homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Jur că ?nebunesc(((((((-5

#77 2013-06-15 17:01:23

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Re: jur că ?nebunesc(((((((

heimdall a scris:

mai lasati-o cu porcul si nenorocitul si lipsa de respect, ca nu e cazul, nu-i tine el pistolul la tampla s-o exploateze - e o alegere si atat

tummenupp

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#78 2013-06-15 21:48:19

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

Ne-am văzut azi totuși pentru activitățile planificate de mai demult. Am lucrat strict pe direcția profesională după care am plecat rapid. Știam că dacă-mi propune să ieșim undeva ?să discutăm? nu rezistam.

..Ma cuprins azi așa o stare de bine. N-am mai pl?ns și partea cea mai bună e că a răsărit ?n mintea mea ideea că defapt n-am avut nimic ca să zic că am pierdut. De la sine a apărut, fără să mi-o insufle cineva, ceea ce consider că e un pas ?nainte.

Vedem ce urmează.. Mulțumesc mult tuturor. Jur că vă iubesc, pt timpul investit pentru a mă ajuta pe mine care-s poate un caz pierdut..

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#79 2013-06-15 22:51:22

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

Aş avea mai multe de zis dar sunt pe telefon acum şi mi-e greu
dar un lucru vreau sa-ti spun: nu mai g?ndi rău despre tine!!!
NU eşti un caz pierdut, NU eşti un om rău, ai tot dreptul din lume sa trăiesti lucruri frumoase!
Pretuieste-te pe tine, iubeste-te pe tine mai mult şi doreste-ti mai mult pentru tine

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#80 2013-06-15 23:52:33

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

Mă vreau iubită și respectată.. Vreau să-l găsesc pe acel ?el? și să fie reciproc.. sau.. ?n varintă ideală ar fi să nu mai iubesc niciodată, e un drog, iar dependențele ?ncă nu au făcut nimănui bine..

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#81 2013-06-16 11:10:48

pinkyutza
Hero member
De la: ♥
Inregistrat: 2013-05-22

Nu esti niciun caz pierdut, nu mai spune asta. daca vrei si lupti vei reusi sa te controlezi, sa stii sa refuzi orice propunere, chiar daca vrei sa faci acel lucru, dar stii ca nu e bine.
Ai sa-ti gasesti printisorul big_smile si totul va fi bine.
rodnar

Publicitate

loading...

#82 2013-06-17 15:37:04

dragongirl
Full member
Inregistrat: 2013-05-27

Tu chiar te chinui m?i fat?, pe bune.Asa vezi tu dragostea? Treaba sta rau de tot,  nustiu Iti place sa te umilesti asa pentru 20 cm, am recitit tor inca o data, parerea mea e ca esti singura in 2 vorba deliei, mai ales la varsta ta
rotfl doamne ce nu as da sa mai am eu varsta ta.....capul sus si lasa- l pe nenorocit, nu merita sa iei porcul intreg pentru 20cm de carnat, scuze de expresie
te pup si asculta- le pe fete

este inutil sa alergi dupa perfectiune, ea nu exista

#83 2013-06-18 16:21:33

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

"Sindromul respectiv (Stockholm) exista, chiar daca, poate, nu trebuia sa poarte numele care l-a consacrat. Ne indragostim de cei cu reputatie de macho, nu de tipii molcomi si calini, care ne-ar putea asigura o viata tihnita. Ne plac personajele indraznete si alunecoase, ne ispitesc adesea cei cu morala indoielnica ? chiar si pentru ca ne propunem sa-i schimbam si asta ne da senzatia plecarii intr-o expeditie palpitanta. Ajungem prizonierii lor si ii aparam de propriile noastre razvratiri si luari de pozitie, de adevarurile crude ale celor din jur care ne arata toate nepotrivirile dintre noi, de cei care, semnalandu-ne fara menajamente pacatele partenerilor nostri, vor sa elibereze banca ocupata cu forta, inima stapanita abuziv. Sindromul Stockholm exista, chiar daca ar trebui sa poarte numele altui oras, sau poate numele nostru de familie, sau poate prenumele parintilor nostri?"

http://www.revistatango.ro/litere/scris … -7773.html

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#84 2013-11-23 18:58:41

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

au trecut 6 luni de la ultimul post. oare care mai e situatia? hmm

hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.