homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionalele in sange

#1 2013-05-06 18:52:38

anghelescu adela
Membru
Inregistrat: 2013-05-06

anticonceptionalele in sange

as vrea sa stiu daca anticonceptionalele se vad in testele de sange sau de urina.
doresc sa ma duc la nutritionist si nu as vrea ca mama sa afle (nutritionista este o fosta eleva de-a ei). nu stiu daca toti nutritionistii fac teste, dar am citit pe net un singur articol care implica teste. multumesc mult!

#2 2013-05-06 19:17:02

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: anticonceptionalele in sange

nu se vad

#3 2013-05-07 23:02:23

kurbissa
New member
Inregistrat: 2008-01-10

buna nu am intrat de mult si numai stiam unde sa scriu:( iau pastile mercilon de 1 an si acum mai aveam 2 pastile din blister si mi a venit menstra un gen de spooting este normal ??am luat si yasmin 4 ani dar nu am patit asa ceva pana acum va rog help

#4 2013-05-08 17:03:45

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

spottingul poate fi o simpla coincidenta, poate semnala scaderea protectiei sau poate semnala faptul ca nu ti se mai potriveste doza de hormoni; daca sangerezi aiurea si luna viitoare si stii ca n-ai facut nimic care sa scada protectia (antibiotice, antidepresive, gref, sunatoare, voma in primele 4 ore de dupa ce ai luat pastila, mai mult 4 scaune apoase intre 2 pastile) du-te la planning si discuta cu medicul despre alte pastile.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.