|
Nu esti logat.
Rezultat spermograma#1 2013-04-19 20:02:35
rezultat spermogramaBuna, Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #2 2013-04-19 22:23:15
Re: rezultat spermogramaankuzza buna.o sa te intreb intai ce medic v-a lucrat spermograma.pt ca trebuie lucrata de dr biolog/embriolog pt a avea rezultat real,cat mai aproape de realitate.in afara de infectie,care nu e buna pt mobilitatea spermatozoizilor in primul rand,spermograma e ok.cate zile de abstinenta a avut? "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #3 2013-04-19 23:56:45
Re: rezultat spermograma5zile, a dus o la mediurg ploiesti,de acolo nu stiu cine a prelucrat..oricum e facuta dupa 10zile de augmentin pt enterococul meu..am inteles ca ar influienta.oricum nu i ok infectia si nu imi explic cum el are tricomonas si eu nu... Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #4 2013-04-20 00:06:00
Re: rezultat spermogramasfatul meu de om patit- Ultima oara a fost editat de sonia30 (2013-04-20 00:06:42) "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #5 2013-04-20 09:51:32
Re: rezultat spermogramamultumesc,o s-o repetam,stim ca aici nu putem avea incredere..din cate scrie pe fisa a fost interpretata de un biolog de la hipocrate..insa e foarte ciudata..eu vroiam doar sa stiu ca el e ok si ca vom putea face bebe atat.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline Publicitateloading...
#6 2013-06-06 18:37:10
Re: rezultat spermogramabuna,ma ajutati va rog si pe mine cu interpretarea unui rezultat? Nu reusim sa avem un bebe de aprox 6 luni si ma gandesc ca poate e ceva grav : Offline #7 2013-06-06 18:53:43
Re: rezultat spermogramaai warn pt postare multipla, e suficient sa postezi intr-un singur loc si sa astepti raspuns. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|