|
Nu esti logat.
Scurgeri maronii!! timp de o săptăm?na#1 2013-04-10 22:04:09
Scurgeri maronii!! timp de o săptăm?naBună fetelor! Cine mă poate ajuta și lămuri cu o problemă! De o săptăm?nă și un pic am scurgeri maronii, gen cum aș fi pe ciclu, la ?nceput. Nu ?nțeleg de unde această problemă. Am citit pe internet discuții despre această problemă și m-am ?ngrozit!!! Cum că e posibil să fie sarcină, sau simplă răceală, infecție... Cineva mă poate ajuta cu un sfat!! sau cine a trecut prin așa ceva și știe!!!! Ultima oara a fost editat de Adorable (2013-04-10 22:07:27) Offline #2 2013-04-11 13:15:25
Re: Scurgeri maronii!! timp de o săptăm?nasunt ft multe cauze posibile. iei AC? daca da, poate fi de la ele, poate trebuie schimbate. oricum, ar fi bine sa te vada un medic. Offline #3 2013-04-13 00:22:28
Re: Scurgeri maronii!! timp de o săptăm?naNu, nu folosesc deloc anticonceptionale. Nu am folosit deloc....o să ajung la un medic pana la urma ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|