|
Nu esti logat.
Intrebare pt Doctoressa#1 2013-04-29 17:34:47
Intrebare pt DoctoressaBuna ziua!Va rog foarte mult sa ma lamuriti si pe mine:simptomele pt colon iritabil pot fi confundate usor cu cele de hernie inghinala???Am fost la medicul de familie si la unul internist,am facut eco abdominala si examen prin palpare(dar intinsa).Medicul de familie banuia ca ar fi vreo anexita sau chist,dar la eco abdominal s-a dovedit ca nu.Mi s-a spus ca se "vad" multe gaze pe intestine.Simt ca ma balonez in dreapta jos,simt o jena acolo.Nu mi s-a umflat nimic in afara.pot acele simptome sa fie se la colon????mi se intampla asta de vreo 2 sapt.totul a debutat cu o durere in acea zona,am luat scobutil si a trecut si de atunci ma tot balonez si nu prea mai pot manca orice. Offline #2 2013-07-24 14:34:11
Re: Intrebare pt DoctoressaDoctoressa te rog,daca citesti,poate ma poti ajuta Two souls don't find each other by simple accident Offline #3 2013-07-24 19:44:16
Re: Intrebare pt Doctoressa
Prezervativul ala, daca l-ai folosit corect, in principiu te-a protejat de sarcina....eu zic deci ca e putin probabil sa fie vorba despre asta. In prima luna dupa contraceptive insa pot aparea asa fenomene...nu te stresa deci Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2013-07-24 22:56:12
Re: Intrebare pt Doctoressamultumesc foarte mult Two souls don't find each other by simple accident Offline #5 2013-07-27 12:51:15
Re: Intrebare pt DoctoressaDoctoressa sau orice ar dori sa ma ajute Two souls don't find each other by simple accident Offline Publicitateloading...
#6 2013-07-30 17:33:09
Re: Intrebare pt Doctoressadraga mea, ti-a venit menstra, calmeaza-te Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2013-09-08 10:09:11
Re: Intrebare pt DoctoressaBuna ziua, as avea si eu o intrebare...am 44 ani si am facut mamografie si echo mamar unde mi-au fost depistate niste chisturi cu diametru intre 3-8 mm. Dupa depistarea acestor chisturi am mai facut 2 controale de echo mamar la intervale de 6 luni, aspectul lor e acelasi nemodificat insa de fiecare data mi-a gasit limfonoduli axilari cu aspect inflamator bilateral.Nu ma dor si nu ma deranjeaza, ce poate fi? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|