Buna,
Am descoperit acum vreun an ca am uter dublu, doua coluri si sept vaginal (nu stiu daca prima include si celelalte 2, asa ca am zis sa mentionez). Am ingrijorari in 2 privinte:
1. Astazi am fost la citirea analizelor pentru papanicolau(care au iesit bine), si desi asa vorbisem cu dna. doctor in prealabil, nu cred ca a recoltat din ambele coluri pentru analiza... Se poate sa fi uitat ca sunt 2.. Este esential sa se recolteze din ambele coluri pentru un rezultat cat mai bun?
2.Am intrebat atat doctora cat si pe cel care a venit si ne-a facut medicina muncii in martie (a fost nevoie sa mentionez malformatia), daca voi intampina probleme cand voi vrea sa raman insarcinata. Doamna doctora a raspuns destul de evaziv, zicand ca "vedem la momentul ala, se fac masuratori". Pe de alta parte, doctorul de la medicina muncii parea realmente ingrijorat si-mi spunea ca daca voi reusi sa raman (sugera a fi improbabil ), voi avea sarcina foarte grea (cu repaus mare parte din timp).
Mentionez ca la o ecografie endovaginala, uterele au fost masurate si dimensiunile sunt de 21.2/15.44 mm, respectiv 19.9/17.8 mm.
Momentan nimeni din cei apropiati mie nu par prea ingrijorati de toate cele auzite, nici prietenul. E drept am doar 23 de ani, dar daca imi va lua 5 ani sa ajung sa am un bebe, as vrea cumva sa stiu (poate e absurd ce zic..)
Inca ceva.. daca stiti, se poate naste natural cu problema mea? Sau e exclus?