homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Examen secretie vaginala

#1 2013-05-10 00:42:40

magy gril
Membru
Inregistrat: 2013-05-10

examen secretie vaginala

La un examen de rutina Papanicolau(pe care-l fac odata pe an) mi s-a depistat o infectie cu cocobacili. Va rog frumos sa-mi raspundeti cat de grava este situatia la examenul meu de secretie vaginala, avand in vedere rezultatele :
celule epiteliale poligonale      relativ frecvente
celule epiteliale rotunde                  rare
celule cu aspect de clue-cells        absente
leucocite                               relativ frecvente
hematii                                        absente
trichomonas vaginalis             nu se observa
levuri                                    nu se observa
flora microbiana                    predomina coci Gram-pozitivi izolati si in perechi;
                                            rari bacili Gram-negativi;
                                           flora lactobacilara rara

Ca tratament am primit doar niste ovule Gynophilus pentru 7 zile(doua pe zi : 1 dimineata si 1 seara), dupa spalaturi intravaginale cu ceai de galbenele sau pelin. Dar nu mi-a dat nimic pe cale orala si nici nu mi-a indicat ceva pentru partener.
Nu stiu daca este important dar am 61 de ani si sunt la menopauza de 10 ani. Dna.doctor mi-a explicat ca la varsta asta se mai intampla dereglari si ca acesti bacili gram-pozitivi se afla in colon si sunt produsi de corpul nostru, nu apar prin transmitere sexuala. Cica ar fi posibil sa treaca usor in vagin avand in vedere ca cele doua orificii sunt destul de apropiate (situatia inrautatindu-se in caz de constipatie). Daca   
Va multumesc anticipat !

Ultima oara a fost editat de magy gril (2013-05-10 14:52:29)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.