homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme gastro-intestinale

#1 2013-04-21 12:37:24

Rhea
New member
Inregistrat: 2011-06-18

Probleme gastro-intestinale

Buna fetelor

Problema mea a inceput cu o criza biliara,mancat mai tarziu,si nu i-a facut bine bietei fiare...stiu ca e malformata,probabil lenesa...am facut eco e cudata cu mic depozit,deci nimic ingrijorator...in rest ok alte organe..ma tine de 3 saptamani durerea in partea dreapta sub coasta,,acum s-a mai ameliorat..sunt pe regim si hapuri..incepusem sa am si meteorism,f multe gaze si vagi arsuri la stomac..m-am decis sa fac analize cele uzuale si pe langa asta,m-am gandit sa fac si la helicobacter pilory..mi-a iesit valoare de <0.9u/ml negativ,val referinta <0.9u/ml negativ..>1.1 pozitiv si intre 0.9-1.1u/ml,neconcludent...la mine deci este negativa,dar nu am inteles de ce mi s-a scris retestare peste 21 de zile..bunnn.aseara dupa ce am mancat m-am simtit plina si am inceput sa am ragaieli(eructatii) si apoi arsuri pe esofag...n-am avut probleme niciodata cu stomac,indigestii,arsuri sau alte nebunii..deci dintr-o data pac m-a plesnit arsura asta,si vad ca ma tine si azi..desi am luat un omez dar degeaba...sunt speriata ca mi-e frica sa nu am reflux gastroesofagian si am inteles ca se face si daca ai hernie hiatala...deci daca ma puteti lamuri un pic..as vrea s a iau metroclopramid,nush ce sa mai fac m-am saturat
Doctoressa daca e prin preajma sa ma ajute si pe mine..o sa ma duc si la medic dar cand o sa-mi iasa analizele..sa fie si de la bila sau poate pe fond de anxietate?

#2 2013-04-22 19:55:40

Rhea
New member

Re: Probleme gastro-intestinale

Multumesc f mult pt raspuns...am auzit si eu de Rowachol..dar am cumparat de cand a inceput criza,de fapt am luat asa...Bil-ex,un fel de Colebil cu bila bovina,inainte de masa si dupa masa Zymogen forte,apoi am luat colebil si fiobilin dupa mese,a si triferment,cand o sa mi se termine toate astea o sa iau Rowachol..tin regim de atunci,fara grasimi,prajeli,numai pui si peste fiert sau gratar,lactate degresate,piure,orez,legume fierte..si cum ai zis si tu ,putin si des..vad ca s-a mai linistit fiara..ma ingrijorasem de arsura aceea,si eu m-am gandit ca poate fi din cauza bilei,ca a urcat in stomac si l-a iritat,dar ma intreb de ce nu am gust amar?Sau nu e neaparata nevoie..sper sa-mi treaca,astazi a fost mai bine..

#3 2013-04-22 21:08:15

Rhea
New member

am luat metoclopramid ieri,am inteles ca e pt arsuri si aveam si usoara greata...daca o sa mai am arsuri ,o sa iau si carbune,cum ai spus tu...multumesc foarte mult pt sfaturi

#4 2013-04-23 15:51:57

Rhea
New member

Buna poxy..iar am arsuri,deci am niste nervi mari...aseara incepuse iar sa ma doara colecistul,dar nu rau...si incepuse iar sa am gaze...plus ragaituri asa de dimineata..plus senzatia de arsura pe esofag..am fost la farmacie am luat Rowachol,si am intrebat de carbune mi a zi sca e doar pt balonari..asa stiam si eu...mi-a zis de anacid,sau bioanacid..n am mai luat nimic.esti sigura ca,carbunele e bun si pt arsuri?.si am luat si capsule cu anghinare pt fiere..si mi-am facut si ceaiuri de sunatoare,musetel,galbenelhepato biliarele,nu prea le suport,fiind amare...

#5 2013-04-23 15:56:55

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

daca iei rowachol nu mai lua alte suplimente care contin bila, ajungi la exces si de aia te doare stomacul.
rowacholul practic ajuta bila sa se dreneze.
nu mai lua atatea combinatii, limiteaza-te la un tip de pastile pt colecist si eventual un ceai.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Publicitate

loading...

#6 2013-04-23 17:16:39

Rhea
New member

Pai nu o sa mai iau decat rowachol si capsulele cu anghinare,puls ceaiuri...nu ma doare stomacul,am doar arsurile astea si ercuctatii..mi-e frica sa n-am  reflux gastroesofagian...asta mai imi trebuie..

#7 2013-04-23 17:19:30

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

ma rog, durere, arsura, eu folosesc acelasi termen; ia un antiacid, ar trebui sa se amelioreze.
si eventual incearca sa-ti dregi stomacul cu un pansament, dupa toate pastilele astea s-a dat si el peste cap.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#8 2013-04-24 16:43:23

Rhea
New member

Multumesc pt sfaturi si mai am o intrebare...ce carbune sa iau,denumirea comerciala?Care pe tine te-a ajutat...vreau sa scap si de gaze..dar nu foarte scump...

Ultima oara a fost editat de Rhea (2013-04-24 16:44:03)

#9 2013-04-26 19:18:11

Kiko07
New member
Inregistrat: 2013-03-19

Fetelor,este posibil ca in partea dreapta jos (cam in dreptul ovarelor) sa deranjeze intestinele?Am operatia de apendicita facuta,am fost la medicul de fam si la internist,am facut eco si nu e hernie.DAR,simt ca ma balonez INCEPAND din acea zona.Mi s-a pus diagnosticul de sindrom al intestinului iritabil.Stiti senzatia aia cand tusiti si simtiti ca o balonare intr-o parte?Cam asa ma simt cand ma balonez.Am inceput sa devin paranoica.Spuneti-mi macar daca ati experimentat asa ceva sau ati auzit.

#10 2013-04-26 19:23:06

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

da, eu tot am de cateva luni niste dureri in partea dreapta si sunt sigur de la colon, ca am exclus alte cauze, la mine iradiaza si sptre spate sau pe picior si se accentueaza la balonare si constipatie

#11 2013-04-28 10:18:41

Kiko07
New member
Inregistrat: 2013-03-19

Buna,Heimdall!Si eu am dureri de spate pe care le-am ignorat!uneori cand merg simt ca ma balonez in partea dreapta jos.ma gandesc ca poate e si din cauza ca m-am tot fortat sa am scaun dimineata.ca mi-a intrat in cap ca e foarte important.daca erau doar niste dureri treceam mai usor peste.durerile pot fi si de la ovulatie etc.dar senzatia aia de umflare(fara sa fie vreo umflatura in afara) ma innebuneste.iau espumisan de 3 ori pe zi.am vazut ca pt balonare e foarte bun si Gasex...

#12 2013-04-28 10:24:09

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Vezi daca sunt anumite alimente sau combinatii de alimente care te baloneaza, ca sa le eviti eventual

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.