Jur că ?nebunesc(((((((-2
- my_aa
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-10-29
Re: jur că ?nebunesc(((((((
Tu nu vezi cat de mult te torturezi singura? El te joaca pe degete cum vrea, tu iei asta drept o dovada de iubire. Cine te iubeste e atent cu sentimentele tale, cu dorintele tale, ii pasa ce simti, ce gandesti, ori el nu face asta. Crezi ca el NU STIE ca tu suferi? Crezi ca nu e constient de ceea ce simti cand iti spune in fata ca se duce sa si-o puna cu alta? Tu iti imaginezi ca el nu stie ca tu nu iti doresti asta? Ba iti spun eu ca stie dar ghici ce? Nu-i pasa! Daca tu consideri ca asta e ceea ce meriti, atunci nu lua in considerare ce iti spun. Daca nu atunci aminteste-ti de fiecare data motivele pentru care te-ai despartit de el si nu le uita niciodata!
„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”
- Orange
- Full member
- Inregistrat: 2009-12-04
presupuneam că ar putea și să nu știe că mă doare. i-am văzut indiferența c?nd fosta lui pl?ngea cu lacrimi de crocodil, iar el citea indiferent mesajele ei și ?n următoarea minută deja povestea bancuri pe diferite teme, căuta filme pe care să le privim ?mpreună. ?ncă atunci ?i spuneam că e foarte dur, iar el se mira cum de o apăr pe ea, dacă mi-e concurentă directă. ?mi lăuda solidaritatea feminină ?n condițiile ?n care fosta lui mă urăște, iar eu o ?ncă o apăr. ce vroiam să spun cu asta e că de atunci am văzut că lui nu-i pasă de sentimentele altora și am decis că pe ale mele o să le țin a?nc ascunse. am z?mbit și făcut glume și la chiloți străini ?n camera lui și c?nd zicea că ?viața-i scurtă, nu pt să mi-o leg de un singur om. știi că eu m-am născut ca să pun bețe ?n st?nga și-n dreapta?. ba chiar susțineam discuția ?n direcția asta. semne de gelozie nu i-am dat niciodată chiar dacă smțeam cum taie pe viu. c?nd aducea vorba de infidelitate pe față ziceam mereu ?puiule, te vreau fericit, dacă alături de altcineva z?mbești, atunci nu te stresa, fă ce-ți cere inimioara?.. ar putea și să nu știe că mă doare, dar dacă mă conving că e așa, e grav ;((
mi-e greu cu el, dar și fără nu mi-e bine ;(((( nu știu alceva ce aș putea face mai mult dec?t să mai aștept, să trag de coardă, să mușc coatele, dar să nu-l caut.. măcar un timp..
iertați-mi/ignorați-mi pl?ngăreala.. azi ziua aveam o stare de bine.. acum iar doare..
Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi
- dudu.f
- Sr. member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2011-09-01
doamna in alb a scris:intr-o zi o sa pui punct,o sa gasesti un om care sa te merite si vei uita aceasta perioada.
Mie mi se pare că a primit ceea ce merita, deci nu mai are ce să aștepte.
“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi
- Orange
- Full member
dudu.f, eu nu știu pe nimeni căruia i-aș dori asta. ce am făcut de crezi c-o merit? accept părerea ta oric?t de dură ar fi. merci mult
_summer_ , cred că părerea ta ?a pus punctul pe i?. acum știu ce vreau. o să trec și peste asta cu lecția ?nvățată. un sincer mulțumesc!
Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi
- maryu
- Hero member
- De la: Honolulu
- Inregistrat: 2007-08-27
Orange a scris:fetelor(((( e iar seară, cedezzzz...simt asta((( mi-e tot mai dor. mi-a zis că simte că am nevoie de o pauză și el o acceptă, doar să anunț c?nd ?mi revin.. mintea-mi spune că-i o bădărănie din partea lui, inima ?nsă, din contra, o interpretează ca pe un gest frumos, că nu aruncă naibii relația, ci din contra, e dispus să aștepte c?t e nevoie..
sunt nebună, știu ;((( dar parcă e de două ori mai greu seara..
helloo!! ce relatie iti inchipui ca are cu tine? de ce incerci sa te convingi de o chestie care nu exista in realitate? cauti toate resturile care ti le da el, le aduni si vrei sa crezi ca asta i o "relatie". ei bine nu e! ai avut o relatie de 6 ani, presupunem ca stii ce se intampla cu adevarat intre doi oameni. te foloseste intr-un mod josnic iar tu cu zambetul pe buze ai zis da! da, accept sa fiu o carpa de care tu te stergi si astept cu "nerabdare" ziua in care ma va arunca la gunoi! nu stiu, tu chiar nu ai un pic de demnitate? un pic de respect fata de tine? cat despre stiutul durerii tale..crezi ca-l impresioneaza ca tu suferi? crezi ca-i pasa ca tu iti rozi unghiile gandindu-te la el? se gandeste atat de mult la tine incat probabil ca acum se tavaleste cu altcineva daca ai incerca sa vb cu el sa-ti spui durerea probabil ar face la fel cum facea cu "fosta". si anume : indiferenta maxima. in timp ce tu plangi el deja vrajeste pe alta. zi-ne si noua cine e daca tot e persoana publica. te-a invartit atat de tare de cap incat m-ai facut curioasa cine e individul! vreau sa stiu si eu ce gunoi se mai afla prin societatea mondena, doresc sa cunosc numele acestui barbat viril care loveste in femei de cad ca mustele.
În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice...
- dudu.f
- Sr. member
Orange nu ai mai mult de 22 de ani? Spun bine? Ești liberă să pleci din mizeria asta de relație oric?nd dorești și totuși cu c?t stai mai mult cu at?t te obișnuiești mai mult și o să te complaci. Spune-mi și mie ce te ?mpiedică să pleci?
“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi
- Orange
- Full member
maryu, nu pot da un nume. ?mi pare foarte foarte rău ;((
dudu.f, m-a atras felul lui de a fi. la ai mei 22(bine observat) am avut mereu o problemă ?n a găsi persoane cu care să am teme de discuție comune. el cu asta ?m-a luat? și cu asta ?ncă mă ține. pe l?ngă asta am făcut prostia de a mă implica ?n activitățile lui de bază. fiind președintele unui ong foarte cunoscut, iar eu de puțin timp membru ce a candidat la funcție de revizor, acum mă văd ?ntre ciocan și nicovală. săptăm?na asta e adunarea generală a membrilor, mă doare dublu dacă renunț la posibilitatea asta și la fel dacă găsesc puterea să merg mai departe cu condiția că o să-l văd foarte des ?n compania alteia de fiecare dată. tot ce-mi doresc e să-mi fie indiferent, să-mi pot căuta de treaba mea..
sunt un caz pierdut, e clar ;(((
- dudu.f
- Sr. member
M-ai făcut foarte curios cu "găsirea" persoanelor cu care să ai teme comune de discuții... Dar ce teme abordezi de e așa greu să găsești persoane cu care să vorbești?
- maryu
- Hero member
- De la: Honolulu
- Inregistrat: 2007-08-27
e evident ca am facut intrebare cu intentie stiind ca nu-mi dai nume. si nici nu-mi doresc trezeste-te mai fata! chiar ai impresia ca-i unicat acest personaj? crezi ca altul ca el nu mai gasesti? doreste-ti asta, sa nu mai dai peste oameni de acest gen. dar se pare ca nu-ti doresti suficient; poate iti place tot vartejul asta in care te-ai prins. si faptul ca el e persoana publica te incanta probabil. e palpitant asa de pe o parte pentru tine nu? sau cel putin a fost :-/ of, mai cunosc eu cazuri de genul in care ea este tratata foarte prost de catre el, jignita mereu, scuipata si chiar batuta (dar nu foarte tare ) ei si nu stiu cum se face ca a naibii ea trage si mai tare la el. el o respinge ea mai adanc se baga. toate astea au efect invers la ea. poate ca si tu esti un caz de genul. poate un pic masochista asa, stii ca ti face rau dar tareeeee-i bine
Ultima oara a fost editat de maryu (2013-05-14 00:21:08)
În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice...
- Orange
- Full member
ține de interese improprii celor de 22 de ani.. am făcut cunoștințe valoroase prin intermediul lui, acum mă rup de tot de acel mediu și iar doare..
totuși, c?t de mult contează acest detaliu?
merci mult tuturor, tema e probabil epuizată dacă deja discuția trece-n cu totul altă albie.. intenționez să fac tot ca să rezist, iar de s-o ?nt?mpla ca data trecută c?nd tot aici pe forum am primit sfaturi valoroase, dar tot invers am făcut.. dacă am să cedez, să știți că-mi merit soarta. revin cu detalii dacă se schimbă esențial ceva..
vă cuprind cu drag..mulțumesc!
- dudu.f
- Sr. member
Poate că dacă te-ai uita pe termen lung ai avea de c?știgat.. Sunt foarte curios de temele de discuții.. Poate imi spui pe privat...
- my_aa
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-10-29
http://www.stilultau.com/blog/stilul-ta … -barbatii/
Referior la situatia ta, cred ca iti va prinde bine sa citesti cu atentie acest articol. Eu una l-am gasit foarte util si am avut multe de invatat din el si mi-a schimbat oarecum conceptia despre ce inseamna o relatie fericita, care in nici un caz nu include suferinta.
„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”
- LadyPink
- Platinum member
- De la: el din brate
- Inregistrat: 2008-12-20
- Site
Orange, eu sunt persoana de care aminteau fetele ca a trecut printr-o situatie asemanatoare cu a ta. Sincer, nici nu stiu de unde sa incep si ce sa-ti spun mai intai... inteleg foarte, foarte bine ce gandesti si ce simti, inteleg comportamentul lui si dependenta ta. La mine a durat aproape 4 ani, ma bucur tare mult ca la tine au fost (si sper sa ramana) doar 5 luni! Imi inoculase in timp ideea ca eu as putea fi fericita doar alaturi de el, ca doar genul asta de relatie este pentru mine, in care exista o oarecare dependenta intre noi, dar fiecare are si libertatea de a face ce doreste. Diferenta este ca el mult timp a negat orice fel de legatura cu alta femeie, chiar daca stiam si simteam ca nu eram singura, iar dupa ce lucrurile s-au calmat si asezat, vorbeam deschis despre orice fel de escapada pentru ca stiam amandoi ca suntem dependenti - cel putin sexual - de prezenta celuilalt.
Si da, am auzit multe vorbe dulce in anii astia, se ajunsese chiar la declaratii de iubire si cred si-n ziua de azi ca el, in momentele alea, chiar spunea adevarul. Ca situatia se schimba 2 ore mai tarziu sau a doua zi, asta-i partea a doua. Pentru mine a fost o legatura din care am invatat foarte multe despre umilinta, despre incredere, despre dragoste neconditionata, chiar si despre sex, iar lucrurile astea imi folosesc acum. Au trecut 2 ani si ceva de cand legatura noastra s-a rupt, in 2 saptamani ma marit cu un om care ma iubeste asa cum imi doresc eu sa fiu iubita, care ma respecta si alaturi de care stiu ca o sa-mi pot intemeia o familie si alaturi de care voi continua sa fiu fericita.
Ce vreau eu sa-ti spun este ca ai luat o decizie sanatoasa cand ai hotarat sa pui punct. Si eu am luat decizia asta de multeeee ori in astia 4 ani, dar lucrurile au stat de asa natura incat mereu ma intorceam la el si asta pana cand am intalnit omul cu care sunt azi. Legatura cu ''fostul'' n-am rupt-o total, au fost momente cand am mai vorbit, ne-am intalnit ocazional si uneori intamplator prin oras, iar el imi batea un miliard de apropouri, dar ceva in mine s-a rupt si nu am mai putut sa-i mai accept nicio propunere. Am stat si am vorbit ore-n sir ca doi prieteni, rememorand ce a fost intre noi, spunandu-mi ca se bucura ca in sfarsit am parte de ceva si de cineva care imi da ceea ce merit si ceea ce el nu putea sa-mi ofere, ca stie ca eu am fost singura femeie care l-a iubit neconditionat si care nu a incercat sa-l schimbe, care l-a acceptat fix asa cum era si cum isi dorea sa fie si pe care a ranit-o de foarte multe ori. I-am trimis si invitatie la nunta
Tipul asta de legatura is va oferi un miliard de lacrimi si cateva zambete si momente frumoase. Sunt foarte putine situatiile in care el isi da seama ce are langa el si se hotaraste sa se schimbe de dragul tau si asta de obicei se intampla in filmele hollywoodiene, nu in viata reala. Daca relatia voastra ar evalua ca a mea, vei ajunge sa fii super-dependenta de el si sa crezi ca doar asa merita traita o relatie, ca atat ai voie sa ai si ca nu meriti ceva mai mult, ca nu-ti trebuie ceva mai mult. Adevarul este ca iti trebuie si meriti, iar cu cat iti dai seama de asta mai repede si poti trece peste zilele/saptamanile in care iti vine sa mori ca el nu te cauta sau ca tot ce-ti poate el oferi e doar o partida buna de sex, cu atat mai bine si mai sanatos pentru tine! Daca te rupi, dependenta va trece. Poate o sa te mai caute, o sa-ti spuna povesti, dar nu e nimic adevarat - sau nu e nimic adevarat pe termen mai lung de o intalnire, o seara, o partida de sex.
As avea o mie de chestii de spus despre asta, crede-ma ca imi fug gandurile intr-o mie de directii cand ma gandesc la ce a fost si la ce ai povestit tu, dar sper ca ce am reusit sa leg aici cat de cat iti este de folos. Daca te mai pot ajuta cu ceva, te rog sa-mi spui. Oricum, sfatul meu pentru tine e sa renunti cat inca mai ai incredere in tine si cat inca te mai respecti pe tine ca persoana si ca va trece incet, incet. Iti doresc multa, multe putere si incredere in tine ca vei reusi sa te rupi de omul asta!
- Orange
- Full member
LadyPink, jur că m-am regăsit ?n fiecare detaliu relatat de tine. La c?teva zile distanță de la ruptură, mă prind la g?ndul că nu vreau multe de la el. Să nu flirteze ?n fața mea cu altele, asta ar fi condiția, deși și relațiile pe la spate mă ?njosesc..știu ;( Mă doare azi mai mult ca ?n cazul rupturii trecute. ?ntre timp mi-a zis că nu mai simte nevoia să le aibă pe toate. Că s-a ?cumințit?. Dacă oricum ?l acceptam cum este, n-avea motive să mintă. Plus, nu-i genul care minte frumos de dragul mințitului, din contra, uneori ?și mai și exagerează escapadele și le povestește cu mare fast, motiv?nd asta cu faptul că ?uite, ?ți zic pe față, să știi la ce să te aștepți?. Acum aceste cuvinte mă urmăresc. Am impresia că mai este o șansă. Are totuși o v?rstă la care ar trebui să ?și str?ngă deja jucăriile acasă. Crezi că mă mint c?nd cred asta? ;((
Alt aspect ar fi faptul că avem activități ?n comun. Nu vreau să renunț la ele, chiar dacă asta ar ?nsemna să fac un pas ?napoi, tot prin preajma lui să răm?n și la un moment dat..să cedez..moral, ?n condițiile actuale, dacă ?l văd cu fosta sau cu oricare alta)..sau să cedez avansurilor lui și s-o iau de la ?nceput. Aceeași poveste se conturează la orizont.. ;(Sunt confuză, dependența cel puțin sexuală e evidentă, iar asta mă depășește(((
Din experiența ta, crezi că putem fi ??mpreună? și-n paralel găsi pe cineva care m-ar face fericită? Sau insiști pe faptul că ușile se deschid doar c?nd o ?nchizi definitiv pe precedenta?
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
Orange a scris:Are totuși o v?rstă la care ar trebui să ?și str?ngă deja jucăriile acasă. Crezi că mă mint c?nd cred asta? ;((
dap, te amagesti singura. un fustangiu asa ramane pe viata. cunosc cel putin 2 mosi trecuti de 60 ani, insurati, care inca mai flirteaza cu cine apuca , iar de unul dintre ei stiu sigur ca isi insala nevasta (de ma intreb cum mai poate, fizic). asa erau si in tinerete, nu e vorba de vreo validare a potentei. daca acum poti accepta situatia asta, pe la vreo 40 ani, cand vei avea o familie si copii, te va durea sa vezi singura de ei, ca sotul are alte "treburi", te vei simti umilita de rusinea in care te-a bagat sotul tau.
eu nu inteleg cum vine aia "dependenta sexuala". chiar crezi ca nu gasesti altul la fel de bun? desi... s-ar putea sa fie la fel de fluturas ca acesta, caci experienta fara practica, nu se poate . o poti rezolva si pe asta: daca asta iti doresti acum, ramai cu el, dar detaseaza-te emotional (daca poti). cand te saturi, cauti altul mai cuminte. dar nu in paralel, te rog! nu mai rani inca un suflet.
- april sunset
- Insomniac member
- De la: Paradisul femeilor
- Inregistrat: 2008-12-28
Mie mi se pare ciudat ca le multumesti celor care iti spun ca meriti sa suferi da, e o parere, dar poate fi spusa muuuult mai bland. Parca ai nevoie de confirmare ca esti "rea" si asta meriti. Si ca sa te pedepsesti continui sa te agati de ce iti mai "ofera" domnu'. Nu meriti sa suferi, orice ai fi facut!
In rest, s-a cam spus ce era important. De acord cu tot ce a zis Summer...tu acum ai nevoie de putere. Atat! Stii ca nu e sanatos, nu e corect cum se poarta el, stii ca nu trebuie sa te intorci la el. Deci ai reteta bunastarii tale, doar putere iti trebuie sa o pui in aplicare. Succes!
V., soarele si luna
- LadyPink
- Platinum member
- De la: el din brate
- Inregistrat: 2008-12-20
- Site
Orange, asa mi-am spus si eu de multe ori, ca pretentiile mele de la el sunt minime: sa-mi ofere constanta, sa stiu ca pot conta pe el doar, atat, nu azi sa fie totul ok si apoi sa nu mai vorbim doua saptamani pentru ca avea el pitici pe creier. Insa de fapt eu imi doream mult mai multe chestii in subconstient, mi-e greu sa cred ca cineva se poate multumi cu asa de putin pe termen lung. Deci ce spui tu acum, ca pretentiile tale de la el sunt foarte minimaliste, se va schimba in viitor. Daca el n-ar mai flirta pe fata vei vrea sa iti acorde mai multa atentie, sa mergeti nu stiu unde impreuna, sa recunoasca fata de lume ca sunteti impreuna etc etc etc.
In privinta varstei, nu stiu ce sa spun, cunosc barbati de 40+ de ani care asa au ales sa traiasca, cu aventuri si ducand o viata libera. Unii sunt casatoriti si aleg sa aiba 1001 de aventuri pentru ca stilul asta de viata ii defineste pe ei. Ce trebuie sa te intrebi tu este altceva: poti sa astepti atat cat e nevoie ca sa vezi daca e intr-adevar la varsta la care se cuminteste? Ai atata tarie si lacrimi in tine sa o tii asa poate 3-4 luni sau 3-4 ani sau poate si mai mult? Pentru ca nu e deeeeloooc usoara asteptarea asta! Eu am asteptat aproape 4 ani si nu s-a schimbat mare lucru (e drept, cel despre care povestesc eu nu a trecut inca de 35 de ani, dar si-a complicat viata personala mult prea rau in schimb), tu poti sa faci asta? Si crezi ca merita sacrificiul asta? Crezi ca vei putea sa te bucuri pe deplin daca, sa zicem, el se schimba total peste un an si decide sa fie doar cu tine stiind prin ce ai trecut, fiindu-ti mereu o teama latenta ca poate cand ii suna telefonul e vreo pretedenta sau vreo amanta, ca atunci cand iti spune ca mai are de lucru si sta mai tarziu la servici de fapt nu e cu vreuna pe la ea pe acasa sau pe la vreun hotel? Crede-ma, n-o sa scapi usor de sentimentele si fricile astea si iti vor umbri fiecare clipa de posibila fericire!
Eu am incercat sa-mi gasesc pe cineva care sa ma faca pe deplin fericita in perioada in care intretineam relatia cu el, dar n-am reusit - asta si pentru ca, in perioada respectiva, eram ferm convinsa ca nu voi putea fi cu nimeni fara sa ma intorc la el, ca nimeni n-o sa-mi ofere adrenalina pe care mi-o oferea el s.a.m.d. Pe viitorul sot l-am cunoscut cand eram intr-o pauza de tipul asta, i-am dat o sansa si incet, incet, in cateva luni, mi-a disparut orice urma de dependenta si de nevoie de tipul celalalt, chestie care s-a mentinut in tot timpul asta - chiar daca, asa cum spuneam, m-am mai intalnit ocazional cu el si a tras de mine sa ne mai dam o sansa...orice mi-ar fi spus si oricum ar fi pus problema, nu facea decat sa-mi intareasca sentimentele actuale si sa ma faca sa-mi dau seama ca am luat cea mai desteapta decizie a vietii mele sa ma rup din cercul acela vicios.
Experinta mea mi-a aratat ca doar atunci cand am hotarat sa ma rup din niste locuri - relatii, locuri de munca etc. - s-au deschis portile catre ceva mai bun. Si, logic vorbind, doar atunci cand decizi sa inchei o experienta negativa, de orice fel ar fi ea, doar atunci poti vedea cu alti ochi ceea ce te inconjoara; e ca si cum ti se ridica un val de pe ochi si incepi sa vezi lucrurile din ce in ce mai clar. Si mai vreau sa-ti spun ceva, ceva ce mi-a spus si mie la un moment dat cand eram adancita in relatia respectiva o prietena buna de-a mea si anume ca acum, cand esti tanara, ti se pare normal sa faci lucruri din astea. Dar incearca sa iti imaginezi ca situatia asta dureaza ani de zile, ca trece timpul si o sa ai 23, 24, 27 de ani, ca prietenele tale se vor aseza la casele lor incet, incet, ca se vor plictisi sa auda mereu povesti despre ce noapte incendiara ati avut voi si cat ai suferit tu cand el ti-a povestit cum si-a tras-o cu fosta sau cu vreo alta femeie si risti sa ajungi intr-un punct in care nimanui n-o sa-i mai pese, toate vor avea o casa, o familie si lucruri mai importante de facut decat sa te auda pe tine plangandu-te de aceleasi lucruri. Asa vrei sa fie viata ta peste cativa ani de zile? Eu am inteles ce voia prietena mea sa spuna cu adevarat de-abia dupa ceva timp dupa ce am rupt legatura asta si mi-am cunoscut viitorul sot ... pune-ti si tu intrebarea asta si raspunde-ti sincer, iar atunci vei stii daca ai luat sau nu decizia buna despartindu-te de el...
- _Summer_
- Platinum member
- Inregistrat: 2010-01-27
Orange a scris:Din experiența ta, crezi că putem fi ??mpreună? și-n paralel găsi pe cineva care m-ar face fericită? Sau insiști pe faptul că ușile se deschid doar c?nd o ?nchizi definitiv pe precedenta?
Asta e o chestie gen: slabesc daca mananc ciocolata in fiecare zi ?
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|