homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare pt Doctoressa

#1 2013-04-29 17:34:47

Kiko07
New member
Inregistrat: 2013-03-19

Intrebare pt Doctoressa

Buna ziua!Va rog foarte mult sa ma lamuriti si pe mine:simptomele pt colon iritabil pot fi confundate usor cu cele de hernie inghinala???Am fost la medicul de familie si la unul internist,am facut eco abdominala si examen prin palpare(dar intinsa).Medicul de familie banuia ca ar fi vreo anexita sau chist,dar la eco abdominal s-a dovedit ca nu.Mi s-a spus ca se "vad" multe gaze pe intestine.Simt ca ma balonez in dreapta jos,simt o jena acolo.Nu mi s-a umflat nimic in afara.pot acele simptome sa fie se la colon????mi se intampla asta de vreo 2 sapt.totul a debutat cu o durere in acea zona,am luat scobutil si a trecut si de atunci ma tot balonez si nu prea mai pot manca orice.

#2 2013-07-24 14:34:11

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

Re: Intrebare pt Doctoressa

Doctoressa te rog,daca citesti,poate ma poti ajuta sad

Pe data de 27 iunie pana pe 30 iunie am avut menstruatie indusa de anticonceptionale. Pe data de 1 iulie trebuia sa incep alta folie insa am renuntat la ele deoarece nu ma simteam bine.
Problema a inceput pe 11 iulie cand am vazut un fir de sange pe protej-slip, m-am gandit ca poate ovulez. Ieri (23.07) m-a durut burta si spatele foarte tare si am sangerat cateva picaturi nesemnificative, am crezut ca imi vine menstruatia, dar nu, astazi nu mai am nimic.
Pe 3 iulie, 5 iulie si 6 iulie am avut contacte sexuale cu prezervativ.
Pe 3 iulie fusesem si la medic si mi-a spus ca mucoasa uterina este foarte subtire, probabil ca am lasat ac.
Intrebarea mea este, de ce am aceste sangerari? este spotting sau e posibil o sarcina? Pentru ca ma gandesc numai la asta.Test de sarcina nu pot momentan sa fac pentru ca sunt in alta tara si am unele motive sad. As aprecia foarte mult un raspuns. Multumesc!

Two souls don't find each other by simple accident

#3 2013-07-24 19:44:16

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Johanne12 a scris:

Doctoressa te rog,daca citesti,poate ma poti ajuta sad

Pe data de 27 iunie pana pe 30 iunie am avut menstruatie indusa de anticonceptionale. Pe data de 1 iulie trebuia sa incep alta folie insa am renuntat la ele deoarece nu ma simteam bine.
Problema a inceput pe 11 iulie cand am vazut un fir de sange pe protej-slip, m-am gandit ca poate ovulez. Ieri (23.07) m-a durut burta si spatele foarte tare si am sangerat cateva picaturi nesemnificative, am crezut ca imi vine menstruatia, dar nu, astazi nu mai am nimic.
Pe 3 iulie, 5 iulie si 6 iulie am avut contacte sexuale cu prezervativ.
Pe 3 iulie fusesem si la medic si mi-a spus ca mucoasa uterina este foarte subtire, probabil ca am lasat ac.
Intrebarea mea este, de ce am aceste sangerari? este spotting sau e posibil o sarcina? Pentru ca ma gandesc numai la asta.Test de sarcina nu pot momentan sa fac pentru ca sunt in alta tara si am unele motive sad. As aprecia foarte mult un raspuns. Multumesc!

Prezervativul ala, daca l-ai folosit corect, in principiu te-a protejat de sarcina....eu zic deci ca e putin probabil sa fie vorba despre asta. In prima luna dupa contraceptive insa pot aparea asa fenomene...nu te stresa deci

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2013-07-24 22:56:12

Johanne
Platinum member

multumesc foarte mult

prezervativele nu au avut nimic

#5 2013-07-27 12:51:15

Johanne
Platinum member

Doctoressa sau orice ar dori sa ma ajute

Ieri si astazi am dureri exact ca la menstruatie,credeam ca imi vina,insa nu. Am inceput sa am scurgeri maro spre negru iar in dimineata asta am avut un cheag exact ca la menstra sad . Va rog din suflet grater daca ati putea sa imi oferiti un sfat. Este spotting? E menstruatie modificate de dereglarile hormonale? Ce poate fi grater

Mentionez ca prezervativele le-am pus de la bun inceput si la urma le-am verificat si nu aveau nimic.

Publicitate

loading...

#6 2013-07-30 17:33:09

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

draga mea, ti-a venit menstra, calmeaza-te

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#7 2013-09-08 10:09:11

alycia
New member
De la: Targu Mures
Inregistrat: 2008-02-27

Buna ziua, as avea si eu o intrebare...am 44 ani si am facut mamografie si echo mamar unde mi-au fost depistate niste chisturi cu diametru intre 3-8 mm. Dupa depistarea acestor chisturi am mai facut 2 controale de echo mamar la intervale de 6 luni, aspectul lor e acelasi nemodificat insa de fiecare data mi-a gasit limfonoduli axilari cu aspect inflamator bilateral.Nu ma dor si nu ma deranjeaza, ce poate fi?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.