homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog...vreau un raspuns

#1 2013-04-20 23:59:15

denyysaa
New member
Inregistrat: 2013-04-20

va rog...vreau un raspuns

sunt nou..si nu prea stiu...ultimul c.m...l-am avut pe 15.03.2013....luna aceasta mi-a intarziat 8 zile..mi-am facut doua teste si mi.au iesit ca sunt insarcinata....acu o zi a inceput sa am scurgeri de sange...a doua zi mai mult..am fost la spital si mi-au luat analiza de sange si rezultatul de la beta H.C.G. este de 20,97 mUI/ml...mi.au spus ca nu stiu daca sunt sau nu insarcinata....ce pot face...dar eu continui sa pierd sange ....va rog...un raspuns

#2 2013-04-21 10:28:54

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: va rog...vreau un raspuns

esti sau ai fost insarcinata. valoare beta HCG asa micuta la 8 zile de intarziere sugereaza o sarcina oprita in evolutie/ avort spontan. poate doar sa fi ovulat mai tarziu, ca sa speram ca sunt totusi sanse sa fie bine, sarcina in evolutie. trebuia sa te mai cheme dupa 48 de ore pentru beta HCG ca sa se poata aprecia ce se intampla cu sarcina, in functie de cum evolua valoarea. daca sangerarea nu este prea abundenta, se putea incerca un supliment de progesteron pentru fixarea sarcinii. daca este abundenta si cu dureri (contractii uterine) este posibil sa ai un avort in curs (avort menstrual).
parerea mea este sa mai mergi la un medic... trebuie urmarit ce se intampla. poate fi si sarcina extrauterina... nu iti spun ca sa te sperii dar lucrurile nu pot fi lasate la voia intamplarii, ai nevoie de un medic care sa te urmareasca cu profesionalism, ceea ce mi se pare ca nu s-a prea intamplat la spital, din ce povestesti.

#3 2013-04-21 11:42:53

denyysaa
New member

problema e ca eu locuiesc acuma in italia..si ieri am fost la un spital..tipo de urgente...mi.au luat analiza de sange si atat..ei cu gura lor mi.au spus k nu stiu daca sunt sau nu si sa repet dupa 5 zile testu beta...sangerari inca am si destul de abundente..dureri am foarte putin....mai e o problema ca eu muncesc si in aceste zile am facut efort destul de.......totusi eu traiesc cu o mica speranta...se poate sa fi gresti cele doua teste de urina?

#4 2013-04-21 14:53:15

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

daca au iesit pozitive, era sarcina, clar. lucru confirmat si de beta HCG.

#5 2013-04-22 14:19:40

denyysaa
New member

buna...maine am sa merg la medic...sangerarile inca persisita...mi s.a spus sa stau in pat...fara a face efort...o mica mica speranta mai am...dureri nu am...sper....sa fie bine.multumesc de raspunsuri

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.