homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie redusa cantitativ

#1 2013-05-22 17:24:15

elena1515
Membru
Inregistrat: 2013-05-22

menstruatie redusa cantitativ

hei.luni dimineata cand m-am trezit mi-a venit menstruatia in asa hal incat mi-a ajuns pana la calcaie si ceva nu este in regula. mi-a venit mai devreme cu o zi decat imi venea plus ca am menstruatia foarte redusa cantitativ ieri si azi am avut absorbante zilnice deci va dati seama cat de putin am avut incat sa nu fie nevoie de tampoane..inainte foloseam in primele doua zile cate 4 ob-uri/tampoane dintr-alea super-plus..si am avut si niste dureri groaznice de trebuia sa stau in pat asta pana ieri mai de dupa-amiaza..tin sa spun ca eu am luat in luna martie escapelle imediat dupa ce am avut contactu apoi mi-a venit ciclul normal n-am avut probleme iar acuma..nu stiu ce se intampla..am mai avut sa zicem ceva de genu dar nu in halul asta..menstruatia este la fel la culoare doar ca diferita ca cantitate..de la ce ar putea fi ? nu iau anticonceptionale si n-am mai fumat de vreo 1 saptamana ( sunt fumatoare de aproximativ un an-am 19 ani ).astept raspuns.multumesc

#2 2013-05-25 18:01:00

nataroman
Full member
De la: Utopia
Inregistrat: 2010-07-08

Re: menstruatie redusa cantitativ

nu vreau sa spun prostii, dar ar putea fi un chist ovarian! La mine asa a fost, mi s-a redus ciclul cand am avut chist! Ar trebui sa mergi la un consult ginecologic!

Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot!

#3 2013-05-26 15:49:33

doamna in alb
Full member
Inregistrat: 2013-05-08

nu ai luat nici un medicament care sa influenteze?

#4 2013-05-26 16:51:21

elena1515
Membru

Nu am luat nici-o pastila decat pastila de urgenta escapelle,dupa cum am spus in mesaj.Am fost la medic si mi-a spus ca am doar o dereglare hormonala.

#5 2013-05-26 17:10:30

doamna in alb
Full member
Inregistrat: 2013-05-08

e posibil,nu contrazic cele spuse de medic,probabil in timp te vei regla.

Publicitate

loading...

#6 2013-05-27 14:04:39

pinkyutza
Hero member
De la: ♥

Ai zis la inceput ca in prima zi ti-a venit foarte mult si e posibil ca sa iti vina mai putin ca sa compenseze cu prima zi sau poate fi o dereglare hormonala, mai ales ca ai luat escapelle, poate te-a dezechilibrat hormonal. De chist ovarian nu stiu ce sa zic. si eu am, si nu  imi influenteaza fluxul de sange, doar imi amplifica durerea. Ar trebui sa mergi la doctor. E prima data cand ti s-a intamplat asa? poate e doar o simpla raceala, dar de ce sa fii mereu ingrijorata, cand poti fi linistita dupa un control ginecologic puss sanatate!

#7 2013-05-27 16:10:24

elena1515
Membru

Cum am spus mai sus e doar o dereglare hormonala mai ales ca am luat pastilluta aceea ( asa mi-a spus doctorul ).Sper sa nu se mai repete ca e foarte nasol  smile

#8 2013-05-27 19:07:12

nataroman
Full member
De la: Utopia
Inregistrat: 2010-07-08

cred ca fiecare organism e diferit. am avut chist care a ajuns la 4 cm si se manifesta prin durere si flux sangvin extrem de diminuat! asa a fost la mine...deci suntem unice.

Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.