Jur că ?nebunesc(((((((-3
- Orange
- Full member
- Inregistrat: 2009-12-04
Re: jur că ?nebunesc(((((((
LadyPink, eu simt că de el am nevoie acum. mă simt rău fără. ce-o să fie mai t?rziu, n-am de unde ști, dar cred că am să mă pot detașa sentimental și doar trăi momentul.. fosta relație ?mi dădea tot despre ce vorbiți voi aici: stabilitate, suport absolut..păcat doar că nu era omul potrivit. ?ncă mă mai urmărește, ?mi jură fidelitate p?nă dincolo de moarte, dragoste necondiționată ș.a totuși nu pot accepta, oric?t aș vrea, nu mă pot convinge să răm?n l?ngă el. asta mă face să cred că nu o să mai existe o astfel de persoană cel puțin pentru că n-o merit, ca urmare a faptului că alung această șansă acum. ?mi merit soarta..
?n ce-l privește pe tipul ce-mi poluează acum mintea - e indiferent, uneori am chiar impresia că mă evită. c?nd ni se intersectează drumurile e amabil, destul de rece și...cam at?t. tot ce m-a ?ntrebat zilele trecute e dacă sunt bine, am mimat o fericire d-aia convinsă. a zis oarecum ?ntristat că se bucură pentru mine..
nu știu cum să interpretez.. e m?ndrie.. indiferență.. ? cine te vrea, te găsește.. să merg pe ideea asta? o fi valabil pentru toți? ce fac mai departe? joc rolul unei tipe fericite, indiferente sau ?i arăt pe alocuri că-mi lipsește? ((((
c?nd ies ?n oraș(facultate, job, plimbări) mă simt mult mai bine. c?nd stau acasă, nu se mai usucă ochii..
Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi
- Melita
- Hero member
- Inregistrat: 2011-01-07
”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)
- doamna in alb
- Full member
- Inregistrat: 2013-05-08
exact,traieste,observa,nu regreta,ocupa-ti timpul,distreaza-te,uita.
- krina21
- New member
- Inregistrat: 2010-05-18
Buna, am avut si eu o experienta de genu.LadyPink a descris-o foarte bine asa ca eu nu o mai povestesc. Tot ce pot sa-ti spun e ca raul trebuie taiat din radacina, adica daca vrei sa pui capat acestei situatii nu trebuie sa mai cedezi nici macar pentru o noapte, o clipa.Stiu ca este greu,dar daca te gandesti un pic la tine,daca te iubesti o sa reusesti.Daca tu nu te respecti nu poti avea pretentii de la altii sa te respecte!
- my_aa
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-10-29
Sub nici o forma nu-i arata ca suferi sau ca iti lipseste. Indiferenta e cea mai buna in situatia ta. Nu-i arata ca inseamna ceva pentru tine. Nu merita. Doar el a fost cel care ti-a tot repetat sa nu cumva sa te indragostesti de el ca nu ar "tolera" un astfel de comportament... Fi cat mai implicata in viata ta, bucura-te de reusitele tale si astfel il vei uita pana la urma...
„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”
- LadyPink
- Platinum member
- De la: el din brate
- Inregistrat: 2008-12-20
- Site
Orange, asa am spus si eu, ca stiu la ce ma astept, stiu ce fel de relatie ma asteapta, nu ma implic sentimental si doar "traiesc momentul". Da, da, siiiiguuuur ca da, fix invers a fost Si poate nu-ti dai seama, dar daca tu suferi si te perpelesti dupa el acum este pentru ca ESTI implicata emotional, pentru ca-ti pasa si te raneste ca-l vezi cu altele, ca stii ca frecventeaza si alte femei la fel cum te frecventeaza si pe tine s.a.m.d.
Nu-ti mai baga in cap ca nu meriti altceva, ca meriti sa fii tratata asa cum te trateaza domnul asta X!! De unde si pana unde prostia asta? Daca fostul iti oferea mult mai multe chestii si ai hotarat sa te desparti de el pentru ca simti ca nu el e cel pentru tine nu inseamna ca meriti opusul! Inseamna ca trebuie sa gasesti omul care sa-ti ofere toate lucrurile dupa care tanjesti, constient sau in subconstient, alaturi de care sa te simti minunat si sa simti ca el este persoana pentru tine! Si asta n-o sa obtii niciodata de la domnul X!
Daca pe el il interesa persoana ta, se manifesta cumva. Daca il racaia faptul ca tu esti fericita fara el si asta il lovea in orgoliu, facea ceva. Si prin asta nu zic sa te abureasca, cu lucrurile pe care ai vrea tu sa le auzi, ci sa vezi din comportamentul lui ca te vrea inapoi, ca ii lipsesti. E cel mai simplu sa faci lucrurile din vorbe, dar cand vine vorba de fapte... nu te amagi ca el e trist fara tine atata timp cat nu face nimic , niciun pas catre tine, e doar resemnarea omului care a pierdut o femeie pe care incepuse sa o "dreseze" asa cum isi dorea el si faptul ca isi da seama ca probabil trebuie sa o ia de la capat cu alta...
La fel s-a intamplat si la mine - cand "fostul" meu a vazut ca sunt intr-adevar fericita si nu doar simulez asta, cand a vazut ca incercarile lui de "reimpacare" nu duc nicaieri a abandonat lupta si si-a vazut mai departe de viata lui, nu s-a dat peste cap sa faca sau sa schimbe ceva, nici daca stie ca ma marit cu un alt barbat. Si asta venind de la omul care s-a jurat ca niciun barbat n-o sa ma ia de langa el si ca daca va simti vreodata vreo amenintare si ca cineva poate sa ma rupa de langa el, o sa faca pe dracu in patru si o sa ma recastige... n-am vazut deloc asta din partea lui... si am acceptat amandoi faptul ca fiecare dintre noi a depasit etapa aceea din viata cand aveam o legatura. Si asta dupa cativa ani in care am intretinut legatura asta, nu dupa cateva luni de nopti fierbinti.
Tu esti acum ca si mine in perioada respectiva, puteau sa-mi spuna o mie de oameni ca n-o sa fie bine si ca n-o sa avem niciodata un viitor impreuna, tu simti ca de el ai nevoie acum...dar n-o sa duca in nicio directie buna treaba asta! Fa cum simti tu ca e mai bine pentru tine, dar sa nu te intrebi de ce o sa te afli iar in punctul in care esti acum peste o saptamana, o luna sau 5 luni de acum incolo daca te intorci la el...
- LadyPink
- Platinum member
- De la: el din brate
- Inregistrat: 2008-12-20
- Site
Zeyna, te pup, m-am cam indepartat de forum, mai intru ocazional si mai arunc cate un ochi, dar in ceea ce o priveste pe Orange am crezut ca poate o ajuta parerea mea, dat fiind ca am trecut printr-o chestie foarte asemanatoare... sper ca si tu esti bine, sanatoasa si voioasa!
- Orange
- Full member
(după ce am scris am ?nțeles că poate m-am lăsat dusă de val ?n relatarea mea. relatarea scrisă e pentru mine un mod de a sintetiza ?nt?mplările. nu cer neapărat reacție, chiar insist să ?ncetați să citiți ?n momentul ?n care vă pare plicticos. ?mi cer scuze ?ncă o dată) _____________________________________________________________
Decis! Sunt un caz pierdut((((( aruncați cu roșii dacă vreți!
..Suntem iar ?mreună. de data asta așa spune/crede chiar el..
I-am zis ce nu-mi place. De atunci cu fosta nu mai vorbește deloc. Fapt de care m-am convins de c?teva ori deja. Cu altele comunică, dar părerea mea e că e nevinovată comunicarea.
Totuși, din păcate, euforia a durat exact trei zile. Situația fost cam așa: m-a rugat să corectez un act ?n locul lui, zicea că e urgent, iar el e istovit. N-aveam o problemă cu asta, n-ar fi prima dată și nu m-a deranjat p?nă ?n momentul ?n care trebuia să i-l trimit spre aprobare și am constata că el a dispărut de pe net preț de cam 5 ore(practic o zi ?ntreagă). M-am simțit parcă stam ?la coadă? cerșind atenție ?n timp ce el se-ntinde cu alta. Probe n-aveam și nici promisiunea fidelității așa că n-am reproșat nimic. A doua zi, am văzut că de pe PCul lui s-au logat pe fb două tipe. A fost neplăcut, dar parcă puțin mai dureros ca altă dată.
Ieri a trebuit să lucrăm ?n grup și ?ncă plana atmosfera asta de nemulțumire. Chiar de m-așteptam să fie indiferent(asta face c?nd ne certăm, ajung?nd tot eu la el p?nă la urmă), ieri a fost cu totul altfel. M-a purtat ca pe palme. A zis că și-a dat seama că chiar nu are ce-mi reproșa, sunt cel mai bun din ce a ?nt?lnit. Apreciază că am mintea deschisă, că nu sufoc, nu judec, nu reproșez. Că cu mine poate discuta at?t politică c?t și o fustă scurtă care a trecut sau un afiș sexy(astea declar conștient că chiar nu mă deranjează). Mi-a mulțumit că-i accept modul de viață. A vorbit despre dragoste, ceva planuri pentru vara asta ?n care sunt și eu. S-a interesat insistent despre reușitele mele, unde a fost nevoie și-a propus să mă ajute și...pentru prima dată m-a rugat frumos să-i zic ce mă deranjează. Spunea că n-ar vrea să ajungem la tr?ntit de ușă-n nas, deci e dispus să discutăm nemulțumirile. Vrea să am răbdare cu el, că mai greșește(!asta a fost chiar neașteptată) și va ?ncerca să facă la fel. Am stat ?mbrățișați ziua ?ntreagă..
N-am putut să-i zic toate. Sunt conștientă că modul de viață nu și-l va schimba, oric?t aș vrea, deci n-a avut sens să-i cer fidelitate. Am dat impresia că ăsta-i ultimul lucru de care am nevoie. L-am rugat să nu flirteze cu altele ?n fața mea, să fie mai puțin dur c?nd ne ciondănim, să nu-mi mai r?dă-n față c?nd poate nu-mi pot formula nemulțumirile și alte mărunțișuri. Am ajuns la ideea că orice nemulțumire va fi discutată doar față-n față, cu disponibilitate reciprocă de a o lichida.
Totuși, imediat după, a fost sunat de o tipă(poate una din cele logate recent de pe PCul lui). Pentru că avusem un conflict pe tema asta anterior, l-am simțit st?njenit de situația creată. A ?ncercat să fie rece cu ea, ceea ce nu l-a oprit totuși să accepte invitația ei să iasă azi. Iar ?n fața mea!
Am tras aer ?n piept și n-am schițat nici o reacție. Ce schimba dacă făceam asta? Azi ?ncă de dimineață lipsește din peisaj(practic 11 ore deja), e cu ea, cu siguranță, iar eu constat cu tristețe că asta nu va schimba nimic. Imediat cum reapare va reveni tot la normal, cu cuvinte dulci și pupăceală c?t ?ncape. Pot să pl?ng, să fac nervi și să-l trimit naibii, dar asta va dura nu mai mult de o săptăm?nă după care voi simți că rupe din mine, ?i voi găsi o mie de scuze și voi reveni... ;((((((((((
Soluția? Să reușesc să ?nvăț să nu mă mai doară. Nu intenționam să-i devin soție, ca să mă g?ndesc că va face la fel și av?nd copii acasă. Vreau să profit și eu(chiar de n-o fac, ?i dau permanenta impresie că de nenumărate ori ies cu alții). Vreau să nu mă mai deranjeze odată ce ?n final tot la mine se ?ntoarce. Știu că ălora le repetă mereu, verde-n ochi, că-s doar pentru o noapte. Nu investește nici o copeică ?n relația aia dacă are una permanentă. Asta făcea și cu mine c?nd avea soție(fiind și divorțați cu acte-n regulă), dar de atunci multe s-au schimbat. P?nă la urmă c?t de mult fidelitatea fizică contează? O vreau pe cea morală, să mă simt iubită.. Eu să fiu cea alături de care face și orice altceva ?nafară de sex..
Nu știu c?t am să mai rezist, dar aș vrea so fac destul c?t să pot extirpa gelozia. Pentru relația asta și pentru oricare alta, pe viitor. P?nă la urmă ce pierd eu din această situație? Veți spune că demnitatea? Pe ea o pot pierde ?n fața lui, atunci e grav, dar nu-i și cazul meu. El chiar apreciază și mă respectă pentru că ?am mintea deschisă? - zice el. Ce frumoasă ar fi viața fără gram de posesivitate..
Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi
- sonia30
- Moderator
- Inregistrat: 2010-08-01
orange,sa-mi fie cu iertare,am tot citit,dar...tu asa vrei sa traiesti?cu un barbat de fu..tot ce prinde?foloseste prezervativ,l-ai intrebat?ca fufele sunt pline de boli in zilele noastre.si cam nasol.si pt tine.tu chiar crezi in vorba-se intoarce la mine oricum?Doamne,nu ma gandeam ca o fata tanara mai accepta asa ceva.jur!el asa va fi 2000 de ani de acu incolo.nu te va iubi,ever!vcand se culca cu a 3 a persoana,aia nu e iubire.si la el,deja a depasit a 3 a persoana demult...cum poti sa te multumesti cu asa ceva?poate imi poti raspunde sa inteleg si eu...
"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906
- heart_beat
- Insomniac member
- De la: ♫
- Inregistrat: 2009-12-18
din moment ce te ?ncapatanezi să mergi mai departe nu pot sa spun dec?t că ?ţi meriţi soarta. partea trista este ca cine stie cate lucruri urate mai trebuie sa se intample pana cand vei deschide la un moment dat ochii. nu stiu de ce dar imi lasi impresia ca langa el incerci sa te "re-educi", din pacate intr-o persoana fara suflet si fara principii morale. pentru ca din punctul meu de vedere doar in conditiile astea se poate trai bine mersi cu un astfel de om.
- Orange
- Full member
Eu iau anticoncepționale, anume de asta am ajuns să-l rog verde-n ochi să folosească prezervativul. A zis că asta face, deși a ezitat puțin cu răspunsul. Zicea că fetele-s ciudate, privesc prezervativul ca pe o lipsa de ?ncredere(mega-prostie!). Acum amintindu-mi asta(discuție de cam 3-4 luni ?n urmă) nu mai sunt asa de sigură că-l folosește ;(((( De ce accept nu știu. Probabil trebuie să apară altcineva care m-ar interesa, iar persoane de astea ?nt?lnesc at?t de rar.. ;((((
Dacă-mi iei siguranța că după ele, tot la mine se ?ntoarce, atunci ce-mi mai răm?ne? Nimic, at?t aveam ;((((( Judecam după relația cu fosta. Au fost cam 4 ani ?mpreună, prin rele și bune, p?nă c?nd aume ea a decis să pună punct definitiv. ?n paralel au fost altele, zeci..dar pentru toate era clar că-s pentru o noapte. Eu am fost excepția. Am apărut c?nd era pe rupte la ei, din cauza geloziei ei. ?i făcea viața imposibilă cu reproșuri, dar chiar și atunci ea era prioritatea. De multe ori ar fi trebuit să ne vedem și am?na ?n ultimul moment fără explicații. Dispărea zile la r?nd. Mergea la ea, asta mi-a zis mai t?rziu, c?nd s-a convins că pot accepta. Mai ieri i-am zis că nu-mi imaginez cum am rezistat. ?ncă o dată așa n-aș putea, ?n ruptul capului. A fost ?njosire ?n ultimul hal, dar ?mi părea ok.
Probabil c?ndva o să spun la fel despre ce trăiesc acum, știu..
- _Summer_
- Platinum member
- Inregistrat: 2010-01-27
Orange, te amagesti singura si aici ma refer doar la ce ai spus mai sus, ca in rest ma abtin sa mai comentez. Tu nu esti exceptia. Falsitatea ta e exceptia. Faptu ca te prefaci in fata lui ca nu-ti pasa de anumite lucruri e exceptia. Faptul ca el crede ca il accepti asa cum este, e exceptia. Nu tu, nu fata asta care scrie pe forum si se chinuie e exceptia. Tu esti ca restul, in sens pozitiv...adica nu esti de acord cu ceea ce face in schimb in fata lui si la modul declarativ esti relativ okey cu se face si se intampla. Pentru ca daca el ar stii tot ce simti tu cu adevarat si cat de framanta aceste lucruri si cum te zbati in acelele momente in care el isi da intalnire cu altele in fata ta...crede-ma...ai fi orice numai exceptie nu!
In alta ordine de idei e cam pierdere de timp sa incercam noi sa te convingem si sa-ti dam toate motivele obiective si plauzibile pentru care tot ce se intampla nu e okey pentru ca pana cand nu o sa constientizezi tu singurica cum sta treaba de fapt tu nu vei termina aceasta relatie. Eu sper doar ca lucrul acesta sa se intample cat mai curand si sa lase cat mai putine daune.
- Orange
- Full member
Acum nu pot schimb nimic, m-am resemnat ;( E clar, am nevoie de odihnă..
Chiar de-aș arunca acum ?n st?nga și-n dreapta decizii radicale, m?ine aș putea să nu mai cred ce-am zis. De prea multe ori s-a ?nt?mplat, iar eu vreau să plec destoinic, cel puțin pentru că mai toată prezența mea a fost una ?njositoare.
O să găsesc puterea și o să plec, fără declarații ?ndrăznețe, doar o să mă ?ndepărtez.
Ce vreau să fac acum, e să iau o pauză, neoficială. A ?nceput din dimineața asta. O să-mi caut de viața mea. Știe bine că am treabă cu facultatea deci n-o să pară un boicot din partea mea. Alergam imediat sper el c?nd mă chema. inconștient vroiam să-i ocupt timpul, să nu vină alta(jalnic! știu!). Acum declar conștient că nu mai e așa. dacă am schimbat ceva atunci e convingerea că sau alerg eu sper el ca un cățel fidel sau nu, tot un drac e. A fost și va fi o ?a treia?.. Pentru absență explicații n-o să trebuiască să dau. El n-o face atunci c?nd dispare din peisaj și de obicei nici eu, chiar dacă-i citesc ?n ochi curiozitatea. Astfel o să-mi aranjez g?ndurile, o să-i dau și lui un pic de indiferență(fie și artificială, da nu se prinde, sunt sigură) și cu puțin noroc poate mă și autoconving să accept să ies cu cineva care insistă de ceva vreme. Măcar așa, ?n calitate de experiment. Credeți c-o iau pe drumul corect? Nu judecați că o fac cu pași lenți. Experiența-mi spune că ce-a fost făcut forțat și radical n-a avut nici un rezultat..
- sonia30
- Moderator
- Inregistrat: 2010-08-01
orange,exact cum ai spus-tu iei AC uri.el,nu stii daca foloseste prezervativul.nu esti la curent cu cate boli sunt si cate femei/barbati le au?tu poti oricand sa iei ceva de la el.cateodata nu o BTS oarecare...in legatura cu injosirea,nu te-ai injosit atunci cand cu fosta,o faci in fiecare zi langa el...si din pacate timpul nu se mai intoarce.n-o sa mai ai varsta asta...iar tu alegi sa alergi dupa cai verzi pe pereti.dupa cineva murdar din toate punctele de vedere.ar trebui sa iei o pauza definitiva.si daca iti face rau sa il vezi,sa renunti la tot ce inseamna activitati comune.raul se taie de la radacina.dar pana la urma este viata ta.tu vei alege in continuare daca vrei sa traiesti o astfel de viata in genunchi...succes!
"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906
- my_aa
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-10-29
Draga mea, de gelozie nu o sa scapi niciodata, oricat de mult iti doresti. Gelozia e un instinct primar, la fel ca si teama, ca si furia si toate sentimentele negative, pe care cu totii ne-am dori sa le eliminam, dar nu putem pentru ca ele fac parte din noi, din inconstientul colectiv. Tot ce poti sa faci este sa o accepti si sa inveti sa o gestionezi, pentru ca instinctele au rolul de a ne ajuta sa ne aparam, sunt ca o arma, iar cu o arma pe care nu sti sa o folosesti te poti rani mai usor decat te poti apara. Asadar nu vei scapa datorita acestei relatii de gelozie. Crescandu-ti stima de sine, respectul de sine, increderea in tine, poti invata cum sa pui demnitatea ta, bunastarea psihologica si emotionala pe primul loc si astfel sa actionezi intr-o anumita situatie in favoarea ta, nu sa reactionezi intr-un fel care nu e demn de tine. Iar relatia ta nu cred ca te invata lucrurile astea. Iar ca sa fac o paralela, cine te iubeste se comporta cu tine ca si cu un diamant, cu o piatra pretioasa, cu grija, cu atentie, te face sa te simti valoroasa prin valoarea pe care el percepe ca o ai. Ori mie aceasta relatie mi se pare foarte degradanta si opusul unei relatii bazate pe iubire. Vorbesti de iubirea nonposesiva si conceptul este unul foarte frumos, dar nu cred ca pot ajunge oamenii prea usor la asta. Si din ce vad, nici tu nu ai ajuns. Pentru ca in spatele iubirii neconditionate pe care o afisezi tu suferi , pe tine te doare cand sti ca el e cu alta, tu iti doresti mai mult. Tu te chinui sa joci un rol si nu castigi nimic din asta. Ori eu nu cred ca doar atat esti tu, o actrita prost platita... Ce pierzi daca ii spui verde-n fata tot ce simti, ce pierzi daca esti sincera? Ti-e teama ca daca vei face asta el va dispare din peisaj, dar macar atunci vei sti exact cum stau lucrurile in realitate, nu va mai trebui sa te ascunzi, pentru ca intotdeauna adevarul iese la iveala si vei regreta ca te-ai ascuns sub o masca atata timp si vei realiza ca asta nu ti-a adus nimic bun, din contra a prelungit incertitudinea, teama si suferinta in care traiesti acum. Tu esti singura responsabila pentru alegerile tale si numai tu poti schimba ceva daca iti doresti cu adevarat si cel mai bine ar fi sa te intrebi serios ce anume te face sa ramai in relatia asta? Ce anume te face sa accepti sa traiesti sub standardele tale? Ce nevoie iti satisface aceasta relatie?
„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”
- dragongirl
- Full member
- Inregistrat: 2013-05-27
buna fetelor ,
ce sa spun ,e o situatie nasola,parerea mea e ca te amagesti singura.Sunt ani frumosi din viata pe care ii pierzi alaturi de un flutura fuste ,nu inteleg de ce te incapatanezi sa ramai langa el ,te are cu ceva la mana? te poate compromite intr-un fel ? De ce te incapatanezi sa ramai alaturi de un barbat care se foloseste de orice imprejurare de a-si baga ...in orice gaura cu par sau fara ,scuze de expresia folosita ,insa mai fata draga ,esti tanara ,tie iti place o astfel de viata ? tu crezi ca toata viata vei sta si vei astepta ca el sa-si intoarca privirea plina de dragoste asupra ta ? nu cred ! eu nu iti tin morala ,departe gandul insa anii vor trece si te vei trezi pe la 30 ,obosita psihic de atata "dragoste" si atunci te vei gandi ce mama naibii daca au trecut atatia ,sa mai treaca in continuare ,principalul e ca sunt cu el . Simt dintr-un anumit motiv ca parca iti este teama sa te desparti ,ok nu te despartii ,atunci cauta si tu o alta partida ,cauta in paralel un tip care te va face sa te simti altfel ,atunci poate vei avea termen de comparatie ,poate ca nu m-am exprimat corect insa pricepi ce doresc a spune ,poate de asta vei avea nevoie. Ce poate sa iti faca ,chiar nimic...poate o criza de gelozie insa la cum il descri draga mea ,nu prea cred ca este genul . Lasa-l ,lasa-l si te vei simti mai bine ,asta daca nu iti place "autoflagelarea" si numai bine iti doresc
este inutil sa alergi dupa perfectiune, ea nu exista
- princ3s
- Full member
- Inregistrat: 2009-03-10
Doamne ....cum isi merita "unele" soarta ..atat de multa injosire!!!! Este STRIGATOARE LA CER FEMEIE!!!
Eu m-am nascut sa te iubesc ! 14+
- dragongirl
- Full member
- Inregistrat: 2013-05-27
am citit ceva si m- a dus cu gandul la tine : "...cred c? o femeie nu trebuie s? renunte la m?ndria ei oric?t ar suferi din pricina dragostei, ci s? astepte ca barbatul s?- i ceara el ceea ce voieste ea s?- i dea cu ardoare ...." Mihail Drumes
este inutil sa alergi dupa perfectiune, ea nu exista
- Gily
- Full member
- Inregistrat: 2007-10-20
Ai grija ce vei face pentru el .."din dragoste". Pentru ca eu am patit-o cu astfel de barbati, de altfel puternici, care isi cunosc scopul si nu se dau in laturi de la a manipula. Eu am facut lucruri de care peste ani mi-a fost rusine sa ma gandesc la ele (nu neaparat rele!!....dar lucruri de care un barbat - care nu investeste iubire in relatie - nu trebuie sa se bucure.)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|