|
Nu esti logat.
Anticonceptionalele in sange#1 2013-05-06 18:52:38
anticonceptionalele in sangeas vrea sa stiu daca anticonceptionalele se vad in testele de sange sau de urina. Offline #3 2013-05-07 23:02:23
Re: anticonceptionalele in sangebuna nu am intrat de mult si numai stiam unde sa scriu:( iau pastile mercilon de 1 an si acum mai aveam 2 pastile din blister si mi a venit menstra un gen de spooting este normal ??am luat si yasmin 4 ani dar nu am patit asa ceva pana acum va rog help Offline #4 2013-05-08 17:03:45
Re: anticonceptionalele in sangespottingul poate fi o simpla coincidenta, poate semnala scaderea protectiei sau poate semnala faptul ca nu ti se mai potriveste doza de hormoni; daca sangerezi aiurea si luna viitoare si stii ca n-ai facut nimic care sa scada protectia (antibiotice, antidepresive, gref, sunatoare, voma in primele 4 ore de dupa ce ai luat pastila, mai mult 4 scaune apoase intre 2 pastile) du-te la planning si discuta cu medicul despre alte pastile. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|