homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cocobacili! De ce se gasesc atat de greu informatii despre ei?

#1 2013-04-11 21:37:43

dddd1910
Membru
Inregistrat: 2013-04-11

Cocobacili! De ce se gasesc atat de greu informatii despre ei?

Buna!!  tongue  Sunt noua aici... am incercat sa le dau de cap acestor cocobacili. Poate cineva de aici s-a mai confruntat cu aceasta problema... Am facut analizele (Papanicolau, examenul de secretie ce contine antibiograma si fungigrama si o ecografie endovaginala). Si am primit si rezultatele :
PAP :
Status hormonal : Ciclica ; Tip frotiu : citologie mediu lichid ; Calitate frotiu : satisfacator pentru evaluare ; celule endocervicale : prezente ;
Rezultat : Negativ pentru leziuni intraepiteliale sau malignitate ; Infectii : Cocobacili ; Alte modificari non neoplazice : inflamatorii.
Indicatii : repetare de rutina (ritm de examinare organizare obisnuita pentru depistare precoce).
Secretia vaginala :
Cultura (inclusiv antibiograma) : PE MEDIILE DE CULTURA INSAMANTATE NU S-A DEZVOLTAT FLORA MICROBIANA PATOGENA (Flora microbiana patogena absenta)
Cultura fungi (inclusiv fungigrama) : LEVURI ABSENTE LA 48 DE ORE.
La ecografie, totul a iesit perfect. Scrie ca aspectul este in limitele normale.
Ceea ce nu gasesc mai deloc...este un tratament pentru acesti cocobacili...sau ce sunt ei defapt... daca ma puteti ajuta cu un tratament, v-as fi foarte recunoscatoare! Deocamdata nu am timp sa merg la ginecolog si nici banuti prea multi... (am 17 ani si iau si antibebe neutral )
Va multumesc mult!  rodnar  sper sa ma fac bine  sad

#2 2013-04-11 21:44:25

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Cocobacili! De ce se gasesc atat de greu informatii despre ei?

daca la cultura nu a iesit nimic inseamna ca acei cocobacili nu sunt patogeni. esti ok, nu ai nevoie de niciun tratament.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.