homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Protectia dupa eritromicina??

#1 2013-04-24 21:11:53

Veronica86C
Membru
Inregistrat: 2013-03-29

Protectia dupa eritromicina??

Buna ziua,

Iau anticonceptionale Karissa de mult timp, dar nu am fost pusa niciodata in situatia aceasta...in urma cu 5 saptamani mi s'a prescris un tratament cu antibiotice, dintre care timp de 4 saptamani am luat Eritromicina. Acum am terminat tratamentul vineri dimineata, acuma sunt in ultima sapt de pilule, urmand ca vineri sa le termin, iar luni, sapt viitoare, sa'mi vina menstruatia. Intrebarea mea este, dupa patru saptamani de Eritromicina, luate cate 2 pastile la fiecare 12 ore, cat timp imi sugerati sa folosesc protectie suplimentara? Mentionez ca pilulele antibebe le'am luat in mod normal la ora 20, la diferenta de cateva ore de antibiotic....
Va multumesc frumos!
O seara frumoasa!

#2 2013-04-25 10:49:35

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Protectia dupa eritromicina??

vei avea o saptamana de pastile luate corect dupa eritromicina, nu ? daca da, inseamna ca dupa asta (in pauza si cand incepi folia noua) vei fi protejata

Ultima oara a fost editat de heimdall (2013-04-25 10:49:58)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.