|
Nu esti logat.
A 4-a zi de substanta inactiva,ciclul nu apare#1 2013-04-16 09:08:51
a 4-a zi de substanta inactiva,ciclul nu apareBuna ziua! Am o mica problema.. sunt la a 4-a zi de substanta inactiva si menstruatia mea intarzie,se pare. Am avut ultimul contact sexual in prima zi de substanta inactiva,e posibil sa fi ramas insarcinata? Am facut luna aceasta un tratament cu doxiciclina pt ceea o raceala la ovare. l-am terminat acum o saptamana si cateva zile. Nu stiu daca a influentat eficacitatea pilulelor antibioticul. Va rog frumos sa ma lamuriti,va multumesc frumos! O zi cat mai frumoasa va doresc! Offline #2 2013-04-16 09:21:38
Re: a 4-a zi de substanta inactiva,ciclul nu aparete-ai protejat suplimentar pe durata tratamentului cu antibiotic + 7 zile dupa ? Offline #3 2013-04-16 09:23:45
Re: a 4-a zi de substanta inactiva,ciclul nu apareNu,nu mi-a zis ginecologul ca ar trebui sa ma protejez suplimentar.. eu iau anticonceptionale Zoely,din Franta,cu estrogen natural. Am 4 zile de substanta inactiva. Voi face eventual un test. Doamne,sper sa nu am surprize.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|