homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Rezultate ecografie interpretari

#1 2013-04-25 19:32:06

Kiko07
New member
Inregistrat: 2013-03-19

rezultate ecografie interpretari

Buna,fetelor!Revin cu acelasi subiect,alte nuante.Simteam o durere la ovarul drept care se lasa pe picior.Am luat scobutil si durerea a disparut insa am inceput sa ma balonez incepand din zona ovarului drept pana pe sub ficat.Am fost la medicul de familie,m-a palpat si a zis ca n-ar fi hernie,ci mai degraba o anexita sau vreun chist.Am fost la ecografie abdominala si organele mele sunt in regula.D-na doctor a vazut ca ar fi niste gaze pe intestine si a apreciat ca as avea sindromul intestinului iritabil.
Eu insa nu sunt impacata.Cand ma balonez incepe din zona ovarului drept.Chiar e posibil sa nu fie hernie si sa fie doar de la intestine?Si de ce a inceput sa se manifeste asa subit,cam de 2 saptamani?
Ati experimentat ceva asemanator?Va rog sa-mi raspundeti caci simt ca innebunesc...

#2 2013-04-26 11:26:39

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: rezultate ecografie interpretari

kiko, era bine daca postai la topicul unde ai scris initial, sa putem urmari evolutia. nu stiu ce sa zic. ar putea fi intestinul... mai bine faci si un consult ginecologic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.