei pentru ca era el(dar nu numai el,ci si A.)- cu prezenta lui eram obisnuita de la fac,dar pe ea nu vreau s-o vad si nu-mi explic de ce...Acum,o colega de fac. ne-a invitat pe mn si pe prietenul meu la ziua ei,daaar problema e ca atunci cand am auzit ca vine si my ex. cu A. am facut pe dracu'n patru sa plec din oras ca sa am o scuza plauzibila ca sa nu ajung la ziua ei.

Nu stiu cum as putea trece peste acest sentiment urat care ma apasa,aceasta respingere pentru ca sunt costienta ca o data si-o data tot va trebui s-o vad pe EA(noi nu ne-am mai vazut deloc dupa ce ei s-au combinat)In mintea mea,ea e vinovata pt ruperea asta asa brusca,o despartire dureroasa pt mine si prea usoara pt el.Macar daca era o despartire in care pur si simplu unul dintre noi nu mai vroia,dar nu sa fie o persoana care sa se bage intre ei.

Problema mea(alta?) este ca sunt extrem de fericita in relatia mea actuala,dar ma framanta faptul ca o data si-o data ar trebui s-o vad: pur si simplu ma pun in fatza faptului implinit : ea in fatza mea si m-as simti extrem de naspa,de indispusa,de agitata;nu as mai fi eu si s-ar vedea,s-ar simti acest lucru.
As vrea sa am o atitutine demna,sigura pe mine,sa ma simt frumoasa,draguta,atractabila,etc dar stiu ca n-ar fi asa.Am vbit cu toate prietenele mele dar niciuna nu a trecut prin asa cv si simt ca parca nu am inteleg.

Voi ce ma sfatuiti?Nu inteleg dc nu pot trece peste,dupa atatia ani....

Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat

#2 2013-04-11 06:48:35

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Re: Nu inteleg de ce ma deranjeaza...

andreea presupun ca a fost vorba de o eroare a PC-ului de ai deschis 2 topicuri, da doar esti de destul timp pe forum
topic inhis

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.