homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prima data-2

#20 2007-01-04 15:51:04

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

Re: prima data

nu o pot numi experienta neplacuta ... eu pe atunci credeam ca il iubesc ...da abia acuma miam dat seama ce inseamna sa iubesti cu adevarat big_smile

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#21 2007-01-04 15:52:30

mihaela80
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-11-17

eu trebuie sa ies acum de pe net dar poate va mai gasesc pe aici sa mai vb, deoarece mi-a facut placere sa vb. va pup!

#22 2007-01-04 15:52:44

criss_nst
New member
Inregistrat: 2007-01-04

pai tocmai.ma refeream ca acum ti-a ramas in subconstient ca fiind o experienta care nu ti-ai fi dorit neaparat sa se intample.de acum incepe viata,de cand iubesti cu adevarat

#23 2007-01-04 15:53:41

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

exact tongue

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#24 2007-01-04 15:54:23

criss_nst
New member
Inregistrat: 2007-01-04

ai vazut ca am ghicit? :-P

Publicitate

loading...

#25 2007-01-04 16:19:50

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

la mine au fost mai multe incecari pana am reusit odata fiindca pe mine ma durea si imi era frica sa continuam dar cand am reusit pot sa zik k a fost ok,s-a intamplat la el iar incercarile anterioare au fost la mine

expect the worst , hope for the best!

#26 2007-01-04 17:22:28

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

La mine a fost cam cu de-a sila, a fost deci o experienta extrem de neplacuta...insa a trecut foarte mult de atunci si mi-am revenit intre timp

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#27 2007-01-04 18:23:36

Diana
Sr. member
Inregistrat: 2006-03-23

Fetele, s-a mai discutat despre asta...a zis acolo nashira de "din dragoste" parca, da-ti o cautare dupa asta...acolo am raspuns si eu si am scris destul de mult, de-aia va indrum catre topicul respectiv, in rest putem continua aici daca mai aveti intrebari smile

Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp

#28 2007-01-04 20:18:44

TipuDinCluj
New member
Inregistrat: 2006-09-17

Fetelooor, eu am facut-o in parc, sub stele, mort de beat, de fapt tipa m-a imbatat ca altfel nu ma convingea ... tin minte k dupa toata patzania, ne-au luat la rost gardienii publici .... si a fost destul de jenant.  smile aia a fost prima ...

placerea nu se refuza ...

#29 2007-01-04 20:32:12

Duke
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-15

cand am facut`o eu prima data tipa nu si-a dat seama ca eram virgin m-am prefacut ca e o partida normala....cu toate ca eu abia respiram cand i-am vazut......mai nou poti sa inveti orice pe net big_smile

am dezvirginat o singura fata care este actuala prietena a mea ea mi-a spus ca a fost super dar vroia ca prima data sa fie mai special , romantica , de rev sau de ziua ei....dezvirginarea a durat cam 2 sapt cand ramaneam singur o penetram cate putzin ca sa nu o doara si pana la urma am penetrat complet fara nici umpic de durere si fara sange....

#30 2007-01-04 20:48:13

andrutza
Vizitator

la mine s-a intamplat acum 2 ani, eram plecati la eforie de 1 mai, iar pe 30 era ziua mea, implineam 18 ani, iar in noaptea aceea am facut-o pt prima data. nu a fost nici bine, nici rau. Rau a fost pt ca m-a durut tare smile, iar bine a fost pt ca am facut-o cu baiatul pe care il iubeam si pe care il iubesc inca, iar sentimentul este reciproc.

#31 2007-01-04 21:18:43

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

la mine..prima data a fost la munte..acum 2 ani si ceva..la sfarsitul clasei a 12'a(era banchetul de absolvire,si noi am fost si colegi de clasa)..Cu cel cu care eram impreuna de aproape un an..si cu care am fost impreuna 3 ani si jumatate.A fost frumos..pt. ca eram amandoi neexperimentati..si era si oarecum amuzant.Mare lucru nu am reusit sa facem..pt. ca ma durea pe mine..dar a fost o incercare placuta..big_smile..pe care as repeta'o cu placere.wink

#32 2007-01-04 21:59:02

GaZa
New member
Inregistrat: 2007-01-03

la mine..a fost iarna..a 3 a zi d craciun parca...prin a 10 a big_smile..dar foarte asa..pe neasteptate ne am sarutat noi alea alea..si deodata mi a zis ca pune pariu ca daca si pune prezervativul nu l las....si eu i am zis ca ia sa vedem..si m am lasat dusa d val din pacate..sad da nici sange nu o curs nici durere nici nimik...credeam si eu ca l iubesc..dar abia acum stiu ce inseamna sa iubesti si sa fii iubita....sincer chiar imi pare rau ca prima data nu s a intamplat cu actualul..chiar merita...dar cand stau si ma gandesc ca si el a mai avut relatii sexuale nainte cu alte fete...devin geloasa si mi trece supararea....smile

#33 2007-01-04 23:10:53

GaZa
New member
Inregistrat: 2007-01-03

Chiar mi am adus aminte....apropo d c ai zis u mai nainte....ca te a dezvirginat a 2 a oara...eu am zis ca nu mi a curs sange..dar sa stii ca mi a curs foarte putin cu actualul..dupa ceva timp...de ce???este posibil??totusi chiar era sange..nu mult...era super putin dar era oleaca acolo

#34 2007-01-04 23:59:26

Diana
Sr. member
Inregistrat: 2006-03-23

Pentru ca, exact ca la alexia, dezvirginarea, ruperea himenului nu s-a produs atunci...

Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp

#35 2007-01-05 00:28:01

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

io am facut din curiozitate, din prostie.... in fine. nu pot sa zic k regret, pentru k am realizat k nu asta e cel mai important. de ce sa nu recunosc k mi-ar fi placut k cel cu care sunt acum sa fie primu, da asta e, nu pot da timpu inapoi. pentru mine cel mai important acum e matu meu, si relatia noastra si faptul k il iubesc enorm. pot spune k el este primu, pentru k el chiar este primul pe care il iubesc, si este primul pentru care chiar m-as sacrifica big_smile

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#36 2007-01-05 00:29:30

Melody
Full member
De la: mine din camara...
Inregistrat: 2006-12-15

la mine s a intamplat pe neasteptate..si el se misca ba prea rpd ba prea incet,si ma durea...asa ca m am suit deasupra pana a intrat cu totul...dup'aia a fost bine! nu imi facusem o idee despre prima oara tocmai ca sa nu fiu dezamagita dupa...si nu am fost!

Cocorosie!

#37 2007-01-05 01:09:54

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

ehh la mine prima data a fost destul de ok pot sa zik.eram la el in camera si cu parintii lui acsa(oricum noi avem intimitatea noastra in camera lui) a durut cva dar de curs sange nimik.pt mine a fost cva special,amn2 ne-am dorrit asta si pana la urma ne-am luat inima in dinti si sapa sapa tongue.(amn2 am fost virgini,deci a trebuit sa invatam impreuna,si acu invatam rrestu big_smile )

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.