|
Nu esti logat.
Ce se intampla daca iau pastiluta destinata unei alte zile?#1 2013-04-11 13:43:20
Ce se intampla daca iau pastiluta destinata unei alte zile?Aseara am avut folia in gentuta si s-a zgariat "acoperisul" de la o pastiluta (cea de vinerea cealalta) si din frica ca as putea sa o pierd, am luat-o pe aceea ieri, urmand ca astazi sa o iau pe cea corecta iar cand ajung la vineri sa o iau pe cea care mi-a ramas de ieri. Does that make any sense? Offline #2 2013-04-11 13:59:22
Re: Ce se intampla daca iau pastiluta destinata unei alte zile?e foarte in regula. esti protejata Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2013-04-11 14:04:34
Re: Ce se intampla daca iau pastiluta destinata unei alte zile?esti in regula esti protejata ti-o zic sigur pt ca am intrebat medicul meu ginecologic Ultima oara a fost editat de lol3 (2013-04-11 14:05:18) Offline #4 2013-04-11 17:48:15
Re: Ce se intampla daca iau pastiluta destinata unei alte zile?Multuuu! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|