|
Nu esti logat.
Menstra prelungita#1 2013-05-11 08:49:47
Menstra prelungitaBuna! Am o mica problema, sper sa ma puteti linisti cu o parere. Iau Yasmin de un an de zile si am vrut sa fac o luna de pauza pentru ca in acest interval am facut si un tratament pentru candidoza. Joia trecuta (02.05) a fost prima zi de menstra, asa ca am inceput folia de dupa pauza; problema e ca nici acum nu mi-a trecut menstra, care de obicei tinea in jur de 4-5 zile. Inca mai am mici sangerari si acum, unele cu cheaguri. Credeti ca ar putea fi pauza de vina sau ar trebui sa ma ingrijorez? Offline #2 2013-05-11 10:50:54
Re: Menstra prelungitapauzele se fac daca ai probleme de sanatate (in special legate de ficat) care sa impuna pauze de la anumite tratamente medicamentoase, nu asa cand se gandeste lumea ca ar fi necesar. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2013-05-12 19:25:01
Re: Menstra prelungitaMulţumesc frumos pentru răspuns. Pauza o făcusem la recomandarea medicului ginecolog, iar spotting nu mă aşteptam să fie pentru că am mai avut, iar coloarea s?ngelui era maronie pe c?nd acum era roşu, normal. Oricum, se pare că am scăpat; de două zile nu am mai avut nimic. Mulţumesc ?ncă o dată! Offline #4 2013-05-12 23:30:21
Re: Menstra prelungitaMulţumesc frumos pentru răspuns. Pauza o făcusem la recomandarea medicului ginecolog, iar spotting nu mă aşteptam să fie pentru că am mai avut, iar coloarea s?ngelui era maronie pe c?nd acum era roşu, normal. Oricum, se pare că am scăpat; de două zile nu am mai avut nimic. Mulţumesc ?ncă o dată! Offline #5 2013-05-27 19:48:50
Re: Menstra prelungitaEu tin tratament cu rigevidon de cand am descoperit un chist de 23 mm la ovarul stang. Mai exact 5 luni. Problema este ca am uitat sa iau anticonceptionalele 2 zile la rand, exact cand eram la mestruatie. Acum m-am dereglat si numai reusesc sa opresc menstruatia de 10 zile. Sa continui cu rigevidonul? Am gasit o solutie la farmacie numita clorocalcin pentru oprirea sangerari, dar dupa administrare am dureri de cap. Plus ca nu stiu cum imi va afecta aceasta dereglare chistul care nu a scazut deloc pana acum Offline Publicitateloading...
#6 2013-05-28 11:32:56
Re: Menstra prelungitacum erai la menstruatie, nu iti vine menstruatia in pauza ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|